arslanbey wrote:Bar statistika kaze(doduse zapadnjacka,ali sumnjam da je BIH bolja) da zene kad predju 40-u vise nisu "zanimljiva roba" muskarcima,muskarci njhovih godina zele mladje
Ista stvar vazi za muskarce kao i zene nisi zanimljiva roba. Poznajem slucajeva gdje finansije nisu apsolutno bile problem,
slucajeve gdje zbog mnogih raznih mogucih razloga veze, brakovi se brodolomiraju tajfunski, gdje se veze i brakovi u sagla
snosti oba partnera popucaju po savovima radi kijamet stvari.
Veze, brakovi od 2-3 mjeseca- 20 Godina zajednickog zivota. Dijete, djeca..pogotovo duze veze i brakovi kad se okrenes
prevrtis film vidis izgubljeno vrijeme, zivce. Utjeha zna biti ako se usaglasi pa da djeca to ne pretrpe traumatoloski u zavi
snosti veze, braka i dogovora izmedju roditelja.
Roditelji svakako nastave svoj zivot kako zele, znaju i umiju..djeca,,ima i tu dobrih primjera gdje se sve uskladi pa vremenski profunkcionise zadovoljavajuce bez da se iko osjeca donji. O drugim slucajevima ne zelim ni da diskutujem koja
su susta suprotnost jednog civilizovanog razlaza.
Ima i muskaraca a i zena koje su blizu ili se zagazilo u 40-tu..sve od slucaja do slucaja. Kakvu ko viziju ima, zelju.
Ja znam i imam viziju sta bi volio doziviti, upoznati u sad ovim mojim godinama. Da li cu uspjeti? Nisam izgubio volju i nadu. Vrijeme i djela pokazu svoje..mada moram priznati da razmisljam ko ce me, sta kome trebam.
Bolje i sam negó sa svakim da nebi bio sam. Svega ima i s jedne a i druge strane.
Znam samo da necu zuriti. Treba proci procedure da bi se odlucilo da li ili ne na jedan privemeni pokusaj pod istim krovom.
Jedno je sretati se cmakati se, smijati, miruhati stalno ti svojoj a ja svojoj kuci..kad na npr. zivis pod istim krovom
3-6 mjeseci mozes osjetiti i dozivjeti stvari kakav/va je ko u svim segmentima zivota. Kako se ponasa u datim
situacijama.
Ne smatram da je ovo 100% sigurnost za buducnost, sigurnosti nema osim jedne stvari. Ja ovako razmisljam., moje osobno misljenje.