Ovo je slikano juce oko 6 sati navece. Ako obratite paznju na donji desni cosak slike, primjetit ce te nekog momka u zelenom dzemperu sa crnim ili sivim prugama.
Trazim objasnjenje! Vise sam nego sigurna da taj lik nije bio tu kad sam ovo slikala. Malo mi je takodje cudno sto je juce bas bilo hladno, i svi su na sebi imali kapute, kape salove, a on se onako u majcici setka. I ako pogledate malo bolje, izgleda jako smireno i gleda direktno u fotoaparat.
Moji prijatelji su vidjeli ovu sliku, ali kazu da to moze biti do aparata, ili npr kada sam prebacivala slike sa aparata na laptop, da nisam isla na ono "safely remove hardware" pa se mozda neki fajl ostetio ili preslikao. To bi mozda i imalo smisla da sam ja nekad imala ovakvu sliku na svom aparatu. Stavise, ne poznajem nikoga ko ovako izgleda!
I jedino objasnjenje koje mi preostaje jeste...da je ovo duh...jeste da je fakat smijesno, ali ZNAM 100 % da lik nije bio tu kad sam ovo slikala!!!!!
Sinoc smo, moja raja i ja, do kasno ovo raspravljali i jedni druge ubjedjivali u razne teorije, ali niko nije 100 % siguran.
Molim vas za logicno objasnjenje, jer sam i samu sebe pocela izludjivati.
[img][img]http://img221.imageshack.us/img221/999/ghosttq6.th.jpg[/img][/img]