Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A da mozda preformulises pitanje? Kao, mozda, da li je ikada lik iz filma ili knjige na vas ostavio izuzetan dojam(bilo negativan ili pozitivan)? Znam da bi ti se ja javila odmah s hrpu primjera
A da mozda preformulises pitanje? Kao, mozda, da li je ikada lik iz filma ili knjige na vas ostavio izuzetan dojam(bilo negativan ili pozitivan)? Znam da bi ti se ja javila odmah s hrpu primjera
hehehhe
pa fazon je bio da muskarac udje i kaze kao "ja sam kao darcy", da par primjera, i onda ga aminica u privatnom ribolovi
muahahaha
hehe..dobra ti fora, al se bojim da slabo koji muskarac gleda (ili cita) ovaj tip filmova/knjiga... Jedino ti preporucujem da odes na anglistiku pa tamo malo procackas
hehehhe
pa fazon je bio da muskarac udje i kaze kao "ja sam kao darcy", da par primjera, i onda ga aminica u privatnom ribolovi
muahahaha
aminchev2 wrote:djevojke
jeste li ikada bile zaljubljene u karakter u filmu/knjizi? Ako da, u koga, i radi cega?
ja jos dan danas mislim da ce se pojaviti moj Mr. Darcy
Bem ti romantiku
Izvini sto ću ti ovo reci ali ti si 100% retardirana djevojka sa puno kompleksa i svasta nesto,idi bona radi nesto a ne gledati glupe
filmoveŽ/serije i zaljubivat se u razne likove.Ćisti poremećaj ličnosti
Jedan je Darcy, a to definitivno nije ovaj na slici
inace mislim da je film uvreda svima koji su se zaljubili gledajući BBC seriju "Pride and Prejudice" i koji pamte onog i onakvog Colina F.
aminchev2 wrote:djevojke
jeste li ikada bile zaljubljene u karakter u filmu/knjizi? Ako da, u koga, i radi cega?
ja jos dan danas mislim da ce se pojaviti moj Mr. Darcy
Bem ti romantiku
Izvini sto ću ti ovo reci ali ti si 100% retardirana djevojka sa puno kompleksa i svasta nesto,idi bona radi nesto a ne gledati glupe
filmoveŽ/serije i zaljubivat se u razne likove.Ćisti poremećaj ličnosti
mišica wrote:šmrc ja nemam Mr.Darcyija.........nemam kad gledat ni serije ni filmove..........ne silazim se neta
HAHAHAHHAHAH
carica si
majke mi.
Ma jok draga samo iskrena..........zar ne vidiš da se nikad ne skidam al hajd nejse.........da tražite Mr.Darcyija na forumu tu bi i imala favorita .....ne pitaj dalje