Trazim izvodjaca i naziv pjesme

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
x-ray

#1 Trazim izvodjaca i naziv pjesme

Post by x-ray »

Cuo je dok sam bio na odmoru :) Pitao one konobare al mi dali pogresan naziv i izvodjaca. Rovio po youtube-u dok na kraju nisam naletio na nekakav remix. To je ta pjesma al nemam pojma ko je izvodi i kako se pjesma zove. Ima li iko ko zna? :D

U pitanju je prva pjesma sa ovog dugackog remixa:

Youtube kaze: Serdar Ortac. Nasao 63 pjesme od njega i nisam se proslavio... :roll:
honky tonk

#2 Re: Trazim izvodjaca i naziv pjesme

Post by honky tonk »

trebala bi biti ta.. imas vise izvodjaca, na ovom imas i prevod na eng ako te zanima 8-)
pjesma se zove Cesaretin Var Mı Aşka?
Dado34

#3 Re: Trazim izvodjaca i naziv pjesme

Post by Dado34 »

Da ne otvaram maksuz temu imam pitanje vezano za pjesmu jer google nije urodio plodom. Tekst iz refrena: "a miracle girl becomes a lady". Dalje nisam zapamtio, ako neko zna o kojoj pjesmi ili izvodjacu se radio bio bih veoma zahvalan :)
Skyfox

#4 Re: Trazim izvodjaca i naziv pjesme

Post by Skyfox »

da ne pokrecem novu temu,

uglavnom refren se vrti kao spica na radio Antena. Zenski je vokal i ide nesto kao I need you to love you, ili I need you tonight... starija stvar '70. ili '80.

help :) :D
amebr

#5 Re: Trazim izvodjaca i naziv pjesme

Post by amebr »

x-ray wrote:Cuo je dok sam bio na odmoru :) Pitao one konobare al mi dali pogresan naziv i izvodjaca. Rovio po youtube-u dok na kraju nisam naletio na nekakav remix. To je ta pjesma al nemam pojma ko je izvodi i kako se pjesma zove. Ima li iko ko zna? :D

U pitanju je prva pjesma sa ovog dugackog remixa:

Youtube kaze: Serdar Ortac. Nasao 63 pjesme od njega i nisam se proslavio... :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=4lJK9c5ZbgM eto prva pjesma ali je opet remix
amebr

#6 Re: Trazim izvodjaca i naziv pjesme

Post by amebr »

http://www.youtube.com/watch?v=OA1EzSpjjd8 a evo ti pjesma koju ti tražiš....
Almich

#7 Re: Trazim izvodjaca i naziv pjesme

Post by Almich »

trazi naziv pjesme samo sto znam da jedan dio pjesme je poput dijela iz ove pjesme 0:45 - 1:15, pomozite :D
Astrix

#8 Re: Trazim izvodjaca i naziv pjesme

Post by Astrix »

Almich wrote:trazi naziv pjesme samo sto znam da jedan dio pjesme je poput dijela iz ove pjesme 0:45 - 1:15, pomozite :D

jel' ova?
Almich

#9 Re: Trazim izvodjaca i naziv pjesme

Post by Almich »

nije :( ,ova pjesma i taj dio od 0-45 1-15 jako podsjecaju na pjesmu koju trazim , hvala na trudu :)
Verocious

#10 Re: Trazim izvodjaca i naziv pjesme

Post by Verocious »

Skyfox wrote:da ne pokrecem novu temu,

uglavnom refren se vrti kao spica na radio Antena. Zenski je vokal i ide nesto kao I need you to love you, ili I need you tonight... starija stvar '70. ili '80.

help :) :D
Koliko sam upratio na spicama se vrti Bonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart(mislim da je to pjesma koju trazis), zatim Heart - Alone i Roxette sa Listen To Your Heart.

p.s.
Tek sad pisuci primjetih da u sve tri pjesme ima rijec Heart :-D
Post Reply