Hvala unaprijed, laik sam u ovome, ako vama treba nesto iz Mostara neka info, obratite se
Tramvaj info
-
Tonble
#1 Tramvaj info
Interesuje me nisam iz Sarajeva, pa sam muhajem napravio racun da upitam, trebam se naci sa drugom u nekom kaficu ambasador na c vili, a ja bi usao u tramvaj kon centralne banke, interesuje me gdje da kupim kartu i za koji broj tramvaja...
Hvala unaprijed, laik sam u ovome, ako vama treba nesto iz Mostara neka info, obratite se
-
rookfash
#2 Re: Tramvaj info
Kartu mozes kupiti na trafikama uz tramvajsku stanicu (i tu ti je 1,60 KM). Nema ovih trafika na svim tramvajskim stanicama. Kartu isto tako mozes kupiti i kod vozaca u tamvaju, ali ti je 20 feninga skuplja. Ne postoje karte za pojedine linije, sve su univerzalne. Ako vec igras po pravilima, kartu obaveznu u tramvaju treba ubaciti u poništač inace ce te reve prilikom kontrole zajebavati. Ako ces se vise vozati, onda na trafikama ima kupiti i karte za vise voznji (koje na kraju ispadnu jeftinije po voznji). Neka me neko ispravi ako grijesim, ne pamtim kad sam tramvajsku kartu kupio 
-
sarayewo
#3 Re: Tramvaj info
Kartu kupis na trafici ili kod vozaca, nemoj je zaboraviti ponistiti da te ne peglaju... Uzmes broj 3 ili 5, eventualno mozes i 2 (2-ca vozi do C. Vile, al ne znam gdje je ta kafana).
-
Tonble
#4 Re: Tramvaj info
Kafana je Dzemaja Bijedica 117 mens cini
i ja sam skontao kao 3 bi najbolja bila po ovome sto sam gledao po netu, vidim ima trafika kod C Banke pa da odma kupim i za povratka 
PS: igram po pravilima dok se ne ustelim
PS: igram po pravilima dok se ne ustelim
- karanana
#5 Re: Tramvaj info
uzmes tramvaj broj 3. izadjes na stanici otoka. predjes cestu u suprotnom pravcu od rijeke miljacke i ides do iduceg semafora. hodajuci sa lijeve strane ces proci pored trznog centra dallas i supermarketa bingo. kada prodjes taj trzni centar dolazis na iduci semafor gdje prelazis desno. kada predjes ulicu odmah nailazis na zgradu u cijem prizemlju je ambsador. u njoj ces prvo naici na kladionicu pa na lutriju bih pa na neki grill resotan pa onda na kraju zgrade je amabasador.
-
Tonble
#6 Re: Tramvaj info
Fala ti brate i gdje cujes i gdje ne cujeskaranana wrote:uzmes tramvaj broj 3. izadjes na stanici otoka. predjes cestu u suprotnom pravcu od rijeke miljacke i ides do iduceg semafora. hodajuci sa lijeve strane ces proci pored trznog centra dallas i supermarketa bingo. kada prodjes taj trzni centar dolazis na iduci semafor gdje prelazis desno. kada predjes ulicu odmah nailazis na zgradu u cijem prizemlju je ambsador. u njoj ces prvo naici na kladionicu pa na lutriju bih pa na neki grill resotan pa onda na kraju zgrade je amabasador.
- respo
#7 Re: Tramvaj info
ili na dvicu sjednes i kad dodje do zadnje stanice idi prema vjetrenjaci i desno od nje ides pravom tim trotoarom i samo pravo
malo duze ces ici nego sa otoke al zato picis samo pravo jer mi je vjetrenjaca kao orijentir istaknutija nego bilo sta na otoci
malo duze ces ici nego sa otoke al zato picis samo pravo jer mi je vjetrenjaca kao orijentir istaknutija nego bilo sta na otoci
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#8 Re: Tramvaj info
priznaj da ideš nekoj koki
kakav prijatelj ba
kakav prijatelj ba
-
Tonble
#9 Re: Tramvaj info
Black swan wrote:priznaj da ideš nekoj koki
kakav prijatelj ba
-
bull21
#11 Re: Tramvaj info
Nemoj bit papak! Kupi kartu i poništi kao svaki NORMALAN GRAĐANIN.Jokericious wrote:Nemoj kupovati kartu!
- gnjev
#12 Re: Tramvaj info
Ne kupuj kartu finansiraš mafiju
Sent from my ST21i using Tapatalk 4
Sent from my ST21i using Tapatalk 4