Trazi se: NBA nana
-
Crazy Shizzle
#1 Trazi se: NBA nana
Sarajevo ima ljudi koje svako zna i koji se stalno vidjaju u gradu. Tako su svi znali jadnog covjeka sa 2-3 fakulteta koji je nakon rata 'poludio' i koji je od tada sa svakim pricao u gradu o raznim temama pogotovo kod Parkuse. Jel se ono Skender zvao? Slaba sam sa imenima.
Uglavnom, bila bih jako zahvalna kad bi mi neko mogao dati bilo kakve informacije o isto tako jednom neobicnom bicu koje sece ulicama Sarajeva. Rijec je o jednoj nani, iznimno visoke za svoje godine sa All-Star tenama na nogama pa je ja zovem NBA nana. Izbrazdano joj je lice i ima sitne oci, pokrivena je i nosa dimije. Ja licno je vidjam na relaciji ulice Kralja Tomislava (stari naziv) do Vjecne vatre, mada je odavno nema. Ne prosi, uvijek je zadeverana svojim poslom i seta ali ni ne odbija sadaku. Ponavljam, ako iko zna njeno ime, mjesto prebivalista, gdje je covjek sigurno moze sresti...i bilo bilo sta drugo, molim da mi javi.
Puno ce mi znaciti, hvala!
Uglavnom, bila bih jako zahvalna kad bi mi neko mogao dati bilo kakve informacije o isto tako jednom neobicnom bicu koje sece ulicama Sarajeva. Rijec je o jednoj nani, iznimno visoke za svoje godine sa All-Star tenama na nogama pa je ja zovem NBA nana. Izbrazdano joj je lice i ima sitne oci, pokrivena je i nosa dimije. Ja licno je vidjam na relaciji ulice Kralja Tomislava (stari naziv) do Vjecne vatre, mada je odavno nema. Ne prosi, uvijek je zadeverana svojim poslom i seta ali ni ne odbija sadaku. Ponavljam, ako iko zna njeno ime, mjesto prebivalista, gdje je covjek sigurno moze sresti...i bilo bilo sta drugo, molim da mi javi.
- chuchumbamayumbe
#3 Re: Trazi se: NBA nana
Garant su je draftovali Lakersi!?Crazy Shizzle wrote:Sarajevo ima ljudi koje svako zna i koji se stalno vidjaju u gradu. Tako su svi znali jadnog covjeka sa 2-3 fakulteta koji je nakon rata 'poludio' i koji je od tada sa svakim pricao u gradu o raznim temama pogotovo kod Parkuse. Jel se ono Skender zvao? Slaba sam sa imenima.
-
Umjetnik a
#4 Re: Trazi se: NBA nana
chu legendochuchumbamayumbe wrote:Garant su je draftovali Lakersi!?Crazy Shizzle wrote:Sarajevo ima ljudi koje svako zna i koji se stalno vidjaju u gradu. Tako su svi znali jadnog covjeka sa 2-3 fakulteta koji je nakon rata 'poludio' i koji je od tada sa svakim pricao u gradu o raznim temama pogotovo kod Parkuse. Jel se ono Skender zvao? Slaba sam sa imenima.
-
Ripicipi
#5 Re: Trazi se: NBA nana
Zovu je Kosa, ne znam jel' joj to pravo ime ili samo nadimak. Zivi na Kosevskom brdu. Kcerka joj u Americi igra kosarkuCrazy Shizzle wrote:Sarajevo ima ljudi koje svako zna i koji se stalno vidjaju u gradu. Tako su svi znali jadnog covjeka sa 2-3 fakulteta koji je nakon rata 'poludio' i koji je od tada sa svakim pricao u gradu o raznim temama pogotovo kod Parkuse. Jel se ono Skender zvao? Slaba sam sa imenima.
- strong69
#6 Re: Trazi se: NBA nana
Cini mi se da zivi u ulici Muhameda Hadzijahica na Kosevskom. Tamo je najcesce vidam...potres_mozga wrote:
Zovu je Kosa, ne znam jel' joj to pravo ime ili samo nadimak. Zivi na Kosevskom brdu. Kcerka joj u Americi igra kosarku
Eto, nadam se da ova info moze pomoci.
-
Crazy Shizzle
Super....vidi kako se zna o njoj
Jel fakat ima kcerku u Americi 
- Amazonka27
jeste jeste, na kosevskom brdu je. Cesto je vidjam u busu, oko keca uglavnom. prijatna starica...
-
mamica papucarka
#14 Re: Trazi se: NBA nana
Da ne mislis na onog visokog tipa sto vazda u pletenoj kapi hodaCrazy Shizzle wrote:Sarajevo ima ljudi koje svako zna i koji se stalno vidjaju u gradu. Tako su svi znali jadnog covjeka sa 2-3 fakulteta koji je nakon rata 'poludio' i koji je od tada sa svakim pricao u gradu o raznim temama pogotovo kod Parkuse. Jel se ono Skender zvao? Slaba sam sa imenima.
