tražim link

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
idic

#1 tražim link

Post by idic »

gdje mogu skinuti novu Severininu pjesmu gdje spominje "krivu majku" nisam je imala prilike čuti, ako neko ima bila bih mu vrlo zahvalna. :D :-D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

http://www.google.com :D

Pjesma se zove HRVATICA
Album se zove SEVERGREEN
Pjesma je fuj
Spot jos gori.....
margareta

Post by margareta »

Moj sin se pandja po hr.forumu.Pisao je nesto o hrvatici i severini.Inace se mali ubi trazeci zenskicu iz hr.Mogu ti reci da je Hrvati definitivno ne vole.
madea

Post by madea »

margareta wrote:Moj sin se pandja po hr.forumu.Pisao je nesto o hrvatici i severini.Inace se mali ubi trazeci zenskicu iz hr.Mogu ti reci da je Hrvati definitivno ne vole.
A zašto je ne vole?
stidljiv

#5 Re: tražim link

Post by stidljiv »

idic wrote:gdje mogu skinuti novu Severininu pjesmu gdje spominje "krivu majku" nisam je imala prilike čuti, ako neko ima bila bih mu vrlo zahvalna. :D :-D

http://www.dalbosnia.org

Imas ovdje citav njen album za download....
Pooll

Post by Pooll »

nisam odavno slusao gori album :cry:

Ona prva pjesma interpreretacicijski podjeca na Ninu :(

Odjednom je Seve preko noci sazrila... ups jel ja ovo chatam :(
missA

Post by missA »

margareta wrote:Moj sin se pandja po hr.forumu.Pisao je nesto o hrvatici i severini.Inace se mali ubi trazeci zenskicu iz hr.Mogu ti reci da je Hrvati definitivno ne vole.
zar ti imas djecu?? :? :shock:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

Idic,
Hvala na uputi na temi Pravni savjeti iz februara 2003..Ako se sjećaš, nisam znao iz čega se sastoji tužba.
U upravnom postupku presuđeno u moju korist. Presuda pravosnažna, ali isplate još nema. Sama presuda mi je dovoljna satisfakcija. Prvi put u životu bez advokata na sud, da tužim nekoga.
_______
Izvinjavam se na skretanju sa teme jer nisam znao kako da pošaljem poruku Idicki.
Fair Life

#9 Re: tražim link

Post by Fair Life »

idic wrote:gdje mogu skinuti novu Severininu pjesmu gdje spominje "krivu majku" nisam je imala prilike čuti, ako neko ima bila bih mu vrlo zahvalna. :D :-D
Potrazi ovdje:

http://www.tanasic-rs.netfirms.com/
http://members.chello.nl/sdorencec/sv.m ... a.muri.htm

Post by cipelici »

missA wrote:
zar ti imas djecu?? :? :shock:
"misA"

Imam dvoje djece.

Obradovala si me iskreno kada si rekla da si u dijaspori.

Zao mi je svake mlade osobe koja zivi ovdje i sada a osobito djece i mladih koji su bili ovdje tokom rata.

Za razliku od vecine mojih suzemljaka ja ne samo da nisam ljubomorna na dijasporu, nego sam sretna da se barem neko izvukao iz ovoga pakla.

Lijep ti pozdrav od mene

misA
margareta

Post by margareta »

Na ovome racunaru bila sam logovana pod nickom "cipelici" i sada sam ispravila nick kako ne bi bila sa 2 'lika' tj. 2 nicka sto nije posteno.
Pravda30

#12 Re: tražim link

Post by Pravda30 »

stidljiv wrote:

http://www.dalbosnia.org

Imas ovdje citav njen album za download....
Samo se pitam zasto im u nazivu sajta stoji "Bosnia"?

Sekcija : muzika:

Severina,Stoja,Ceca,Dragana Mirkovic,Goga Sekulic,Tijana Dapcevic,Biljana Jevtic,Goga Filipovic............

Jadno da jadnije ne moze biti.........
stidljiv

Post by stidljiv »

Ocigledno...kada je potraznja muzike u pitanju....nisu svi patriote :D
idic

Post by idic »

PipiDugaDevetka wrote:Idic,
Hvala na uputi na temi Pravni savjeti iz februara 2003..Ako se sjećaš, nisam znao iz čega se sastoji tužba.
U upravnom postupku presuđeno u moju korist. Presuda pravosnažna, ali isplate još nema. Sama presuda mi je dovoljna satisfakcija. Prvi put u životu bez advokata na sud, da tužim nekoga.
_______
Izvinjavam se na skretanju sa teme jer nisam znao kako da pošaljem poruku Idicki.
Drago mi je da ti je pomogao moj savjet, što se tiče naplate štete to obično traje jako dugo, zato ne gubi živce. Pravda je spora ali dostizna :)
idic

Post by idic »

"Skinula sam" pjesmu hvala za link.

Tekst je očajan, mislim da je ispod svake kritike.
Muzika me neodoljivo podsjeća na jedan birvaktilski hit od grupe Bony-M.

Nisam ništa posebno ni očekivala od nje jer iskreno ne cijenim njenu dosadašnju muziku.
vodolija_33

#16 Re: tražim link

Post by vodolija_33 »

Fair Life wrote:"Hrvatski rapperi dignite hajku, onaj kuhar vam oteo publiku, djeca vam slusaju krivu majku."
Jes' da nije tema današnje emisije, ali moram reći da ništa smješnije i neukusnije nisam čula i vidjela, odavno.

Seve u crnoj uniformi i samo joj još fali "U" na beretci, pjeva ispred zastave pokušavajući da kopira Madonnu (American pie) i Tompsona, u isto vrijeme.

Pa koreografija...Image
(najsmješnije mi kad u trapericama pleše ispred zastave i pokušava da uljuči i trbušnjake u svu tu komediju. nešto ona sexyImage)

A ovaj text pjesme me neodoljivo podsjeća na Balaša (...dignite hajku... ovo-ono).

Mah, valjali su joj bosanci dok je bila redovan "gost" na HAYAT TV...

U glavnom, ocjena je Image
Post Reply