ma kad se zapijemo spavacemo kod raje na kosevskom. valjda mima prima
goste
(pa bolan kako halal auto, ja cafirka ne smijem na kilometre pric, jer kazu osjeti miris alkoHola)
ima dolar...ima onaj bilijar i ima RVIstrong69 wrote:Koje je najbliza kafana gore? Dolar? Jel´ se tako i sad zove. Nije neka al´ koliko nas iz te mahale ima mogli bi kakvo druzenje organizovati zajedno sa glavnim junacima ove teme.Amazonka27 wrote: sta ces kad nemamo kafana u mahali, pa dangubimo ovdje
Amazonka27 wrote:ima dolar...ima onaj bilijar i ima RVIstrong69 wrote:Koje je najbliza kafana gore? Dolar? Jel´ se tako i sad zove. Nije neka al´ koliko nas iz te mahale ima mogli bi kakvo druzenje organizovati zajedno sa glavnim junacima ove teme.Amazonka27 wrote: sta ces kad nemamo kafana u mahali, pa dangubimo ovdjehehe ima i onaj restorancic kod taxi standa...al tamo nesto tiho i mirno...
![]()
to je RVI..zena21 wrote:Amazonka27 wrote:ima dolar...ima onaj bilijar i ima RVIstrong69 wrote: Koje je najbliza kafana gore? Dolar? Jel´ se tako i sad zove. Nije neka al´ koliko nas iz te mahale ima mogli bi kakvo druzenje organizovati zajedno sa glavnim junacima ove teme.hehe ima i onaj restorancic kod taxi standa...al tamo nesto tiho i mirno...
![]()
da, dolar... odvratno mjesto... ima i onaj nakav gril gdje pjane sjede ljeti u basci... na vrh brda... kod trafike (kod taxista)... amazonko garant mislis na ovaj
ima i nakav bircuz pored ambulante... vazda puno istih faca![]()
![]()
![]()
ja se spustim na ciglane ako cu na kafu
ode tema u mp3zena21 wrote:ja odem ljeti u bastu u London... unutra je dno dna.. a i gazda je nako navalentan![]()
![]()
DNO DNODOVAAmazonka27 wrote:ode tema u mp3zena21 wrote:ja odem ljeti u bastu u London... unutra je dno dna.. a i gazda je nako navalentan![]()
![]()
al sta cu
elem, neku noc ja i jaranica uletimo tamo i narucimo ness i lik nam donese onako bez mlijeka ...i pitamo ga mi...mozel nam napraviti sa mlijekom...jao kad lik zarafala..."sta vi mislite, sto niste rekli da hocete sa mlijekom...to nije clasic, jeste li vi ikad pili ness, izlazite li vi uopste, meni gazda stedi na mlijeku...trebale ste odma reci" i onda pustise cirilicuja i ona se okretale, gedale jel skrivena kamera hahahaha
Ovaj restorancic je onako prilicno fancy (sto bi rekla omladina). Ima neki zeznut naziv, Global food ili tako nesto... Ne bi me cudilo sad da smo isli zajedno u razredAmazonka27 wrote:
to je RVI..
a kod taxista, ima stepeniste, eh odma tu je jedan fini restorancic...