trazim li puno? ...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

clone033

Post by clone033 »

I ne trazis previse,samo trazis drugacije :-D[/quote]

u potpunosti se slazem i mislim da ne trebas odustati od svojih "trazenja"
manijak1

Post by manijak1 »

Šta reći sem :D :D :D :D klik pa puno sreće 8) 8) 8) 8)
http://www.trazim.com
ivi

Post by ivi »

... ne odustajem (pjevao je giibonni) jednino s njom sebe vidim ...

8)
dinash

Post by dinash »

Image

trazi, trazi ... pa ces naci ...

:):D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

čini mi se da se djevojkama više sviđa neka muška avanturistički, alkohol, droga nastrojena ličnost s kime će u vezi uvijek biti podređena, jedna od mnogih, s kojim će imati gomilu uzbuđenja, bit će zanimljivo bla bla bla ali na kraju će otići s drugom

dok ih ne zanima:
razumijevanje, sigurnost, ravnopravna veza u kojoj neće biti avanturizma, neće biti avanturizma zbog avanturizma (ono što je ivi navela je akcija zbog akcije= što je u samom startu osuđeno na propast)neće biti alkoholizma, vjernosti kao što je vjernost psa koji umre nakon gospodareve smrti...
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Ma Arsla je meni kralj... :D :D :D :D :D
horns&drums

Post by horns&drums »

stochar wrote:ja sam prije bio fin. sad pijem i fatam cure za guzicu! dobro mi je...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Truba

Post by Truba »

Angela wrote:Ih Komi, pretjera sad sa tom vjernoscu :-? . Mislim, ko u tim godinama misli na dozivotnu ljubav?
kojim godinama?
:?
naivac

Post by naivac »

problem je sto ljudi traze da budu voljeni umjesto da vole.
nije pitanje trazis li mnogo ili malo - umjesto da trazis, treba da dash.
ne cekaj da te zove na kafu u trpanj (gdje vec idete?)
nazovi ti njega i predlozi mu tu morsku kaficu, skakanje goli i bosi, setnja kisom, odn. sve sto zelis da tebi neko ucini, ucini ti njemu pa ce ti biti i uzvraceno mozda i vise i bolje nego sto ocekujes.
Truba

Post by Truba »

dinash wrote:Image

trazi, trazi ... pa ces naci ...

:):D
abdićevac :oops: :oops: :oops:
dinash

Post by dinash »

koke su bitne!

:):D:):D
sojka

Post by sojka »

Ivi, sasvim normalno. Nema nikog ko je u stanju da te odushevi. Ti trazhish ljubav, a ne samo da se broji da imash nekog pored sebe. Nikad ne pristaj na vezu iz slabosti i zbog toga shto ce Zhika komshija prosuditi da neshto nije u redu.

Bolje i sam, nego iz lazhne skromnosti i navale sredine.
manijak1

Post by manijak1 »

:( :( Kako moyete biti oybiljni :D :D Brayyo ne znam vratiti na hr :D :D
sojka

Post by sojka »

Slazhem se.
Krece od pogreshnih premisa. Prva je ta koja je punjenje praznine. Mi treba da smo sami "puni" i da se kao takvi potpuni nadopunjavamo.
Druga = zacrtan lik, shto za uzrok vjerovatno prichice i bajke iz djetinjstva o dolasku pravog princa.
Ljubav se ne mozhe vidjeti, samo osjetiti...samo osjetom i srcem se mozhe dokuchiti, a ni sa okom, ni sluhom, ni pamecu...
manijak1

Post by manijak1 »

Pogriješio , izvinjavam se :D
horns&drums

Post by horns&drums »

manijak1 wrote::( :( Kako moyete biti oybiljni :D :D Brayyo ne znam vratiti na hr :D :D

Uhhh, i meni je trebalo dosta da vratim na ofgrsthgeorgšhaeorgvhegzogbfdlvnx,mcbnhzjrhjbets'đđghiq35zujĐ9RFJQJGOEGHDSČLYFGVNAĆOERGORITUZ4IO5U6798263¸89ZIJ

ups Brazzo, opalih i ja glavom o tastaturu, imam veliko J na celu :D :D :D :D i dav puta // na obrazu :D :D :D :D :D
tempora

Post by tempora »

Ange, hoces da kazes da je moja simpatija prema tebi neosnovana? :D
Ili da moja nada o kacenju zavjesa nema buducnost?
:lol: :-)
A sto me nasikira! :-x
tempora

Post by tempora »

Zoome, fakat nemas pojma o rucnome radu. :D
K'o sto mi jedan neki dan veli: " A sto si dobro ISPLELA ovaj goblen!" :? :D :shock:
Elem, svi su gobleni Vilerovi, al jedan je pape! :lol: :-) :D
stavrogin

#44 Re: trazim li puno? ...

