tragedije na tiketima kladionice...

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

sehic

#26 Re: tragedije na tiketima kladionice...

Post by sehic »

Hm,ljudi moji bezbroj puta mi je bilo a garant i vama da čekamo jedan par i da na njemu padnemo.Ne može me niko ubijediti da te kasne utakmice nisu živa štela.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#27 Re: tragedije na tiketima kladionice...

Post by Admir_1984 »

Ubjedljivo najveca tragedija mi je bila pred kraj prosle sezone. Subota je bila i ja odigram sistem 12/16 (ma svakakve kvote i svakakvi sprotovi)+5 fixni. I citav dan pratim i do 22:00 sve zavrseno osim jednog fixa. Pogodio 14/16 (oko 1500KM), a fixni ostao valencia-real oba tima daju gol. Ta utakmica je pravo cudna bila, Real 3 pasa nije uvezao, nisu imali postene prilike. Robben izvodi slobodnjake i u koljena pogadja protivnicke igrace. Valencia lagano dobije 3-0. Inace te sezone je Real u samo dvije utakmice nije gol dao, jedna je protiv Valencie. Jednostavno dodju do 20 metara i nece niko da da pas kako treba. Tu noc sam sanjao tu tekmu jedno 10puta i kad god se probudim kontam real je dao gol :( :( Sljedece sedmice daju dva Viljarealu u gostima :-) :-)
Magarece_godine

#28 Re: tragedije na tiketima kladionice...

Post by Magarece_godine »

Vidis ja sam naopak :) Ja kad padam, padam odma na prvom paru u pravilu ... ako prodjem prva dva-tri para sigurno dobivam. Doduse, ne kladim se na velike iznose i ne dobivam nikad vise od 200km.
Jednom sam cekao dobitak na nekih sto maraka. A zarakijala se raja ... Pijani smo navijali za Barcu, kad je Barca pobijedila, konobaru smo dali listic (kao novac) a on nam donosio pice ...
PriNc_ba

#29 Re: tragedije na tiketima kladionice...

Post by PriNc_ba »

hehehe ajd da se i ja tuspasim. nisam ni popamtio sve te tragedije po jedan sto sam padao al ev pamtim konkretno jedan slucaj. naime prvi moj listic ikad odigran u kladionici sjecam se petaka minimalac bio mozda cak 2000-ta da je bila. odigrao ja bruku parova preko 10 i na petaka 6 i po miljia dobitak bio i sve pogodim i ostao navece twente protiv rode meni se cini :D 1.7 na keca bilo :) poluvrijeme 0-0... i oko 70-80-te minute 1-0 za twente :D i hajd gledam ja na sat izracunam i kontam vec je to gotovo poceo se radovati kad samo zavrsena tekma 1-1 xD sutra na eurosportu gledam kod 0-0 twente fulio penal i imali bruku prilika i onda 92' :D penal za twente xD uhvati golman penal i nabije u kontru i 1-1 :D sad nisam siguran jel roda il je walwijk il tak neka bogaljska ekipa al 95% sam siguran da je bila roda :D

a ev zadnje sto mi je peh bio je kad smo protiv irana sad igrali. odigram bugarska,svedska,crna gora,spanija i slovacka dobijaju po jedan razlike (znaci hendikepi x) i naravno samo slovacka zezne u gostima protiv islanda vodili 0-1 i bude 1-1 :( 2 milje dobitak. a htio umjesto njih na francuze staviti da dobijaju jedan razlike f.ostrva i nije bilo a na bwinu nisam tada imao acc pa nisam mogao tamo uplatiti jer sam bio ubjedjen da ce francuzi ako dobiju dobiti jedan razlike i tako i bilo. a kvota :-) da se upucas kad kontas da odigras i ne mozes :(
burek_in_space

#30 Re: tragedije na tiketima kladionice...

