Trazim developera s Wordpress iskustvom za dugorocnu saradnju
Moderator: Benq
-
Soulkey
#1 Trazim developera s Wordpress iskustvom za dugorocnu saradnju
Kao sto naslov kaze, zainteresovan sam za saradnju s developerom (m/z) koji ima konkretnog iskustva na Wordpress-u. Vise informacija se moze saznati na ovom topicu ili u PP.
- mirsek
#2 Re: Trazim developera s Wordpress iskustvom za dugorocnu saradnju
Moze li detaljnije ovdje na topiku, koja je satnica, koja vrsta sajta, koje funkcionalnosti, ima li odrzavanja sajta ?
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#3 Re: Trazim developera s Wordpress iskustvom za dugorocnu saradnju
Pazite se ovakvih koji traze deva putem foruma.
- mirsek
-
Soulkey
#5 Re: Trazim developera s Wordpress iskustvom za dugorocnu saradnju
Hvala na interesovanju.
Vrsta sajta: Mogu reci samo za ovaj sto je u toku - Wordpress site za nesto tipa neformalne organizacije. Vec je uradjen jedan dio posla sto se izgleda tice ali ima tu jos posla. Potrebna je integracija s FB stranicom, odabir plugina za donacije (ili konfiguracija i test postojeceg plugina iz teme koja se koristi), zatim u planu je i instalacija i konfiguracija foruma..
Ima jos jedna Wordpress stranica - firma se bavi montazom namjestaja i live je vec godinama. Tu bi bilo manje-vise rad na odrzavanju.
Sto se ostalih projekata tice - ne mogu reci jer jednostavno ne znam. U hodu trazim nove jer inace radim full-time kao software dev u DE pa mi je ovo rad sa strane a nemam dovoljno vremena da sve stignem sam, pogotovo kada se obavezem vremenski.
Satnica/sedmicna plata: Mislim da je u ovoj fazi nerealno da se barata bilo kakvim iznosima s moje strane. Razlog je jednostavan - ne znamo se, ne znam tvoje sposobnosti, kvalitete i brzinu rada. Ipak rado cu cuti (u PP) sta ocekujes minimalno po satu a sta, npr. fiksno na sedmicnom nivou.