"Odgojno-obrazovni rad u parovima", Marija Buj, Naučna knjiga, Zagreb 1983.
Javite ako neko ima da posudi na kopiranje ili da zna gdje se moze kupiti, antikvarnice je na zalost nemaju.
Hvala!
Moderator: Chloe
ako imas nekoga na filozofskom faxu ko je redovan student, moze ti uzeti iz faxove bibliotekedaduli_sa wrote:Ljudi, pomagajte, trazim knjigu
Javite ako neko ima da posudi na kopiranje ili da zna gdje se moze kupiti, antikvarnice je na zalost nemaju.
Hvala!
I tako sam je "Narucio", ali znas kako je to sa "redovnim" studentima - samo ga nemoj u biblioteku. A forum mi vazda bio zakletvamIRCerka wrote:ako imas nekoga na filozofskom faxu ko je redovan student, moze ti uzeti iz faxove bibliotekedaduli_sa wrote:Ljudi, pomagajte, trazim knjigu
Hvala!
da sam redovna, uzela bi je ja...daduli_sa wrote:I tako sam je "Narucio", ali znas kako je to sa "redovnim" studentima - samo ga nemoj u biblioteku. A forum mi vazda bio zakletvamIRCerka wrote:ako imas nekoga na filozofskom faxu ko je redovan student, moze ti uzeti iz faxove bibliotekedaduli_sa wrote:Ljudi, pomagajte, trazim knjigu
Hvala!
Nemam direktno ja nikoga na filozofskom a imam ljudi koji su rekli da ce preko svojih prijatelja doci do knjige... ali znas i sama kako je to kada ide preko 2-3 veze...mIRCerka wrote:da sam redovna, uzela bi je ja...daduli_sa wrote:I tako sam je "Narucio", ali znas kako je to sa "redovnim" studentima - samo ga nemoj u biblioteku. A forum mi vazda bio zakletvamIRCerka wrote: ako imas nekoga na filozofskom faxu ko je redovan student, moze ti uzeti iz faxove biblioteke
zar je moguce da nemas raje koja bi to mogla trazit za tebe?