Trasport za Bosnu preko Pasic Faruka iz Nordijskih zemalja

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
zmaj56

#1 Trasport za Bosnu preko Pasic Faruka iz Nordijskih zemalja

Post by zmaj56 »

Proslog mjeseca u Danskoj,8.9.2009, Faruk Pasic, dobro poznati prevoznik, iz Svedske, primio mnoge posiljke za Bosnu, kako u stvarima i novcu, al, kako cujem, jos tamo nista nije isporucio. Mnogi se zabrinuli. Znali iko sta se desilo s ovim gospodinom, koji je kako je meni bilo poznato uvijek bio azuran i posten, bar do sada.
zmaj56

#2 Re: Trasport za Bosnu preko Pasic Faruka iz Nordijskih zemalja

Post by zmaj56 »

Evo ni do danas nikakvih obavjestenja . Taj Pasic ko da je u zemlju propao, a narod, vecina bijeda, ocekuje novac i druge posiljke. Prodje Ramazan, prodje Bajram, a Faruka nema... i nema....i opet ga nema...
Edin H.

#3 Re: Trasport za Bosnu preko Pasic Faruka iz Nordijskih zemalja

Post by Edin H. »

Pa gdje je Fare? :shock:
Maraschino

#4 Re: Trasport za Bosnu preko Pasic Faruka iz Nordijskih zemalja

Post by Maraschino »

ovo mi je pravo shuhveli... :roll: :shock: :?
zmaj56

#5 Re: Trasport za Bosnu preko Pasic Faruka iz Nordijskih zemalja

Post by zmaj56 »

Ljudi....tema je ozbiljna.
muha_sa

#6 Re: Trasport za Bosnu preko Pasic Faruka iz Nordijskih zemalja

Post by muha_sa »

ozbiljna il ne ozbiljna Paje nema.
valjda postoji policija pa se njoj obratite.
Basta

#7 Re: Trasport za Bosnu preko Pasic Faruka iz Nordijskih zemalja

Post by Basta »

Taj tip je oduvijek bio sumnjiv. A koliko znam on ima i svoje predstavnistvo u Bosni gdje mu je koliko mi se cini brat glavni. Pa pokusaj saznati adresu pa im se obrati!
zuti_cvijet

#8 Re: Trasport za Bosnu preko Pasic Faruka iz Nordijskih zemalja

Post by zuti_cvijet »

Basta wrote:Taj tip je oduvijek bio sumnjiv. A koliko znam on ima i svoje predstavnistvo u Bosni gdje mu je koliko mi se cini brat glavni. Pa pokusaj saznati adresu pa im se obrati!
ima predstavnistvo u Sarajevu,na Dobrinji neznam sad tacnu adresu ali preko puta Merkatora na onoj strani gdje je picerija Dino,mislim da se zove Pasic Comerc tako nesto...

inace je taj covjek mojim prijateljima vise puta donosio posiljke iz Skandinavije i cini se da je uvijek bio jako korektan...
pozz
zmaj56

#9 Re: Trasport za Bosnu preko Pasic Faruka iz Nordijskih zemalja

Post by zmaj56 »

muha_sa wrote:ozbiljna il ne ozbiljna Paje nema.
valjda postoji policija pa se njoj obratite.

Ova ti je na mjestu, ali treba vidjeti da li ima osnova ga goniti. Da li je covjek jos ziv?
zmaj56

#10 Re: Trasport za Bosnu preko Pasic Faruka iz Nordijskih zemalja

Post by zmaj56 »

mina-sana wrote:

Svasta :roll: ..Covjeka i para nema mjesec dana i ti dosao po forumu traziti tragove :? .. Sigurno je ovdje pisao gdje je i sta je..Uostalom ko to ceka mjesec dana hoce li pare stici do Bosne ili ne ,pa se tek kao onda zabrine :roll: ..

Tip ima firmu u Svedskoj. Mnogi pokusavali da ga dobiju ali avaj. S druge strane ovaj je forum veoma popularan, te valjda ima neko mozda i odozgo iz sweden koji bimogao dati kakvu korisnu informaciju. Kao trece dobro je da se procita ova vijest koje zainteresiran za bisnis s tipom. Ti ocigledno nisi. :D
AdnanSA

#11 Re: Trasport za Bosnu preko Pasic Faruka iz Nordijskih zemalja

Post by AdnanSA »

Sve uredno. Pošiljka stigla. Ko hoće da mu brže stigne neka šalje preko Fedexa ili DHL. Cijena sitnca paket od 20 kg 300 KM iz Švedske. Pa izvolite napaćeni Švedjani, Norvežani i Danci.
zmaj56

#12 Re: Trasport za Bosnu preko Pasic Faruka iz Nordijskih zemalja

Post by zmaj56 »

zmaj56 wrote:Proslog mjeseca u Danskoj,8.9.2009, Faruk Pasic, dobro poznati prevoznik, iz Svedske, primio mnoge posiljke za Bosnu, kako u stvarima i novcu, al, kako cujem, jos tamo nista nije isporucio. Mnogi se zabrinuli. Znali iko sta se desilo s ovim gospodinom, koji je kako je meni bilo poznato uvijek bio azuran i posten, bar do sada.

Izgleda da je covjek stvarno bio i ostao posten. Cujem da je poceo sa raspodjelom, samo je mozda ipak trebao na vrijeme ljude obavjestiti... Valjda je nesto iz ovog naucio. Ovim bi temu trebalo zakljuciti.
Post Reply