-
Crazy Shizzle
Hajmo 'vako, ti meni sve sto znas o njoj?EldinaA wrote:nana se zove sedika
zivi na kosevskom brdu
a cesto je na relaciji parkusa ferhadija
ako ti treba jos kakvih inf pitaj slobodno
-
Crazy Shizzle
#16 Re: Trazi se: NBA nana
Zar je i taj ziv? Jel mislimo na istog? Mi ga zovemo 'kapa'mamica papucarka wrote: Da ne mislis na onog visokog tipa sto vazda u pletenoj kapi hoda
- strong69
Ili joj se kcerka zove Ranka? Vidi kol´ko vas je s Kosevskoghadzinica wrote:
mislim da nije sedika...moja bivsa komsinica, ipak je neko drugo ime nesto kao ranka..da misli da je ranka.. i da kcerka joj je na god prije rata otisla u ameriku da igra kosarku to je 99% sigurno, ja zadnjih 5 god vise ne zivim na kosevskom, tako da je od tad nisam vidjela..drago mi ja ako je ziva i zdrava...dobro celjade,vrijedna i sa svakim se uvijek pitala
- zena21
kcerka joj se zove Rankastrong69 wrote:Ili joj se kcerka zove Ranka? Vidi kol´ko vas je s Kosevskoghadzinica wrote:
mislim da nije sedika...moja bivsa komsinica, ipak je neko drugo ime nesto kao ranka..da misli da je ranka.. i da kcerka joj je na god prije rata otisla u ameriku da igra kosarku to je 99% sigurno, ja zadnjih 5 god vise ne zivim na kosevskom, tako da je od tad nisam vidjela..drago mi ja ako je ziva i zdrava...dobro celjade,vrijedna i sa svakim se uvijek pitala
i ona onako krupna i muskobanjasta kao i mama joj u nje... cula sam da je ova zena potpisala nesto da nakon smrti klinicki centar uradi obdukciju posto je zena i cijela familija ogromnih dimenzija... pa kao za neko naucno ispitivanje
sve komsije
- ja_cura_
#20 Re: Trazi se: NBA nana
i moja raja i ja ga zovemo "kapa"... fakat, vec deset godina ga konstantno vidjam s tom kapom, cak i kad je plus 30 stepeni....Crazy Shizzle wrote:Zar je i taj ziv? Jel mislimo na istog? Mi ga zovemo 'kapa'mamica papucarka wrote: Da ne mislis na onog visokog tipa sto vazda u pletenoj kapi hodaNikad je ne skida i onako 'polu-blesavo' (ne znam blazi i finiji termin) izgleda?
a skender, ciko sa 2-3 diplome, cini mi se da su sve vezane za matematiku, fiziku... uglavnom prirodne nauke... je legenda grada.. uvijek je lijepo obucen, po starom kovu sto bi se reklo... znam da su ga konobari u kaficima slali da im trkne kupiti limun, a oni bi njemu kafu dali.. covjek se s njim mogao sit ispricati....
- Lace
#21 Re: Trazi se: NBA nana
sto ne bi bio ziv...mlad covjek...vidjela sam ga ja juce u ferhadijiCrazy Shizzle wrote:Zar je i taj ziv? Jel mislimo na istog? Mi ga zovemo 'kapa'mamica papucarka wrote: Da ne mislis na onog visokog tipa sto vazda u pletenoj kapi hodaNikad je ne skida i onako 'polu-blesavo' (ne znam blazi i finiji termin) izgleda?
- Amazonka27
sta ces kad nemamo kafana u mahali, pa dangubimo ovdjezena21 wrote:kcerka joj se zove Rankastrong69 wrote:Ili joj se kcerka zove Ranka? Vidi kol´ko vas je s Kosevskoghadzinica wrote:
mislim da nije sedika...moja bivsa komsinica, ipak je neko drugo ime nesto kao ranka..da misli da je ranka.. i da kcerka joj je na god prije rata otisla u ameriku da igra kosarku to je 99% sigurno, ja zadnjih 5 god vise ne zivim na kosevskom, tako da je od tad nisam vidjela..drago mi ja ako je ziva i zdrava...dobro celjade,vrijedna i sa svakim se uvijek pitala![]()
i ona onako krupna i muskobanjasta kao i mama joj u nje... cula sam da je ova zena potpisala nesto da nakon smrti klinicki centar uradi obdukciju posto je zena i cijela familija ogromnih dimenzija... pa kao za neko naucno ispitivanje![]()
sve komsije![]()
![]()
- strong69
Koje je najbliza kafana gore? Dolar? Jel´ se tako i sad zove. Nije neka al´ koliko nas iz te mahale ima mogli bi kakvo druzenje organizovati zajedno sa glavnim junacima ove teme.Amazonka27 wrote: sta ces kad nemamo kafana u mahali, pa dangubimo ovdje
-
obuca
mogu ja doc i s drugog kraja gradastrong69 wrote:Koje je najbliza kafana gore? Dolar? Jel´ se tako i sad zove. Nije neka al´ koliko nas iz te mahale ima mogli bi kakvo druzenje organizovati zajedno sa glavnim junacima ove teme.Amazonka27 wrote: sta ces kad nemamo kafana u mahali, pa dangubimo ovdje