trazim li puno? ...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

ivi

#1 trazim li puno? ...

Post by ivi »

... pitam se jesam li normalna ... vec danima mi se niko ne svidja ... a bilvalo je situacija kad mi se u jednom danu svidjalo vise decki, a sad vec danima niko ... mozda sam potrosila sve neke rezerve svidjanja ... ne znam koji je razlog al samo mislim da to nije normalno ...
zamisljam nekoga kako bi mi se svidio neko ko je malo otkacen, drugaciji ... ko ce nazvati i reci ej mala skontao sam sutra ujutro idemo vozom do ploca onda trajektom do trpnja, gdje ce mo popiti kafu i vracamo se opet trajektom do ploca i onda vozom do srajeva (al nema nikome to ne pada na pamet) ... da mu padne na pamet i da kaze eh mala skontao sam danas se necemo ljubiti, (nema ljubljenja) ... ili da kaze eh danas pada kise idemo vani da setamo po kisi bez kisobrana ... ili da kad se negdje sretnemo da kaze aj skini ljepo cipele ili papucice veceras setamo bosi ... onda jel postoji neko takav? ... neko ko nosi siroke pantole papucice, ko je po mogucnosti smotan, neko ko zimi dane provodi na planini, a ljeti na roslama ili na biciklu ... neko kome su zelene pantole i crvena majica super kombinacija, neko kome nije problem slusati erogene zone i cak otici na njihov koncert nekad kad sviraju u slozi, onda neko ko ce razumijeti kad kazem danas mi se ne izlazi zato jer mi je mrsko a ne zato sto izlazim sa nekim drugim, neko ko voli gledati domace filmove ...
jel postoji neko vakav ili da ja nastavim sa sanjanjem? ...

8)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

ja volim domaće horrore :D

davitelj protiv davitelja
već vidjeno
leptirica
variola vera (iako nisam još gledao)

:D :D :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Evo kuma, ljepsi od Komija :D :D :D :lol: :lol: :lol: :D :D :D

Image
ivi

Post by ivi »

... ovo je trebala biti ozbiljna tema, znala sam da niko nece razumjeti o cemu pricam ...

8)
Lace

Post by Lace »

ali ivi crveno i zeleno mogu zajedno kao ljubicasto i zuto ili plavo i narandjasto to je komplementarni odnos boja...i sigurno da ima neko takav..samo mozda ne ovdje na forumu :-)
Truba

Post by Truba »

ivi wrote:... ovo je trebala biti ozbiljna tema, znala sam da niko nece razumjeti o cemu pricam ...
tunajt tunajt
zili

Post by zili »

naravno da ima neko takav, samo je trenutno ovo vrijeme i ovo mjesto nepogodno za njega. Tesko je biti urban i opusten u gradu koji je sve rjeđe takav. I tesko je biti neopterećen s obzirom na sve sto se oko nas desava - rjecju - tesko je biti mlad. Svi smo nekako prijevremeno ostarili i nikom nije do trcanja bos po kisi.
Truba

#8 Re: trazim li puno? ...

Post by Truba »

ivi wrote: danas se necemo ljubiti
danas se nećemo ljubiti
jer sam pojeo 15 u pola s lukom :D :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Ovo je trebala biti ozbiljna tema
Preventiva :D mada je već kasno :D
Odmori od škole :D ili će te ista uvesti u drugi svijet :D onaj već viđen.
dinash

Post by dinash »

ej mala!

skontao sam sutra ujutro idemo vozom do ploca onda trajektom do trpnja, gdje ce mo popiti kafu i vracamo se opet trajektom do ploca i onda vozom do srajeva

sta kazes?

:) :-D
clone033

Post by clone033 »

hm, iskreno upravo se gledam u crveno zelenoj kombinaciji i ne shvatam sta joj fali, ne rolam se ali zato skijam, smotan jesam, i imam milion ideja za koje niko nece da me podrzi, npr. hajde da odemo na koridu da vidim konacno tu borbu bikova i ringispil na cijem vrhu se frajer vrti
manijak1

Post by manijak1 »

:D Bježi :D šta je zbunjuješ :D
da kaze eh mala skontao sam danas se necemo ljubiti, (nema ljubljenja) ... ili da kaze eh danas pada kise idemo vani da setamo po kisi bez kisobrana ...
crazy

#13 Re: trazim li puno? ...

