Trazim lijek

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
Ko to smat

#1 Trazim lijek

Post by Ko to smat »

Molim pomoc.Da li neko zna gdje nabavit lijek tj, kapi za oci po imenu Lotemax.Ja sam u evropi i rekli su mi da ima samo u Francuskoj.Medjutim tamo sam poslo recept i nisu mogli nac.Sad gledam preko interneta i samo se moze narucit tj,platit preko interneta.da li je neko upoznat sa ovim lijekom ili ako neko ima u BiH pa da mi javi jer treba mom jednom clanu famelije.Ja cu jos da vidim kako nabavit preko intereta ali neznam kako ide to placanje.
Brus Lee

#2 Re: Trazim lijek

Post by Brus Lee »

Ko to smat wrote:Molim pomoc.Da li neko zna gdje nabavit lijek tj, kapi za oci po imenu Lotemax.Ja sam u evropi i rekli su mi da ima samo u Francuskoj.Medjutim tamo sam poslo recept i nisu mogli nac.Sad gledam preko interneta i samo se moze narucit tj,platit preko interneta.da li je neko upoznat sa ovim lijekom ili ako neko ima u BiH pa da mi javi jer treba mom jednom clanu famelije.Ja cu jos da vidim kako nabavit preko intereta ali neznam kako ide to placanje.
Probaj da ti apoteka nabavi preko svojih dobavljaca. Samo moras znati ko je proizvodjac pomenutih kapi.
thousands of voices

#3 Re: Trazim lijek

Post by thousands of voices »

Apoteke mogu napraviti interventni uvoz lijeka ali samo ako je na spisku odobrenih lijekova "ilikakosetoveczove" za BiH.
Najbolje je naci nekoga u Francuskoj da kupi i posalje busom.
Post Reply