Prije mozda sest mjeseci na e-kuponu je bila ponuda za ciscenje stana. Iskoristila je, dosla mi jedna divna teta Fikreta, ocistila i sredila i vise nego sto sam mislila. Kada sam ponovo trazila istu tetu nakon mjesec dana rekose mi da vise ne radi za tu firmu...
Trazi se teta Fikreta :)
- maybelline
#1 Trazi se teta Fikreta :)
Pozdrav svima!
Prije mozda sest mjeseci na e-kuponu je bila ponuda za ciscenje stana. Iskoristila je, dosla mi jedna divna teta Fikreta, ocistila i sredila i vise nego sto sam mislila. Kada sam ponovo trazila istu tetu nakon mjesec dana rekose mi da vise ne radi za tu firmu...
Sada bih ponovo htjela da generalno radim stan i treba mi neko pomoci, a zena je stvarno brza i efikasna, pa se pitam da je neko od vas slucajno ne zna? Sve sto o njoj znam je da se zove Fikreta, zivi u Velesicima, ima mozda 40-ak godina... Hvala unaprijed!
-
swanfilter
#2 Re: Trazi se teta Fikreta :)
Pa, upitaj u firmi toj za njen broj tel. ili drugi koristan info ...
- maybelline
#3 Re: Trazi se teta Fikreta :)
Pitala sam, ali sam stekla dojam da nisu voljni podijelili te informacije 
- staxx
#4 Re: Trazi se teta Fikreta :)
ma nije im u interesu da ti daju broj da ti ona pocisti stan, kad se oni bave tom djelatnoscu...
valjda saznas nesto, i meni treba neka pouzdana teta...
p.s. koliko je kostalo to ciscenje stana?
- maybelline
#5 Re: Trazi se teta Fikreta :)
Bas tako! To je bilo cini mi se 15km tri sata ciscenja. Teta mi je oprala sve prozore, ocistila kupatilo, prebrisala sva vrata (bilo ih je 5), prebrisala podove, iznijela smece... i jos nekih sitnica. Ali fakat fino, detaljno ocistila, nije sfuserila. Zato bih rado opet da je nadjem! Ako saznam, proslijedim ti broj.staxx wrote:ma nije im u interesu da ti daju broj da ti ona pocisti stan, kad se oni bave tom djelatnoscu...
- P308
#6 Re: Trazi se teta Fikreta :)
I meni bi trebao neko poput tete Fikrete, pa ako nadjes bro - salji 
-
trnoruzica_sa
#7 Re: Trazi se teta Fikreta :)
P308 wrote:I meni bi trebao neko poput tete Fikrete, pa ako nadjes bro - salji
biljezim se s stovanjem. ako nije problem i meni proslijedi brojmaybelline wrote:Bas tako! To je bilo cini mi se 15km tri sata ciscenja. Teta mi je oprala sve prozore, ocistila kupatilo, prebrisala sva vrata (bilo ih je 5), prebrisala podove, iznijela smece... i jos nekih sitnica. Ali fakat fino, detaljno ocistila, nije sfuserila. Zato bih rado opet da je nadjem! Ako saznam, proslijedim ti broj.staxx wrote:ma nije im u interesu da ti daju broj da ti ona pocisti stan, kad se oni bave tom djelatnoscu...
- Baby Jane
#9 Re: Trazi se teta Fikreta :)
Moze i meni broj.
Ako toliko posla uradi za 3h, halalila bih joj 100 KM hladno.
Ako toliko posla uradi za 3h, halalila bih joj 100 KM hladno.
