ne vjerujem da je vezano samo za terraristiku, posto vidim da se koristi i u druge svrhe...
Kao npr, botanika i sl. moze li mi ko pomoc...
Moderator: anex
trenutno Modem bihnetov koristim kao izvor podnog grijanja, ali ne moze sam uvece da drzi temperaturu koja odgovara zivotinji, zadnja mi je solucija kakvu NIGHT Glow lampu uzet, ali me strah da ne prekinem ciklus dan/noc...Wind wrote:Ma najbolje je da nadjes nekog gastosa da ti donese...
Columbian Rainbow Boa, stara nekih 3 mjaseca, koju trenutno drzim u tupper ware kutiji, i ne smijem je grijat lampom, koja bi deformisala samu kutiju i moguce bi bilo da mala pobjgne u susjednu sobu gdje je cekaju 2 velika macka...jaca78 wrote:o kojoj zivotinji je rijec?
Evo tianjusha wrote:idi bjezi.... boa?
ajd postavi slike zivota ti

Inace se tako odgajaju male zmije, odns bebe, jer dok je mala osjeca se sugurnijom u manjem prostoru, tj. voli dovoljno velik prostor koji moze da kontrolise, s tim kad poraste situacija se naprotiv mjena i tad joj sto veci terrarij odgovara...madnessa wrote:nadam se da ces ju uskoro prebaciti u terarij... imam osjecaj da ova posuda nije najbolje rjesenje za zmiju...
prelijepa je!