Ja sam to htjela godinama da uradim, ali vremenom sam shvatila da je skoro nemoguce naci toliko ljudi i da svi zele taj neki fusion svih tih zvukova i toliko razlicitih pravaca, i jos da su svi odgovorni prema sviranju... Granici sa nemogucim.MorpheusAranea wrote:Joj ja satro sviram gitaru, za sebe uglavnom, neki stari 'ofrndani' Johnnson. Jednom su me zvali u neki bend, ali kad sam vidio da rade jednolicnu muziku i covere i zvuce potpuno isto kao i ostalih milion underground bendova u Sarajevu nisam prosviro tu![]()
Ali imam san da skupim sto vise ljudi i sto razlicitijih intrumenata i da pravimo fusion jazza, bluesa, rocka, klasike, reggea, sevdaha, sta god nam padne na pamet. Pa, ako ima kakvih entuzijasta i ljudi s uvrnutom mastom nek se jave, ne moraju ni znati specijalno dobro svirati i ja sam low-class, ali kad ti se svidi nesto i kad nesto zelis, nije problem ni navjezbat, pa makar i Beethoven to bio
Ali da pravim autorski bend, to je nesto sto bih uradila. Nakon toga sam odlucila napraviti cover bend, jer je to lakse, ali da to ne bude stabdardan cover bend, sa standardnim obradama klasicnih rok pjesmica i sl. A samim tim sto ima zenu na bubnju, nije standardan, bar nije nesto sto se vidja svakodnevno na nasim prostorima.