-
Maybach
#10 Re: Trazi se teta Fikreta :)
Plus 1
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- staxx
#11 Re: Trazi se teta Fikreta :)
mozda da probas jedan mudraluk...
nazovi firmu, i reci, bila je jednom jedna fikreta radila kod vas, a meni cistila stan...
helem, sad sam skontala da su mi nestale odredjene vrijedne stvari, jel ta fikreta jos kod vas? policiju zanima... xD
viiiiiiiidjeces kako ce ti rado reci da fikreta vise nije njihova i broj telefona

nazovi firmu, i reci, bila je jednom jedna fikreta radila kod vas, a meni cistila stan...
helem, sad sam skontala da su mi nestale odredjene vrijedne stvari, jel ta fikreta jos kod vas? policiju zanima... xD
viiiiiiiidjeces kako ce ti rado reci da fikreta vise nije njihova i broj telefona
- JanuaryJones
#12 Re: Trazi se teta Fikreta :)
Pratim.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Keiko
#13 Re: Trazi se teta Fikreta :)
Ili ce ti dati prezime (a mozda i adresu) pa je trazi u imeniku.staxx wrote:mozda da probas jedan mudraluk...
viiiiiiiidjeces kako ce ti rado reci da fikreta vise nije njihova i broj telefona![]()
- Bambi_na_kofeinu
#14 Re: Trazi se teta Fikreta :)
I tako kreće trač, počne u toj firmi, krene od usta do usta i za mjesec dana će se izvesti priča da Fikreta u najmanju ruku trguje organima.staxx wrote:mozda da probas jedan mudraluk...
viiiiiiiidjeces kako ce ti rado reci da fikreta vise nije njihova i broj telefona![]()
-
lord_of_the_ages
#15 Re: Trazi se teta Fikreta :)
btw u fitnessu, koji je u Importanne centru, radi čistačica tog imena koja je nekad čistila stanove, uklapa se u opis, ima i sina od 10ak god... pa et mere bit bidne
-
Keiko
#16 Re: Trazi se teta Fikreta :)
Nema veze, vidis da se odmah skupilo barem pet forumasa koji bi je zaposlili.Bambi_na_kofeinu wrote:I tako kreće trač, počne u toj firmi, krene od usta do usta i za mjesec dana će se izvesti priča da Fikreta u najmanju ruku trguje organima.staxx wrote:mozda da probas jedan mudraluk...
-
dječak sa šibicama
#17 Re: Trazi se teta Fikreta :)
Hajd se kladimo da je Fikreta otvorila temu

-
Keiko
#18 Re: Trazi se teta Fikreta :)
Mene jedino brine ovo 'teta' od 40 godina.dječak sa šibicama wrote:Hajd se kladimo da je Fikreta otvorila temu![]()
- CaneBos
#19 Re: Trazi se teta Fikreta :)
uhh i mene..vec se vidim kako kupujem stap za hodanjeKeiko wrote:Mene jedino brine ovo 'teta' od 40 godina.dječak sa šibicama wrote:Hajd se kladimo da je Fikreta otvorila temu![]()
- druzeljubiva
#20 Re: Trazi se teta Fikreta :)
Nije teta Fikreta, ali evo za ove koji traze nekoga za pomoc
Nusreta 061 052 030
Rade ona i sestra. Ja sam bila prezadovoljna.
Ocistile su cijeli stan nakon krecenja (86 m2) za 5 sati.
Nusreta 061 052 030
- maybelline
#21 Re: Trazi se teta Fikreta :)
nacho_ wrote:
Hehehe, tako sam joj i ime upamtila
Neko spomenu neku tetu u Importanneu sto radi i sina od 10 godina - sjecam se da je ova "moja" Fikreta govorila da ima sinove, ali su stariji puno, ako nisu na fakultetu.
- maybelline
#22 Re: Trazi se teta Fikreta :)
druzeljubiva wrote:Nije teta Fikreta, ali evo za ove koji traze nekoga za pomoc
Nusreta 061 052 030
Hvala na korisnoj informaciji, ako sve drugo propadne, zvacu njih
- JohnnyS
#23 Re: Trazi se teta Fikreta :)
Ima li ijedna Fikreta/Nusreta iz Mostara?