TRANSPARENTAN

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
fenix_sa

#1 TRANSPARENTAN

Post by fenix_sa »

Bez transparentne prošlosti budućnost u ramu Utopizma.Masa u menisveri proelektrofikaciji apsulutnog hidropotencijala u termi centrifuge Eksplatacija sunčeve energije podilazi crnu rupu u sjaju dubine dobivaš raster visine .sunčevo jezgro guta ugljik .Proces fuzije i difuzije valentan.Polarizacija u uskličniku foto sinteza u upitniku .Svemir u fugi ,konekcija,kompozicija planeta Crna rupa u fazi radio dijalize!Tranzicija u apsolventnoj dominaciji---- isključuje darvinizam ,dimenziju u formato lizinga metabolizma .Koliko psiha utiće na metabolizam čovjeka u sveri senzilibiteta .Razgrađuje polje uma konzumirajući limunadu ! biološki kao karakter ili u strukturi kulture stabla. ždral

21.11.2008.
INTER AKTIVAN

Interaktivnost dominacija nagona nad metabolizmom iskljućuje instikt .
Interaktivnost u fonu imenice ili duginoj boji .
Senzabilitet tehnički mandat instaliran lajičkim pristupom genezi u statusu kvo homo sepijensa.
Floskula vjersko ekonomski institucija pohlepa u fazi dimenzija iskljućenje esencijalno u monopolu al hemije,kontrole .Segregacija u moći novca nestaje u rastapanju .Gdje počine i završava parabola dimenzije.Posljednji pogled u zenit polarizacije
chuchumbamayumbe

#2 Re: TRANSPARENTAN

Post by chuchumbamayumbe »

Apstrakcija filmskog izraza kao jezika specifikuma i apstrakcija umjetničkog akta uopšte, de jure, predstavlja jednu vrstu sakralne ratifikacije, vlastite inferiornosti i vlastitog infalcizma, bez obzira o kojoj se vrsti supremacije na tom istom jeziku kao specifikumu radi i bez obzira na kojem nivou aspiracija mi o njemu govorili.
No to svakako nije tema ove naše emisije koja se zove "Izvorište", tema naše emisije su stari, prastari narodni običaji!
black

#3 Re: TRANSPARENTAN

Post by black »

chuchumbamayumbe wrote:Apstrakcija filmskog izraza kao jezika specifikuma i apstrakcija umjetničkog akta uopšte, de jure, predstavlja jednu vrstu sakralne ratifikacije, vlastite inferiornosti i vlastitog infalcizma, bez obzira o kojoj se vrsti supremacije na tom istom jeziku kao specifikumu radi i bez obzira na kojem nivou aspiracija mi o njemu govorili.
No to svakako nije tema ove naše emisije koja se zove "Izvorište", tema naše emisije su stari, prastari narodni običaji!
kako se zove ovo selo :mrgreen:

"U redu, reče kompjuter i ponovo utonu u šutanje. Dva čovjeka vrpoljila su se na svojim mjestima. Pritisak je bio nepodnošljiv.
Stvarno vam se neće dopasti, primijeti Duboka Misao.
Reci nam!
U redu, reče Duboka Misao. Odgovor na veliko Pitanje...?
Da...!
Života, Svemira i Svega Ostalog... reče Duboka Misao.
Da...!
Glasi... reče Duboka Misao i zastade.
Da...!
Glasi...
Da...!!!
Četrdeset dva, reče Duboka Misao beskonačno dostojanstveno i mirno."
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#4 Re: TRANSPARENTAN

Post by PipiDugaDevetka »

Makijaveličković wrote:postmarksistički ključ

Esencijalističko-mehanički model koji shvata samorefleksiju kao autoironijsko gibanje svodi umjetnosti postsocijalističkih sistema na karnevalizaciju revolucije. Subjekt se deložira u teologijski kontekst, čime se aktualizira hipersenzibilnost njegovog socijalnog bića. Demokratizacija u društvu proizvodi postklasnu integralnu metodologemu po kojoj diseminacija nasuprot izotopiji reinstalira Gadamerovo tumačenje Šlajermaherovog teorema o diltajevsko-haserlovskom neposrednom simpatetičnom i kongenijalnom razumijevanju poezije:
U krevetu došlo nam do stanke,

Čovjeka mi preotele stranke.

...Nastavak: http://www.velickovic.ba/eseji/index_e.htm
ja.neron

#5 Re: TRANSPARENTAN

Post by ja.neron »

uhh ko da gledam nadrealiste :lol: :lol: :lol:
muha_sa

#7 Re: TRANSPARENTAN

Post by muha_sa »

sto plaho pise, nista ga ne kontam :D
popajic

#8 Re: TRANSPARENTAN

Post by popajic »

@fenix sa
....Razgrađuje polje uma konzumirajući limunadu ...
ne znam sta je bilo u pitanju, ali garant se nije pila limunada ! :D
chuchumbamayumbe

#9 Re: TRANSPARENTAN

Post by chuchumbamayumbe »

Na cemu li je fenix_sa bio kada je ono pisao?!?!
Da je meni malo TOGA!
8-)
fenix_sa

#10 Re: TRANSPARENTAN

Post by fenix_sa »

popajic wrote:
@fenix sa
....Razgrađuje polje uma konzumirajući limunadu ...
ne znam sta je bilo u pitanju, ali garant se nije pila limunada ! :D
dali je izvučeno iz konteksta ,privikavaj se na mrak ,želim vam manje E.energije a više struje, jato ždralova u paru ii ždral
BSn

#11 Re: TRANSPARENTAN

Post by BSn »

chuchumbamayumbe wrote:Na cemu li je fenix_sa bio kada je ono pisao?!?!
Da je meni malo TOGA!
8-)

Chuchu, pa zar ti ne znas za fenixa? Pa, zar nikad nisi slus'o 202-ojku?
Aman, zar se i ovo moze desiti?! :D
Post Reply