Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Alfa Romeo
17 incha
Sa ili bez guma
Ako vec imaju gume,mora biti orginalna dimenzija 215/45R17 i moraju biti dobre,noviji DOT inace meni ne vrijede nista
Prednost imaju ove dvije felge kao na slikama
Cijena po dogovoru
Hvala
Imao sam neke Peugeot felge koje sam prodao,pa sad krecem u potragu.
Pik sam pregledao,pored nekoliko nebuloznih cijena,nasao sam par interesantnih,ali hajde da i ovdje razglasim,znam da vas ima mnogo koji se svugdje zavlace i snjuhaju pa javljajte.
Last edited by mali_milojica on 11/04/2016 13:22, edited 1 time in total.
mali_milojica wrote:Imao sam neke Peugeot felge koje sam prodao,pa sad krecem u potragu.
Pik sam pregledao,pored nekoliko nebuloznih cijena,nasao sam par interesantnih,ali hajde da i ovdje razglasim,znam da vas ima mnogo koji se svugdje zavlace i snjuhaju pa javljajte.
milojice, pusti se pika, nego uživo i opleti po otpadima...od priča sam čuo da ima neki lik u Sarajevu što radi sa alfama (rastavlja u dijelove), jel Laki ili slično i neki frajer u Zenici - Braco...ali nemam alfu pa me nikad nije detaljnije interesovalo. Po piku raja većinom bomba kad se radi o većim alu felgama 16 i više...plus ti je rizik napamet kupiti. KAd sam sebi tražio sjednem u auto i pravac Kiseljak i dalje...nađem felge na Šiljo otpadu i odmah uzmem, ni rubovi nisu bili izgrebani, reko skinite mi gume, jer su me nove čekale neću se ni cjenkat...i tako i bi.
Imam broj i od Lakija i od Brace. Hvala vam u svakom slucaju. Bio sam kod Lakija,ima neke felge sa GT,ali takve nisu orginalno nisu isle na 156 FL. Znam malo sam tezak,ali ja volim da je sve po ps.
mali_milojica wrote:Imam broj i od Lakija i od Brace. Hvala vam u svakom slucaju. Bio sam kod Lakija,ima neke felge sa GT,ali takve nisu orginalno nisu isle na 156 FL. Znam malo sam tezak,ali ja volim da je sve po ps.
mali_milojica wrote:Imam broj i od Lakija i od Brace. Hvala vam u svakom slucaju. Bio sam kod Lakija,ima neke felge sa GT,ali takve nisu orginalno nisu isle na 156 FL. Znam malo sam tezak,ali ja volim da je sve po ps.
mali_milojica wrote:Kupljene felge kao na slici br.2
Na njima Nokian gume vozene samo jednu sezonu. Proslu.
Cijena zadovoljavajucih 500 KM.
Hvala narode.
blago tebi, ja jedva nadjoh i to sam ih morao ofarbat da lice na nesto...
Da ne otvaram novu temu, gledo nesto na youtube neki test auta, pa vidjoh ove felge na Modusu.
Posto se bas i ne razumijem oko toga, a bolje pitati, zna li neko slucajno koja je ovo velicina, proizvodjac, i kolko je mozda keša.
Kontao sam i na svog Clia nešto ovako