Transkript ocjena sa filozofskog fakulteta

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
Čovjek i po'

#1 Transkript ocjena sa filozofskog fakulteta

Post by Čovjek i po' »

Pozdrav svima,
Ja sam negdje u periodu izmedju 2000 i 2001 upisao BHS jezike na Filozofskom fakultetu u Sarajevu.
Dao sam gotovo jednu godinu :D, a onda me je put odveo na druge staze.
Interesuje me, da li mogu da dobijem transkript predmeta koje sam u tom periodu polozio iako sada nemam indeksa i koliko to vremena otprilike traje, ako moze.
BTW i da dodam, da li pise i broj ECTS poena ako ti izdaju transkript iako su ispiti polozeni prije Bolonjskog procesa?
Hvala na odgovorima
Cibra

#2 Re: Transkript ocjena sa filozofskog fakulteta

Post by Cibra »

Najbolje bi bilo, jel, da odes na studentsku sluzbu Filozofskog Fakulteta koja radi od 9 do 3, i da ti tamo sve kazu. Ako si izgubio index ili nesto slicno, vjerovatno ce ti trebati licna karta. Ne znam kako ide procedura. Sto se tice bodova, sigurno ih neces dobiti, jer u starom sistemu nije bilo ects bodova. Pored toga, ne znam sta ce ti nekoliko ispita iz BHSa po starom sistemu, ali eto:)
Čovjek i po'

#3 Re: Transkript ocjena sa filozofskog fakulteta

Post by Čovjek i po' »

Cibra wrote:Najbolje bi bilo, jel, da odes na studentsku sluzbu Filozofskog Fakulteta koja radi od 9 do 3, i da ti tamo sve kazu. Ako si izgubio index ili nesto slicno, vjerovatno ce ti trebati licna karta. Ne znam kako ide procedura. Sto se tice bodova, sigurno ih neces dobiti, jer u starom sistemu nije bilo ects bodova. Pored toga, ne znam sta ce ti nekoliko ispita iz BHSa po starom sistemu, ali eto:)
Kontam da nastavim po bolonji.
Zavrsio sam faks vani - geotehnicki smjer, ali mi tesko da propada ova jedna godina :D
alica.k

#4 Re: Transkript ocjena sa filozofskog fakulteta

Post by alica.k »

sori al zasto nemas index? bacio il sta? inace, to se ode na studentsku sa onom potvrdom sto kupis na portirnici i ispunis a pod 11. zaokruzis i napises uvjerenje o polozenim ispitima i predas sve to sa indexom. e sad posto nemas index, najbolje ti je otici na studentsku i pitati sta da radis!

odma da ti kazem, ovo gore je dezinformacija, studentska radi od 10 do 2, s tim da od 10 do 12 radi samo za neke odsjeke, a od 12 do 2 za neke druge...mislim da je od 12 BHS al nisam sigurna.
Post Reply