Trazim mace

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Elitni vojnik

Post by Elitni vojnik »

Lace: vecina mi nije odgovarala, uglavnom se zavrsi na veceri i dobrom poznanstvu. Sa par njim sam poslije sklopio dobre poslove i uradio par projekata.
galaksija: 27
_galaksija

Post by _galaksija »

Elitni vojnik wrote:Lace: vecina mi nije odgovarala, uglavnom se zavrsi na veceri i dobrom poznanstvu. Sa par njim sam poslije sklopio dobre poslove i uradio par projekata.
galaksija: 27
Postaje zanimljivo i zvuci primamljivo...kakvi poslovi i kakvi projekti????
Elitni vojnik

Post by Elitni vojnik »

Politika, pravo, komunikacije, radio-tv stanice itd. Ne bih da ulazim u detalje. Sorry
_galaksija

Post by _galaksija »

Elitni vojnik wrote:Politika, pravo, komunikacije, radio-tv stanice itd. Ne bih da ulazim u detalje. Sorry
Hm...sad mi zvuci obecavajuce dobro...hm...sejtan uzima maha...sacekaj me sad cu ja doci za pola sata,nemoj nigdje da ides... :D
silentbob

Post by silentbob »

Jel ovaj ba ozbiljan
Elitni vojnik

Post by Elitni vojnik »

Sorry u 11:00 mi pocinje sastanak i nema me vjerovatno do oko 12:00.

Silentbob: Zasto to pitas?
silentbob

Post by silentbob »

Elitni vojnik wrote:Sorry u 11:00 mi pocinje sastanak i nema me vjerovatno do oko 12:00.

Silentbob: Zasto to pitas?
Bolan nebio veceras zemlja gori, niko ni o cemu drugom ne ramislja a ti naso zene barit po forumu, nije to meni nesto..... :D
Elitni vojnik

Post by Elitni vojnik »

Haha...prijatelju do utakmice je 9 sati...pravi muskarac zna naci mjesta u svom danu za sport, posao i zene :D
Ne brini...veceras ce svakako zemlja goriti :-D
tataratira

#59 Re: Trazim mace

Post by tataratira »

Elitni vojnik wrote:Trazim mace: obrazovano ili u procesu studija, sa planom buduce karijere, atraktivnog izgleda i mazno, ljubitelja stalnih putovanja i shoppinga, dinamicno i dobro drustvo kako na pozorisnoj premijeri i koktelu tako i na derneku u nekoj kafani :-D
ne mogu da zamislim žensku osobu ovih kvaliteta,
a da se javi na ovakav elitni oglas
Lace

Post by Lace »

e a koji si horoskopski znak? :D
tigris

Post by tigris »

evo sam se i ja zapitala :?

da nisi bio na najpozeljnijim nezenjama :?danin? :D

a cujte cure na nekoj temi sam citala nesto kako je pazio curu,i to...

nista, mozda da cure koje su se javile na ovu temu oragnizuju susret sa tobom? nas 3-4 i ti sam a a? ovo samo da ne bi koja zavrsila u bijelom roblju ako bi dosla sama :D
silentbob

Post by silentbob »

eto zene cule ste, hajmo otvaram aukciju,pocetna cijena: vecera u restoranu po vasoj zelji, da vas cujem Lace,Galaksija,Tigris,Thumb :evil:
tataratira

Post by tataratira »

bug wrote:obrazovano s planom buduce karijere :D ce zaradjivati dovoljno za :D oboje :D:D
to legendo,
sada vidim smisao oglasa :D
tataratira

Post by tataratira »

silentbob wrote:eto zene cule ste, hajmo otvaram aukciju,pocetna cijena: vecera u restoranu po vasoj zelji, da vas cujem Lace,Galaksija,Tigris,Thumb :evil:
ček sekundu, gore obećana putovanja, šoping
pozorište i derneci a ti muntaš cure na topli obrok

:-D
silentbob

Post by silentbob »

tataratira wrote:
silentbob wrote:eto zene cule ste, hajmo otvaram aukciju,pocetna cijena: vecera u restoranu po vasoj zelji, da vas cujem Lace,Galaksija,Tigris,Thumb :evil:

nije ba nego da otvorimo aukciju za elitnog,koja vise plati njen je,pa ja, :lol: bolje i to nego da se pocupaju oko ovakve prilike,znas ti zene
Lace

Post by Lace »

silentbob wrote:
tataratira wrote:

nije ba nego da otvorimo aukciju za elitnog,koja vise plati njen je,pa ja, :lol: bolje i to nego da se pocupaju oko ovakve prilike,znas ti zene
ja bih radije na palacinke ...kakva vecera kakve trice...ionako jedem kada ogladnim u sitne sate :D
samo_ja

Post by samo_ja »

Zanemarimo to da zvuci sumnjivo da pored svih tih "kvaliteta" moras ljubav traziti oglasom na forumu!

Ja cu ti odmah odgovoriti zasto ti se nijedna iz prvog posta nije javila (a nije da nas nema takvih):

gospodine, ti trazis MACE, a mi to nismo - mi smo osobe ljudskog roda, zenskog spola, a ne dlakave zvotinje.

Mace su obicno one koje se prodaju za auta, izlaske na cool mjesta, skupe krpice isl!
tigris

Post by tigris »

tihi bob hoce da mu se prislepa :D :D
silentbob

Post by silentbob »

OK Lace otvara ponude = palacinke (gdje) , idemo PALACINKE PUT, da li neko(a) nudi vise
_galaksija

Post by _galaksija »

Ti to ljubomoran,a???? :D
Lace

Post by Lace »

silent jel i ti volis palacinke...kad cemo...kakav ba elitni :D
maccarona

Post by maccarona »

samo_ja wrote:Zanemarimo to da zvuci sumnjivo da pored svih tih "kvaliteta" moras ljubav traziti oglasom na forumu!

Ja cu ti odmah odgovoriti zasto ti se nijedna iz prvog posta nije javila (a nije da nas nema takvih):

gospodine, ti trazis MACE, a mi to nismo - mi smo osobe ljudskog roda, zenskog spola, a ne dlakave zvotinje.

Mace su obicno one koje se prodaju za auta, izlaske na cool mjesta, skupe krpice isl!

i uz to jos mnozina :oops: :roll: :D koliko mu maca treba? :roll: :oops:
_galaksija

Post by _galaksija »

silentbob wrote:OK Lace otvara ponude = palacinke (gdje) , idemo PALACINKE PUT, da li neko(a) nudi vise
Ko ce tebi ba ponudit vise,TI i jesi za palacinka to ti je maximu sto bi ti neko ponudio :D
Lace

Post by Lace »

_galaksija wrote:
silentbob wrote:OK Lace otvara ponude = palacinke (gdje) , idemo PALACINKE PUT, da li neko(a) nudi vise
Ko ce tebi ba ponudit vise,TI i jesi za palacinka to ti je maximu sto bi ti neko ponudio :D
zasto ga podcjenjujes...i otkud znas da mu neko ne bi ponudio vise :D
silentbob

Post by silentbob »

_galaksija wrote:
Ti to ljubomoran,a???? :D
boze sacuvaj :D
Post Reply