Ovo ti je ono, ja pogodio 5 parova i igro mi još Real, Barca, Milan i Roma. I padnem na Milan-u (a ono ostalo još ova 3 da odigraju, i kiksa se još na jednom a možda i više al eto on pao na Milan-u (bar do tadmostarac wrote:meni su najbolje ove price tipa ja ceko 1.500 maraka na oba daju gol i zato real nije dao gol protiv Valencije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj ljudi ne brane se kladionice na taj nacin, al o tom drugom prilikom.
tragedije na tiketima kladionice...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
salle_eh1986
#51 Re: tragedije na tiketima kladionice...
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#52 Re: tragedije na tiketima kladionice...
Pa da si gledao utakmicu vidio bi sam kakva im je igra bila. Inace te sezone u samo dvije tekme real nije dao golmostarac wrote:meni su najbolje ove price tipa ja ceko 1.500 maraka na oba daju gol i zato real nije dao gol protiv Valencije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj ljudi ne brane se kladionice na taj nacin, al o tom drugom prilikom.
-
salle_eh1986
#53 Re: tragedije na tiketima kladionice...
Ma nije u tome fazon, zadnji par i pufff. Nego mi dosta nerealno igramo, baš sam i ja odigrao Valencia-Barcelona X2 - 1,20 čini mi se. Eto sad Valencia nedaju 4 reprezentativca Španije i još dosta drugih dobrih igrača već je to jedna prosiječna ekipa... Čista navlakuša, a da je i bio kec nebi bilo nerealno 
- shalla
#54 Re: tragedije na tiketima kladionice...
Ja danas odigrao Šahtar 1, Bologna 1, Parma 1, Arsenal 1 i Eintracht 1.
Na 1,20 KM dobitak 92 KM. I onda se naravno čovjek pita "što li se zajebavah sa Bayernom, da sam samo ove pogodio (a sve redom velike kvote) uzeo bih 100 KM na uloženog petaka"
Mislim nisu neke pare, jebo 92 KM al ne mogu da vjerujem da sam skinuo ove 4, da sam ukombinovao te četiri sa dvije-tri sigurice nema teorije da bi na ove četiri tekme bili ovi rezultati
Na 1,20 KM dobitak 92 KM. I onda se naravno čovjek pita "što li se zajebavah sa Bayernom, da sam samo ove pogodio (a sve redom velike kvote) uzeo bih 100 KM na uloženog petaka"
Mislim nisu neke pare, jebo 92 KM al ne mogu da vjerujem da sam skinuo ove 4, da sam ukombinovao te četiri sa dvije-tri sigurice nema teorije da bi na ove četiri tekme bili ovi rezultati
-
ludak_
#55 Re: tragedije na tiketima kladionice...
U svemu ovome osjecam se bolje kad vidim za kolike cifre su pojedinci padali, nasuprot mene
. U proslogodisnjem NBA playoffu odigram Ilgauskas under 13.5, Young Boys daje gol, i neki rukomet zbog lose ponude, 1.01 kvota, na petobu, i padnem na ovom rukometu... Dalje, igram uzivo neki tenis da ce bit preko gemovi, ne sjecam se sad tacno tko je igrao, uglavnom mizeran dobitak, ali eto da pratim, i sad 1:0 u setovima, i drugi set se igra tie break, a meni bi trebo treci set da prodjem, i ovaj sto gubi u setovima, u tie break-u vodi 5:0 i servira, i naravno izgubi u tie break-u 7:5. Zanimljivo je jos prosle godine NBA playoff, Boston - Chicago igraju 2 utakmice zaredom X, da je imalo gdje na kladionici da se odigra da treca nece biti X, ja bih stavio kucu, imovinu, zivot, sve... da nece biti X, al ono Bogami i treci put bi X. 
-
Casual_boy
#56 Re: tragedije na tiketima kladionice...
kad ste vec kod reala ja prosli vikend skinem 5 para i ostane mi real 6 uplatio 50KM sto je bilo pazara

- perfect_guy
#57 Re: tragedije na tiketima kladionice...
http://williams-kladionica.ba/provjera_ ... isti%E6...
70.min. 2:0 i čovjek više
70.min. 2:0 i čovjek više