Post by crazy »

ivi wrote:... pitam se jesam li normalna ... vec danima mi se niko ne svidja ... a bilvalo je situacija kad mi se u jednom danu svidjalo vise decki, a sad vec danima niko ... mozda sam potrosila sve neke rezerve svidjanja ... ne znam koji je razlog al samo mislim da to nije normalno ...
zamisljam nekoga kako bi mi se svidio neko ko je malo otkacen, drugaciji ... ko ce nazvati i reci ej mala skontao sam sutra ujutro idemo vozom do ploca onda trajektom do trpnja, gdje ce mo popiti kafu i vracamo se opet trajektom do ploca i onda vozom do srajeva (al nema nikome to ne pada na pamet) ... da mu padne na pamet i da kaze eh mala skontao sam danas se necemo ljubiti, (nema ljubljenja) ... ili da kaze eh danas pada kise idemo vani da setamo po kisi bez kisobrana ... ili da kad se negdje sretnemo da kaze aj skini ljepo cipele ili papucice veceras setamo bosi ... onda jel postoji neko takav? ... neko ko nosi siroke pantole papucice, ko je po mogucnosti smotan, neko ko zimi dane provodi na planini, a ljeti na roslama ili na biciklu ... neko kome su zelene pantole i crvena majica super kombinacija, neko kome nije problem slusati erogene zone i cak otici na njihov koncert nekad kad sviraju u slozi, onda neko ko ce razumijeti kad kazem danas mi se ne izlazi zato jer mi je mrsko a ne zato sto izlazim sa nekim drugim, neko ko voli gledati domace filmove ...

8)
Ne trazis

Vjeruj mi, ja ga vec imam, i samo jos malo trazi, ili cekaj, doci ce on vec sam, ali ne gubi nadu, niposto. :wink:
dinash

Post by dinash »

manijak1 wrote::D Bježi :D šta je zbunjuješ :D
da kaze eh mala skontao sam danas se necemo ljubiti, (nema ljubljenja) ... ili da kaze eh danas pada kise idemo vani da setamo po kisi bez kisobrana ...
he he he ... pa moram malo ...

sorry ivi :) ... odoh do pule u cetiri ... znaci, drugi put :):D :D:D
horns&drums

Post by horns&drums »

Ivi, daBogda te Banderas...nastavi sama dalje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dinash

Post by dinash »

odveo vozom do ploca?

:):D
manijak1

Post by manijak1 »

Vodio po kiši bez kišobrana 8) 8) 8) 8) :D
dinash

Post by dinash »

stochar wrote:meni se ta kombinacija zelenih tola i crvene majice nekako ne svidja, a ovo ostalo bi se moglo nekako obezbijediti... uglavnom, zahtjevi su ti mnogo bolji od one teta Nede sa svojih 18. zahtjeva koje ni Vijece ministara ne mozhe ispuniti.
Sretno! CPETHO!
njoj -izgleda- samo pedi esdaun odgovara :) :D hehehe
horns&drums

Post by horns&drums »

! CPETHO! :D :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

8) 8) :x :x
mozda sam potrosila sve neke rezerve svidjanja
Znači ni on :D :D ne može :D uklizat'.
horns&drums

Post by horns&drums »

Kod Hadzialagica na kurs :D :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D Mislim da ni doktor Arslanagić ne bi imao šta dodati :D
dinash

Post by dinash »

Angela wrote:Trazis mnogo.
Utoliko sto si tacno zacrtala kakav ti decko treba, kako treba da se ponasa, sta da voli. Znaci, imas kalup i trazis osobu koja ce se uklopiti u to. Znas kao kad pravis kolacice sa onim metalnim oblikom? Uvijek je negdje viska, negdje manjka tijesta...
Znam, sad ces reci "pa nije bas doslovno". Jeste. Sebi vrtis film u kojem bi ti bila glavna glumica, reziser, producent i sad radis na kastingu.
Mislim da grijesis. Niko od nas ne moze ocekivati da nadje idealnog glumca za musku sporednu ulogu nasih zivota (ha, kako lijepo i pateticno receno ;)). U zivotu, u nekim idealnim situacijama, srecemo ljude, zajedno sa svim njihovim dobrim i losim osobinama, sa navikama, zeljama, pa onda gradimo odnos - prijateljski, ljubavni... Treba da se zaljubljujes u decke takve kakvi su, a ne da trazis nekog zamisljenog.
ovo sad ctrl+p pa u okvir pa iznad secije u dnevnoj sobi!

:D
_BaykoNoor_

Post by _BaykoNoor_ »

...
Last edited by _BaykoNoor_ on 23/08/2004 01:23, edited 1 time in total.
dinash

Post by dinash »

e ... ja skijam dobro ... cak mi i janezi zavide :):D:D:):D:D
Post Reply