Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Danas, na putu prema poslu, sam usao u onaj najnoviji tramvaj, na zadja vrata. Ok, i fino vidim ispod zadnje sajbe u tom trmavaju da se neko da izvinete posrao,....Stoji govno, da opet izvinete.. Naravno koje smrdi nevjrovatno, raja na sve strane psuju neki povracaju
eko se fino "istovario".
Meni se stomak jos okrece....
FUJ FUJ FUJ
FUJ FUJ FUJ
FUJ FUJ
Chopper_Horrace wrote:Danas, na putu prema poslu, sam usao u onaj najnoviji tramvaj, na zadja vrata. Ok, i fino vidim ispod zadnje sajbe u tom trmavaju da se neko da izvinete posrao,....Stoji govno, da opet izvinete.. Naravno koje smrdi nevjrovatno, raja na sve strane psuju neki povracaju
eko se fino "istovario".
FUJ FUJ FUJ
FUJ FUJ FUJ
FUJ FUJ
Mozes misliti te scene dok je srao u tramvaju, kako su se ostali osjecali gledajuci to Osim da mozda se neko nije usunjo u tramvaj dok je bio u garazi i izkipo se. Nevjerovatno, dno dna
Chopper_Horrace wrote:Danas, na putu prema poslu, sam usao u onaj najnoviji tramvaj, na zadja vrata. Ok, i fino vidim ispod zadnje sajbe u tom trmavaju da se neko da izvinete posrao,....Stoji govno, da opet izvinete.. Naravno koje smrdi nevjrovatno, raja na sve strane psuju neki povracaju
eko se fino "istovario".
FUJ FUJ FUJ
FUJ FUJ FUJ
FUJ FUJ
eko se fino "istovario".
FUJ FUJ FUJ
FUJ FUJ FUJ
FUJ FUJ