Tražim knjigu!!!
Moderator: Chloe
-
Deluxe
#1 Tražim knjigu!!!
Eh ovako,
Treba mi jedna knjiga koju je malo teže naći, pa koristim sva moguća sredstva ne bih li do nje došao. Radi se o sljedećem:
"ENGLESKA KNJIŽEVNOST XIX-XX VEKA", Autor: Dušan Puhalo, izdavač "Petar Kočić"
ili
"ISTORIJA ENGLESKE KNJIŽEVNOSTI" - isti autor, isti izdavač
Sve opcije dolaze u obzir: kupovina, posuđivanje na 2 dana, iznamjljivanje na 2 dana - svejedno
Treba mi jedna knjiga koju je malo teže naći, pa koristim sva moguća sredstva ne bih li do nje došao. Radi se o sljedećem:
ili
Sve opcije dolaze u obzir: kupovina, posuđivanje na 2 dana, iznamjljivanje na 2 dana - svejedno
-
ivi
#2 Re: Tražim knjigu!!!
mislim da moja D. ima ovu knjigu ...Deluxe wrote:"ISTORIJA ENGLESKE KNJIŽEVNOSTI" -
-
ivi
#3 Re: Tražim knjigu!!!
ma D. je genijalka ima obje knjige i svasta mi jos napricala kako ti to ako studiras engl. ne moze puno pomoci jer je jako stru i trebaju ti neke opsirnije knjige al da ja ne komplikujem ... knjige ti moze pozajmiti da kopiras i to je to ...Deluxe wrote:Eh ovako,
ili
-
Deluxe
Znam ja da je to staro, ali meni treba zbog nekih stvari koje su u tim knjigama, a kojih nema negdje drugo.
Ima li šanse za neki biznis - prodati ili iznajmiti?
vako mi je rekla: moze ti pozajmiti, al sta garantuje da ces je vratiti, ipak te ne poznajem ...

Ima li šanse za neki biznis - prodati ili iznajmiti?
vako mi je rekla: moze ti pozajmiti, al sta garantuje da ces je vratiti, ipak te ne poznajem ...
-
Deluxe
Je l' ovo neko pod mojim nikom ostavlja poruke, il' sam postao senilan u mladosti
Ili mi je ostaviš na jedan dan, ja ti ostavim br. tel., zovneš me sutradan popodne i ja ti je donesem.
Ili... predložiš ti, kako bi tebi najviše odgovaralo.
Knjigu je jako teško naći, a ako si voljna da mi posudiš knjigu, možemo se dogovoriti. Recimo da mi je daš i da sačekaš dok ja kopiram to što mi treba, i onda ti je odmah vratim a ti je fino vratiš svojoj D.moze ti pozajmiti, al sta garantuje da ces je vratiti, ipak te ne poznajem
Ili mi je ostaviš na jedan dan, ja ti ostavim br. tel., zovneš me sutradan popodne i ja ti je donesem.
-
ivi
ma znas kako je prespavala sam vikend ... kao zimski san ... knjigu ce ti posuditi da kopiras nije problem ... javi se na mali pa ce mo se dogovoriti ...Deluxe wrote:Je l' ovo neko pod mojim nikom ostavlja poruke, il' sam postao senilan u mladosti![]()
Knjigu je jako teško naći, a ako si voljna da mi posudiš knjigu, možemo se dogovoriti. Recimo da mi je daš i da sačekaš dok ja kopiram to što mi treba, i onda ti je odmah vratim a ti je fino vratiš svojoj D.moze ti pozajmiti, al sta garantuje da ces je vratiti, ipak te ne poznajem![]()