Trazim lijek
Moderator: anex
-
Ko to smat
#1 Trazim lijek
Molim pomoc.Da li neko zna gdje nabavit lijek tj, kapi za oci po imenu Lotemax.Ja sam u evropi i rekli su mi da ima samo u Francuskoj.Medjutim tamo sam poslo recept i nisu mogli nac.Sad gledam preko interneta i samo se moze narucit tj,platit preko interneta.da li je neko upoznat sa ovim lijekom ili ako neko ima u BiH pa da mi javi jer treba mom jednom clanu famelije.Ja cu jos da vidim kako nabavit preko intereta ali neznam kako ide to placanje.
-
Brus Lee
#2 Re: Trazim lijek
Probaj da ti apoteka nabavi preko svojih dobavljaca. Samo moras znati ko je proizvodjac pomenutih kapi.Ko to smat wrote:Molim pomoc.Da li neko zna gdje nabavit lijek tj, kapi za oci po imenu Lotemax.Ja sam u evropi i rekli su mi da ima samo u Francuskoj.Medjutim tamo sam poslo recept i nisu mogli nac.Sad gledam preko interneta i samo se moze narucit tj,platit preko interneta.da li je neko upoznat sa ovim lijekom ili ako neko ima u BiH pa da mi javi jer treba mom jednom clanu famelije.Ja cu jos da vidim kako nabavit preko intereta ali neznam kako ide to placanje.
- thousands of voices
#3 Re: Trazim lijek
Apoteke mogu napraviti interventni uvoz lijeka ali samo ako je na spisku odobrenih lijekova "ilikakosetoveczove" za BiH.
Najbolje je naci nekoga u Francuskoj da kupi i posalje busom.
Najbolje je naci nekoga u Francuskoj da kupi i posalje busom.