Trazim mace
Moderator: anex
-
Elitni vojnik
#1 Trazim mace
Trazim mace: obrazovano ili u procesu studija, sa planom buduce karijere, atraktivnog izgleda i mazno, ljubitelja stalnih putovanja i shoppinga, dinamicno i dobro drustvo kako na pozorisnoj premijeri i koktelu tako i na derneku u nekoj kafani 
-
Elitni vojnik
ne treba muzicka...hvala
Sta nudim? Sve sto moderan i uspjesan muskarac moze ponuditi. Paznju, dobre provode i putovanja, izazove i avanture, stabilnost i ispunjenje svih zelja...ukljucujuci i one podsvjesne
Dovoljno?
- Lace
jos da te vidimo...kakav si pojavom i onda mozes i ocekivati da ti se neko javiElitni vojnik wrote:..neka sam te nasmijao pa makar
![]()
ne treba muzicka...hvala![]()
Sta nudim? Sve sto moderan i uspjesan muskarac moze ponuditi. Paznju, dobre provode i putovanja, izazove i avanture, stabilnost i ispunjenje svih zelja...ukljucujuci i one podsvjesne![]()
Dovoljno?
- manijak1
- stella_k
#9 Re: Trazim mace
Siguran da to mozes finansirati??[img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/spiteful.gif[/img]Elitni vojnik wrote:Trazim mace: obrazovano ili u procesu studija, sa planom buduce karijere, atraktivnog izgleda i mazno, ljubitelja stalnih putovanja i shoppinga, dinamicno i dobro drustvo kako na pozorisnoj premijeri i koktelu tako i na derneku u nekoj kafani
-
tigris
mace nipostoElitni vojnik wrote:..neka sam te nasmijao pa makar
![]()
ne treba muzicka...hvala![]()
Sta nudim? Sve sto moderan i uspjesan muskarac moze ponuditi. Paznju, dobre provode i putovanja, izazove i avanture, stabilnost i ispunjenje svih zelja...ukljucujuci i one podsvjesne![]()
Dovoljno?
-
Elitni vojnik
Hm, vidim finih poruka je stiglo
Dugujem par odgovora:
1. Fizicki izgled-posalji PP i e-mail i stizu slike. Dovoljno sam siguran da ce fizicki izgled biti apsolutno pozitivan faktor.
2. Finansirati? - Apsolutno siguran
3. Bijelo roblje? - Tesko jer radim za organizaciju koja se, izmedju ostalog, bori brotiv tih pojava.
Toliko za sada.
Dugujem par odgovora:
1. Fizicki izgled-posalji PP i e-mail i stizu slike. Dovoljno sam siguran da ce fizicki izgled biti apsolutno pozitivan faktor.
2. Finansirati? - Apsolutno siguran
3. Bijelo roblje? - Tesko jer radim za organizaciju koja se, izmedju ostalog, bori brotiv tih pojava.
Toliko za sada.
-
Elitni vojnik
Ne, niti zelim. Ako ne uspijem ovako naci djevoku kakvu sam opisao onda cu pristati i na neku tipicnu koja ce pasti na moju karijeru, auto i izgled_galaksija wrote:Jesi probo preko oglasa USAMLJENA SRCA???
-
Elitni vojnik
U Iraku i Briselu mislim. Sorry, ali eto sada sam opet u rodnom gradutigris wrote:jao pa ti si strasangdje si bio kad se trazio lijep pametan i zgodan
![]()
-
Elitni vojnik
Hm...zensko, zenskozensko wrote:nego. hajde ti nama ovako javno osnovne karakteristike:
visina, tezina, boja kose, boja ociju
Pa dobro...185, 80, crna, zelene.
-
Elitni vojnik
Nisam idealan vec samo normalan momak. Ako te bas zanima kako izgledam nadji epizodu 33 Crne hronike 
-
Elitni vojnik
Ne bas, gluma mi je povremeni hobi...onako radi zezanicije. Malo druzenja, novo iskustvo, honorar ionako dam u humanitarne svrhe.