ja primjerice....
Ostao mi jedan par na tiketu, neki nba igrac da zabija preko 19 koseva... dobitak oko 200 maraka... na poluvrijeme lik zabije 19 koseva... Nakraju utakmice citam ostalo na 19 koseva... i ujutro se probudim, na netu naslov igrac nba na poluvrijeme saznao da mu je zena rodila i napustio teren na pocetku drugog poluvremena...
85. minuta newcastle protiv hulla cini mi se prosle sezone... igro da ce biti dva do tri gola na utakmici.... rezultat u 85 minuti 1 0 za newcastle... 87 minuta 1 1... i lik u kladionici mi nudi 300 maraka a na listicu mi samo to ostalo za 450 maraka... i ne prodam ga... 90 2 1 za newcastle... nadoknada dvije minute... i u 93 hull izjednaci na 2 2...
pa jednom braca bryan vode 6 0 , i u drugom 5 0... serviraju i ja odem van... reko dobio sam sigurno... odem sutra do kladionice da dignem listic tek zena meni kaze listic nije dobitan.... gledam rezove jos jednom sve provjeravam,,, a braca bryan izgubili drugi 7 5 i treci izgubili... al dobro bila je sitna para pa sam nekako preso preko toga...
A jednom mi se dogodilo ... igro na neku dojavu talijanska druga liga... x u x... poluvrijeme 0 0... kraj 1 0... sutradan svi dizu pare,,, i pogledam na teletextu promjenjen rezultat na 0 0 .... a ja bacio listic... bila oko 4.5 kvota .... uplatio bio 200 maraka...