Trash Party
-
CiCk0
#1 Trash Party
Pozdravim svim forumasima
i imam jedno pitanje
Zna ko definiciju TRASH PARTY-a? sta je TRASH PARTY?? Googlao sam al nista konkretno nisam mogao naci....a fkt mi to treba
pa bih zamolio ove nashe forumashe da pripomognu

- stochar
- chengaba
#3 Re: Trash Party
Pretpostavljam nešto na fazon kinđurijade... 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4 Re: Trash Party
kindurijada je namjerna
trash bi bio worthless
dakle loše se obuci
trash bi bio worthless
dakle loše se obuci
- alica.k
#5 Re: Trash Party
toga nema ni na urban dictionary
-
Suzie Q
#6 Re: Trash Party
u principu volim takve party-je.
bit je da se pušta trash muzika, nema veze s oblačenjem i sl.
na takvom party-ju puštaju muziku iz 70-ih,80-ih ili 90-ih koja se odavno već ne sluša ili bar nigdje ne pušta, npr. Senna M, one prve pjesme od ET, Severine, Minee, Tajči, Daniela Popovića pa pjevača koji su se pojavili i nestali itd. ujedno se presječe nekom stranom poput Coco jumbo ili Makarena... ali dobra atmosfera je zagarantirana. svaka nova pjesma izazove smijeh a i nevjerojatno je kako taj trash ostane dugo u sjećanju. to su uglavnom pjesme koje su u određenom periodu bile popularne i koje prilično svi znaju.
meni je još najbolje što se tu okupi uglavnom raja koja se tih pjesama sjeća, što znači da nema maloljetnika i njima sličnih.
a tek nakon tih party-ja sam skontala da ima šunda i izvan turbo folka.
bit je da se pušta trash muzika, nema veze s oblačenjem i sl.
na takvom party-ju puštaju muziku iz 70-ih,80-ih ili 90-ih koja se odavno već ne sluša ili bar nigdje ne pušta, npr. Senna M, one prve pjesme od ET, Severine, Minee, Tajči, Daniela Popovića pa pjevača koji su se pojavili i nestali itd. ujedno se presječe nekom stranom poput Coco jumbo ili Makarena... ali dobra atmosfera je zagarantirana. svaka nova pjesma izazove smijeh a i nevjerojatno je kako taj trash ostane dugo u sjećanju. to su uglavnom pjesme koje su u određenom periodu bile popularne i koje prilično svi znaju.
meni je još najbolje što se tu okupi uglavnom raja koja se tih pjesama sjeća, što znači da nema maloljetnika i njima sličnih.
a tek nakon tih party-ja sam skontala da ima šunda i izvan turbo folka.