Post by stavrogin »

ivi wrote:... pitam se jesam li normalna ... vec danima mi se niko ne svidja ... a bilvalo je situacija kad mi se u jednom danu svidjalo vise decki, a sad vec danima niko ... mozda sam potrosila sve neke rezerve svidjanja ... ne znam koji je razlog al samo mislim da to nije normalno ...
zamisljam nekoga kako bi mi se svidio neko ko je malo otkacen, drugaciji ... ko ce nazvati i reci ej mala skontao sam sutra ujutro idemo vozom do ploca onda trajektom do trpnja, gdje ce mo popiti kafu i vracamo se opet trajektom do ploca i onda vozom do srajeva (al nema nikome to ne pada na pamet) ... da mu padne na pamet i da kaze eh mala skontao sam danas se necemo ljubiti, (nema ljubljenja) ... ili da kaze eh danas pada kise idemo vani da setamo po kisi bez kisobrana ... ili da kad se negdje sretnemo da kaze aj skini ljepo cipele ili papucice veceras setamo bosi ... onda jel postoji neko takav? ... neko ko nosi siroke pantole papucice, ko je po mogucnosti smotan, neko ko zimi dane provodi na planini, a ljeti na roslama ili na biciklu ... neko kome su zelene pantole i crvena majica super kombinacija, neko kome nije problem slusati erogene zone i cak otici na njihov koncert nekad kad sviraju u slozi, onda neko ko ce razumijeti kad kazem danas mi se ne izlazi zato jer mi je mrsko a ne zato sto izlazim sa nekim drugim, neko ko voli gledati domace filmove ...
jel postoji neko vakav ili da ja nastavim sa sanjanjem? ...

8)

haha, trajektom do trpnja na kafu. dje nadje trpanj, najdepresivnije mjesto na planeti zemlji a da ima more.
sojka

Post by sojka »

Shta bi to trebali postati kao psi na lancu?

I koja sigurnost? Shta podrazumijeva ta sigurnost?
stavrogin

Post by stavrogin »

komi wrote:èini mi se da se djevojkama vi¹e sviða neka mu¹ka avanturistièki, alkohol, droga nastrojena liènost s kime æe u vezi uvijek biti podreðena, jedna od mnogih, s kojim æe imati gomilu uzbuðenja, bit æe zanimljivo bla bla bla ali na kraju æe otiæi s drugom

dok ih ne zanima:
razumijevanje, sigurnost, ravnopravna veza u kojoj neæe biti avanturizma, neæe biti avanturizma zbog avanturizma (ono ¹to je ivi navela je akcija zbog akcije= ¹to je u samom startu osuðeno na propast)neæe biti alkoholizma, vjernosti kao ¹to je vjernost psa koji umre nakon gospodareve smrti...

hahaha!
sojka

Post by sojka »

Pu jeee :-)
manijak1

Post by manijak1 »

Uspjeli ste :( :( zbuniti doktora Arslanagića :D :D
Truba

Post by Truba »

sojka wrote:Shta bi to trebali postati kao psi na lancu?
I koja sigurnost? Shta podrazumijeva ta sigurnost?
trebali bismo biti kao psi bez lanca koji idu za vlasnikom

pa sigurnost = neće otići s drugom, neće prokockati ušteđevinu za studij djece, itd
silence_is_sexy

Post by silence_is_sexy »

Kako moyete biti oybiljni Brayyo ne znam vratiti na hr

Image

stisni: CTRL + SHIFT

ili ALT + CTRL

i hrvacka tipkovnica ti je ponovno na usluzi....
Post Reply