Post by burek_in_space »

Magarece_godine wrote:Vidis ja sam naopak :) Ja kad padam, padam odma na prvom paru u pravilu ... ako prodjem prva dva-tri para sigurno dobivam. Doduse, ne kladim se na velike iznose i ne dobivam nikad vise od 200km.
Jednom sam cekao dobitak na nekih sto maraka. A zarakijala se raja ... Pijani smo navijali za Barcu, kad je Barca pobijedila, konobaru smo dali listic (kao novac) a on nam donosio pice ...
Preskochi prvi par na tiketu, pishi od drugog. :D

Prije nekoliko godina, dok sam se josh kladio, uplatim u lutriji BiH listic na maximalan broj parova koji je tad mogao (ja mislim 20) dobitak na 1 KM 1600 KM kada se odbije porez. I zaboravih na taj listic jer je djelovao apsolutno nerealan, a pratio sam ostale koji su kao realniji :roll: . Elem, nekad oko 11 naveche se sjetim ja tog listica i lagano po teletextu opletem, kada pocheshe da se rezultati poklapaju sa mojim prognozama. Naravno, ne moram ni govoriti da me je zavalio samo jedan tim, ushljivi Marseille koji se tada borio za Ligu shampiona i kod kuce je remizirao sa nekom ekipom koja je te godine i ispala iz Lige. :x :x :x

Ubrzo nakon toga sam otkrio chari kafane i pare usmjerio u zanimljiviji hobi. :mrgreen:
stachu

#31 Re: tragedije na tiketima kladionice...

Post by stachu »

burek_in_space wrote:
Magarece_godine wrote:Vidis ja sam naopak :) Ja kad padam, padam odma na prvom paru u pravilu ... ako prodjem prva dva-tri para sigurno dobivam. Doduse, ne kladim se na velike iznose i ne dobivam nikad vise od 200km.
Preskochi prvi par na tiketu, pishi od drugog. :D

Prije nekoliko godina, dok sam se josh kladio, uplatim u lutriji BiH listic na maximalan broj parova koji je tad mogao (ja mislim 20) dobitak na 1 KM 1600 KM kada se odbije porez. I zaboravih na taj listic jer je djelovao apsolutno nerealan, a pratio sam ostale koji su kao realniji :roll: . Elem, nekad oko 11 naveche se sjetim ja tog listica i lagano po teletextu opletem, kada pocheshe da se rezultati poklapaju sa mojim prognozama. Naravno, ne moram ni govoriti da me je zavalio samo jedan tim, ushljivi Marseille koji se tada borio za Ligu shampiona i kod kuce je remizirao sa nekom ekipom koja je te godine i ispala iz Lige. :x :x :x

Ubrzo nakon toga sam otkrio chari kafane i pare usmjerio u zanimljiviji hobi. :mrgreen:
:lol: :lol: :thumbup:

Prije jedno 2-3 mjeseca, sjedimo haver i ja igovori on hajmo u lutriju (najbliza bila :D ), u tal po pola marke da odigramo listic maksimalan borj parova, ja mislim da je bilo 32 para. Elem, nije bilo neke specijalne ponude (mislim fudbal), ali je bilo tenisa 100 kila, i krenemo mi lagano da lupamo tenis, i dodjosmo na 32 para, dobitak oko 20 hiljada :-) . I naravno padnemo na zadnjem paru, naki parovi bili zene, tad sam bio pao u nesvijest, bukvalno zaokruzujem one parove i dodjem do zadnjeg i sipak! :skoljka: :roll:
Danss

#32 Re: tragedije na tiketima kladionice...

Post by Danss »

Najveci skorasnji pad... Fedex protiv Tsonge... ufff :x 5:1 u trecem i zijani... A prosle sezne sam pao na Xerezu za milju, igrao 19 parova, sve proslo, Xerez vodi 2:0, 75. min 2:1, i u 90 i nekoj penal, crveni i 2:2 :x :x :x :x
Sir Charles

#33 Re: tragedije na tiketima kladionice...

Post by Sir Charles »

Evo tiket nakon kojeg sam danima plakao..... I dan danas ga cuvam.....

http://img337.imageshack.us/i/tiket.jpg/
Mikado

#34 Re: tragedije na tiketima kladionice...

