TRANSPARENTAN
-
fenix_sa
#1 TRANSPARENTAN
Bez transparentne prošlosti budućnost u ramu Utopizma.Masa u menisveri proelektrofikaciji apsulutnog hidropotencijala u termi centrifuge Eksplatacija sunčeve energije podilazi crnu rupu u sjaju dubine dobivaš raster visine .sunčevo jezgro guta ugljik .Proces fuzije i difuzije valentan.Polarizacija u uskličniku foto sinteza u upitniku .Svemir u fugi ,konekcija,kompozicija planeta Crna rupa u fazi radio dijalize!Tranzicija u apsolventnoj dominaciji---- isključuje darvinizam ,dimenziju u formato lizinga metabolizma .Koliko psiha utiće na metabolizam čovjeka u sveri senzilibiteta .Razgrađuje polje uma konzumirajući limunadu ! biološki kao karakter ili u strukturi kulture stabla. ždral
21.11.2008.
INTER AKTIVAN
Interaktivnost dominacija nagona nad metabolizmom iskljućuje instikt .
Interaktivnost u fonu imenice ili duginoj boji .
Senzabilitet tehnički mandat instaliran lajičkim pristupom genezi u statusu kvo homo sepijensa.
Floskula vjersko ekonomski institucija pohlepa u fazi dimenzija iskljućenje esencijalno u monopolu al hemije,kontrole .Segregacija u moći novca nestaje u rastapanju .Gdje počine i završava parabola dimenzije.Posljednji pogled u zenit polarizacije
21.11.2008.
INTER AKTIVAN
Interaktivnost dominacija nagona nad metabolizmom iskljućuje instikt .
Interaktivnost u fonu imenice ili duginoj boji .
Senzabilitet tehnički mandat instaliran lajičkim pristupom genezi u statusu kvo homo sepijensa.
Floskula vjersko ekonomski institucija pohlepa u fazi dimenzija iskljućenje esencijalno u monopolu al hemije,kontrole .Segregacija u moći novca nestaje u rastapanju .Gdje počine i završava parabola dimenzije.Posljednji pogled u zenit polarizacije
- chuchumbamayumbe
#2 Re: TRANSPARENTAN
Apstrakcija filmskog izraza kao jezika specifikuma i apstrakcija umjetničkog akta uopšte, de jure, predstavlja jednu vrstu sakralne ratifikacije, vlastite inferiornosti i vlastitog infalcizma, bez obzira o kojoj se vrsti supremacije na tom istom jeziku kao specifikumu radi i bez obzira na kojem nivou aspiracija mi o njemu govorili.
No to svakako nije tema ove naše emisije koja se zove "Izvorište", tema naše emisije su stari, prastari narodni običaji!
No to svakako nije tema ove naše emisije koja se zove "Izvorište", tema naše emisije su stari, prastari narodni običaji!
- black
#3 Re: TRANSPARENTAN
kako se zove ovo selochuchumbamayumbe wrote:Apstrakcija filmskog izraza kao jezika specifikuma i apstrakcija umjetničkog akta uopšte, de jure, predstavlja jednu vrstu sakralne ratifikacije, vlastite inferiornosti i vlastitog infalcizma, bez obzira o kojoj se vrsti supremacije na tom istom jeziku kao specifikumu radi i bez obzira na kojem nivou aspiracija mi o njemu govorili.
"U redu, reče kompjuter i ponovo utonu u šutanje. Dva čovjeka vrpoljila su se na svojim mjestima. Pritisak je bio nepodnošljiv.
Stvarno vam se neće dopasti, primijeti Duboka Misao.
Reci nam!
U redu, reče Duboka Misao. Odgovor na veliko Pitanje...?
Da...!
Života, Svemira i Svega Ostalog... reče Duboka Misao.
Da...!
Glasi... reče Duboka Misao i zastade.
Da...!
Glasi...
Da...!!!
Četrdeset dva, reče Duboka Misao beskonačno dostojanstveno i mirno."
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#4 Re: TRANSPARENTAN
Makijaveličković wrote:postmarksistički ključ
Esencijalističko-mehanički model koji shvata samorefleksiju kao autoironijsko gibanje svodi umjetnosti postsocijalističkih sistema na karnevalizaciju revolucije. Subjekt se deložira u teologijski kontekst, čime se aktualizira hipersenzibilnost njegovog socijalnog bića. Demokratizacija u društvu proizvodi postklasnu integralnu metodologemu po kojoj diseminacija nasuprot izotopiji reinstalira Gadamerovo tumačenje Šlajermaherovog teorema o diltajevsko-haserlovskom neposrednom simpatetičnom i kongenijalnom razumijevanju poezije:
U krevetu došlo nam do stanke,
Čovjeka mi preotele stranke.
...Nastavak: http://www.velickovic.ba/eseji/index_e.htm
- ja.neron
#5 Re: TRANSPARENTAN
uhh ko da gledam nadrealiste

- HAVANA
- muha_sa
#7 Re: TRANSPARENTAN
sto plaho pise, nista ga ne kontam 
-
popajic
#8 Re: TRANSPARENTAN
ne znam sta je bilo u pitanju, ali garant se nije pila limunada !@fenix sa
....Razgrađuje polje uma konzumirajući limunadu ...
- chuchumbamayumbe
#9 Re: TRANSPARENTAN
Na cemu li je fenix_sa bio kada je ono pisao?!?!
Da je meni malo TOGA!

Da je meni malo TOGA!
-
fenix_sa
#10 Re: TRANSPARENTAN
dali je izvučeno iz konteksta ,privikavaj se na mrak ,želim vam manje E.energije a više struje, jato ždralova u paru ii ždralpopajic wrote:ne znam sta je bilo u pitanju, ali garant se nije pila limunada !@fenix sa
....Razgrađuje polje uma konzumirajući limunadu ...
- BSn
#11 Re: TRANSPARENTAN
chuchumbamayumbe wrote:Na cemu li je fenix_sa bio kada je ono pisao?!?!
Da je meni malo TOGA!
Chuchu, pa zar ti ne znas za fenixa? Pa, zar nikad nisi slus'o 202-ojku?
Aman, zar se i ovo moze desiti?!