Post by Mikado »

Play Off Europske Lige, prve utakmice, odigram:

Kosice - Roma 2 (3:3)
Guingamp - Hamburg 2 (1:5)
Everton - Sigma hendikep (4:0)
Lazio - Elfsborg hendikep (3:0)
Genoa - Odense hendikep (3:1)
Galatasaray - Levadia hendikep (5:0)
Ajax - Slovan hendikep (5:0)
Benfica - Vorskla hendikep (4:0)

Dobitak: 99,99 KM

Roma je vodila 3:1 u Kosicama i u zadnjih 20 minuta primila 2 gola i odigrala nerijeseno. To je bio prvi par na listicu.
pirmin

#35 Re: tragedije na tiketima kladionice...

Post by pirmin »

Sir Charles wrote:Evo tiket nakon kojeg sam danima plakao..... I dan danas ga cuvam.....

Auuu tuge ove :| , moje iskreno saucesce :)
emrah_sa

#36 Re: tragedije na tiketima kladionice...

Post by emrah_sa »

.
Last edited by emrah_sa on 10/03/2014 20:54, edited 1 time in total.
man3

#37 Re: tragedije na tiketima kladionice...

Post by man3 »

ma ova kladionica/klaonica, je samo da se cir na zeludcu dobije... :D da ne bude sve tragično, prije jedno 2-3 god. ne sjecam se ni ja tacno, ja sa haverom na moru, i tad igralo Sarajevo protiv genka u gostima, i mi navijacki 2 preko 9 kvota bila, i jos 4 neka para, sve kvote oko 3, ludjacki listic, i na 20 kuna stavili...prosla 2-3 dana, mi i zab. na taj listic, tv nismo imali da provjeravamo, i odemo na pice nakon toga, i sjetimo se da provjerimo ono reda-radi..ja u kladionici dao onaj listic, kad ona cura poce brojat neke pare, vidim na onom monitoru dobitak dana... :-D 2800 kuna leglo na racun... ;-)
ernest

#38 Re: tragedije na tiketima kladionice...

Post by ernest »

semir* wrote:eto ljudi razumijete nadam se temu... sta ste fulali na kladionici sto je bas tragicno i nesretno...
ja primjerice....
Ostao mi jedan par na tiketu, neki nba igrac da zabija preko 19 koseva... dobitak oko 200 maraka... na poluvrijeme lik zabije 19 koseva... Nakraju utakmice citam ostalo na 19 koseva... i ujutro se probudim, na netu naslov igrac nba na poluvrijeme saznao da mu je zena rodila i napustio teren na pocetku drugog poluvremena...

85. minuta newcastle protiv hulla cini mi se prosle sezone... igro da ce biti dva do tri gola na utakmici.... rezultat u 85 minuti 1 0 za newcastle... 87 minuta 1 1... i lik u kladionici mi nudi 300 maraka a na listicu mi samo to ostalo za 450 maraka... i ne prodam ga... 90 2 1 za newcastle... nadoknada dvije minute... i u 93 hull izjednaci na 2 2...

pa jednom braca bryan vode 6 0 , i u drugom 5 0... serviraju i ja odem van... reko dobio sam sigurno... odem sutra do kladionice da dignem listic tek zena meni kaze listic nije dobitan.... gledam rezove jos jednom sve provjeravam,,, a braca bryan izgubili drugi 7 5 i treci izgubili... al dobro bila je sitna para pa sam nekako preso preko toga...

A jednom mi se dogodilo ... igro na neku dojavu talijanska druga liga... x u x... poluvrijeme 0 0... kraj 1 0... sutradan svi dizu pare,,, i pogledam na teletextu promjenjen rezultat na 0 0 .... a ja bacio listic... bila oko 4.5 kvota .... uplatio bio 200 maraka... :(
lave, odvadi malo :-) :zzzz: :wink:
_dreamer_

#39 Re: tragedije na tiketima kladionice...

Post by _dreamer_ »

evo prekjucer sam igrao tiket sa mladim reprezentacijama i pao na jednom paru za velike pare... pretpostavljam da znate koja je reprezentacija bila u pitanju? pa naravno, branimir igrao dvicu, ja zaboravio da ga nazovem, i tako padnem...

sinoc sam za 100 markica pao na zadnjem paru francuska - rumunija. no kad mi zadnji par ostane ja redovito igram live betting da se makar koliko toliko osiguram...
_dreamer_

#40 Re: tragedije na tiketima kladionice...

Post by _dreamer_ »

pirmin wrote:
Sir Charles wrote:Evo tiket nakon kojeg sam danima plakao..... I dan danas ga cuvam.....

Auuu tuge ove :| , moje iskreno saucesce :)

ojjj kako ovo boli!!!!
ernest

#41 Re: tragedije na tiketima kladionice...

Post by ernest »

_dreamer_ wrote:evo prekjucer sam igrao tiket sa mladim reprezentacijama i pao na jednom paru za velike pare... pretpostavljam da znate koja je reprezentacija bila u pitanju? pa naravno, branimir igrao dvicu, ja zaboravio da ga nazovem, i tako padnem...

sinoc sam za 100 markica pao na zadnjem paru francuska - rumunija. no kad mi zadnji par ostane ja redovito igram live betting da se makar koliko toliko osiguram...
Šta ti treba da se registruješ za to live klađenje, u najkraćem, mrsko mi čitat njihova naklapanja?
burekodsira

#42 Re: tragedije na tiketima kladionice...

Post by burekodsira »

znam ih mnogo koji ne bi ovo prezivjeli... nisam jos cuo za vecu tragediju.
Erzsebet

#43 Re: tragedije na tiketima kladionice...

Post by Erzsebet »

Island - Norveška X - pogodak (3,5)
Armenija - BiH 2 - pogodak (1,6)
Francuska - Rumunija X - pogodak (3,5)
Slovačka - Češka X - pogodak (3,2)
Moldavija - Luksemburg 1 - promašaj (1,35)

Ukupna kvota 84, uplata 2,10 KM, dobitak 176 KM.
_dreamer_

#44 Re: tragedije na tiketima kladionice...

Post by _dreamer_ »

ernest wrote:
_dreamer_ wrote:evo prekjucer sam igrao tiket sa mladim reprezentacijama i pao na jednom paru za velike pare... pretpostavljam da znate koja je reprezentacija bila u pitanju? pa naravno, branimir igrao dvicu, ja zaboravio da ga nazovem, i tako padnem...

Šta ti treba da se registruješ za to live klađenje, u najkraćem, mrsko mi čitat njihova naklapanja?
pa nista posebno, otidji na njihovu stranicu bwin.com ili bet365.com ili neku trecu i samo slijedi upute... jedino ako si u bosni, kad je uplacivanje novca na racun traje malo duze... no ako se registrujes na "paypal" ili ako imas kreditnu karticu ili neko koga znas, onda mozes iste sekunde prebaciti pare na konto... i onda deres. imas normalno kladjenje i live betting...

ja sam na bwin-u mada je bet365 jako dobar, cak sta vise, sinoc su mnogo vise utakmica kvalifikacija live pustali sa videom...
merhametly

#45 Re: tragedije na tiketima kladionice...

Post by merhametly »

sedmicni listic, dobitak 9 hiljada i nesto, 17 parova...
prosao sve do subote , igro united - city 1 .Vodi united 1 0 , oko 80 te ulazi u igru neki crnac glavati i naravno tamo nekad oko 85 te postize izjednacujuci gol ja padam na listicu.U subotu navecer i nedjelju parove koji su mi ostali naravno sve prodjem, plako sam 3 dana :x
i za neke sitne pare "najsmjesniji" pad na kladionici...igraju sarapova kurva i mauresmo, polufinale ili finale nekog turnira lijevog i odigram da ce biti preko 22 gema...Prvi set sarapova 6 0 uzima, drugi mauresmo 6 4 ...ja nekako izracuno da sam dobio vec, i tek negdje na 3 0 za sarapovu u trecem setu skontam da padam ako bude 6 0 ...pogadjate koliko je zavrsio treci set :-)
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#46 Re: tragedije na tiketima kladionice...

Post by Admir_1984 »

merhametly wrote:sedmicni listic, dobitak 9 hiljada i nesto, 17 parova...
prosao sve do subote , igro united - city 1 .Vodi united 1 0 , oko 80 te ulazi u igru neki crnac glavati i naravno tamo nekad oko 85 te postize izjednacujuci gol ja padam na listicu.U subotu navecer i nedjelju parove koji su mi ostali naravno sve prodjem, plako sam 3 dana :x
i za neke sitne pare "najsmjesniji" pad na kladionici...igraju sarapova kurva i mauresmo, polufinale ili finale nekog turnira lijevog i odigram da ce biti preko 22 gema...Prvi set sarapova 6 0 uzima, drugi mauresmo 6 4 ...ja nekako izracuno da sam dobio vec, i tek negdje na 3 0 za sarapovu u trecem setu skontam da padam ako bude 6 0 ...pogadjate koliko je zavrsio treci set :-)
Bije bash lijevi :D us open 2006 godine

http://www.tennis.matchstat.com/index.p ... ayer2=-503

Na Wimbledonu jedne godine ja igrao Sharapovu under i zijani prvi set vako 6-3 ja mislim, zguzvam ja listic, a ono zijani i drugi 6-2 ja mislim i uzmem pare. A kvota na Sharapovu nije bila veca od 1,05 :-D
MojaMalenkost

#47 Re: tragedije na tiketima kladionice...

Post by MojaMalenkost »

Ali sam peh samo takav.Mislim da niko ne moze ispricati prica kako je pao kao ja. Ovo ljeto,u Šibeniku imaju aparati na kojima se kladiš i ja odigram odličan listić,igrali Red Bull - Dinamo pretkolo Lige prvaka,stavim to x2 (2.30 kvota) i ostalo sve manje i kako se ja nisam skroz prebacio na te kune dobitak mi bio 9990 kn. Eh sad ne bi ja bio ja da nisam htio dobiti 10000kn :D i dodam par Poljska - Tajland, ženska obojka(igra se dva dana poslije svih ostalih parova),kvota 1.03 :D :D I normalno prođem ja u utorak sve te parove i u četvrtak čekam Poljsku :-D na Tajland kvota 9. I svi mi govore gradi se,stavi 1000kn,dobit ces opet 9000,ne budi idot. Ali ja kreten neću. I sad mi popodne na brodu,svi se zajebaju,kupaju, a ja preko mobitela pratim rezultat. I dobila Poljska prvi set 25:7 :lol: I uzeo ja njih zajebavati kao: sta htjeli ste da izgubim 1000kn,a Poljakinje ih dobiju 20 razlike prvi set :lol: Joj kad ove pocese igrati i preokrenuse na 2:1 u setovima. I onda bilo 2:2 i Tajland dobio 3:2
I tako MojaMalenkost izgubi dvije i po milje zbog kvote 1.03 :roll:
glade

#48 Re: tragedije na tiketima kladionice...

Post by glade »

neam listic, davno je bilo... elem bonus dvoznak, nekih 15-ak parova, kvota oko 20, uplata 27 i nesto feninga... ostaje mi jedino celtic koji igra kuci sa nekim levatima... drugo poluvrijeme, vode 2:0, imaju dva igraca vise i izgube 3:2... mislim da je ovo bio presedan u skotskom prvenstvu... nece para na fukaru
hulle1986

#49 Re: tragedije na tiketima kladionice...

Post by hulle1986 »

kad god uplatim heheheheheh

zadnje 3 uplate padam na po jednom paru i to na najmanjim kvotama na listicu...skinem 2.6 a otresem na 1.6
mostarac

#50 Re: tragedije na tiketima kladionice...

Post by mostarac »

meni su najbolje ove price tipa ja ceko 1.500 maraka na oba daju gol i zato real nije dao gol protiv Valencije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Joj ljudi ne brane se kladionice na taj nacin, al o tom drugom prilikom.
Post Reply