Tragedija židovske obitelji Deutsch
-
backizagrestuphaseja
#26 Re: Tragedija židovske obitelji Deutsch
Zidovi u Hrvatskoj nisu omiljeni daleko duze od drugog rata, Radic je pisao da je krscanstvo toplina, a zidovstvo hladnoca, te da su oni negativni element kojeg ce on uvijek progoniti i u teoriji i u praksi. Tako i bi, al'danas je Hrvatska nazalost opet vrlo zidofska drzava, ne sumnjam da ce opet puknuti film.
- JohnnyS
#27 Re: Tragedija židovske obitelji Deutsch
Gojeni H wrote:kako ces ti znati? ti si Zidov, a Zidovi ne idu u protestantske crkve.JohnnyS wrote:Počet ćemo od toga da ona ploča u Magdeburgu ne postoji. Kad se ispriča za tu laž, idemo dalje.
Tim više je glupo što se mene proziva na ovoj temi. Jebote, pola majčine obitelji je zvršilo u Jasenovcu i sad on mene zaziva da kažem nešto o tome. Eto najebem se ustašama majke i svima koji ih podržavaju. A još jednom nek me lažov dovede u vezu s ustašama odmah ću ga prijaviti administraciji.
-
sumirprimus
#28 Re: Tragedija židovske obitelji Deutsch
nista novo u odnosima...backizagrestuphaseja wrote:Zidovi u Hrvatskoj nisu omiljeni daleko duze od drugog rata, Radic je pisao da je krscanstvo toplina, a zidovstvo hladnoca, te da su oni negativni element kojeg ce on uvijek progoniti i u teoriji i u praksi. Tako i bi, al'danas je Hrvatska nazalost opet vrlo zidofska drzava, ne sumnjam da ce opet puknuti film.
srecom moj sin je imo priliku slusat pradjeda uzivo i njegova iskustva sa hrvatskom drzavom..a tek srbijom...
- Gojeni H
#29 Re: Tragedija židovske obitelji Deutsch
Opusti se, ko se jos sjeca sta je tema?JohnnyS wrote:Gojeni H wrote:kako ces ti znati? ti si Zidov, a Zidovi ne idu u protestantske crkve.JohnnyS wrote:Počet ćemo od toga da ona ploča u Magdeburgu ne postoji. Kad se ispriča za tu laž, idemo dalje.
Tim više je glupo što se mene proziva na ovoj temi. Jebote, pola majčine obitelji je zvršilo u Jasenovcu i sad on mene zaziva da kažem nešto o tome. Eto najebem se ustašama majke i svima koji ih podržavaju. A još jednom nek me lažov dovede u vezu s ustašama odmah ću ga prijaviti administraciji.
Bolje ispasti glup nego ispasti iz aviona.
- nottenera68
- Drvosjeca iz Dejcica
#31 Re: Tragedija židovske obitelji Deutsch
A ovaj članak sa Telegram.hr, kakav je tvoj odnos prema tragediji te porodice?JohnnyS wrote:Počet ćemo od toga da ona ploča u Magdeburgu ne postoji. Kad se ispriča za tu laž, idemo dalje.
-
dječak sa šibicama
#32 Re: Tragedija židovske obitelji Deutsch
Ono kad muslimanski sovinist koristi srpske lazi da bi pljunuo po Hrvatima.
- Drvosjeca iz Dejcica
#33 Re: Tragedija židovske obitelji Deutsch
"Muslimanski šovinist kotisti srpske laži"...hm, interesantna kovanica iz kuhinje štovalaca NDH-a i poglavnika.dječak sa šibicama wrote:Ono kad muslimanski sovinist koristi srpske lazi da bi pljunuo po Hrvatima.
-
dječak sa šibicama
#34 Re: Tragedija židovske obitelji Deutsch
Ili drugim rijecima, cetnici majku vam ustasku.
Boooooooring.
Boooooooring.
- Drvosjeca iz Dejcica
#35 Re: Tragedija židovske obitelji Deutsch
Eh sada, nećemo se spuštati na taj nivo, to su tvoje riječi. Ipak "muslimanski šovinisti " imaju neki nivo u komunikaciji sa oponentima.dječak sa šibicama wrote:Ili drugim rijecima, cetnici majku vam ustasku.
Boooooooring.
Nego dok si za tastaturom da te priupitam onako ljudski kakav je tvoj odnos prema stradanju ove porodice?
-
sumirprimus
#36 Re: Tragedija židovske obitelji Deutsch
.
Last edited by sumirprimus on 26/05/2015 11:12, edited 1 time in total.
-
dječak sa šibicama
#37 Re: Tragedija židovske obitelji Deutsch
Evo sve trcim da tebi polazem svoje misljenje.
I ne falsificiraj, rekoh u jednini, muslimanski sovinist. Sto uvodnicar teme i jeste, ili je samo bolestan covjek. Ovakvu temu normalan covjek ne otvara.
I ne falsificiraj, rekoh u jednini, muslimanski sovinist. Sto uvodnicar teme i jeste, ili je samo bolestan covjek. Ovakvu temu normalan covjek ne otvara.
- Drvosjeca iz Dejcica
#38 Re: Tragedija židovske obitelji Deutsch
OK, tvoje pravo, samo recimo ja nemam problem da svoje mišljenje podjelim sa tobom ili bilo kim konkretno o ovoj tragediji ili zločinu nad Hrvatima. Ono ostavljam mogućnost da griješim ali meni je to indikativno na prvu kada neko kao neće da podjeli svoje mišljenje sa nekim jer tobože ovaj to ne zaslužuje. Valjda niži oblik života šta li?dječak sa šibicama wrote:Evo sve trcim da tebi polazem svoje misljenje.
-
dječak sa šibicama
#39 Re: Tragedija židovske obitelji Deutsch
Ne pada mi na pamet na ovakvoj temi raspravljati normalno.
Ovo je abnormalna tema u kojoj je sovinist uzeo primjer neke porodice, njemu nebitne, samo da bi ispucao svoje frustracije i mrznju prema cijelom jednom narodu.
To sto tema jos nije zatvorena, govori nesto i o forumu i "postivanju pravila foruma".
Rekoh svoje, ono kad muslimanski sovinist koristi srpske lazi da bi pljuvao po Hrvatima. Balkan.
Ovo je abnormalna tema u kojoj je sovinist uzeo primjer neke porodice, njemu nebitne, samo da bi ispucao svoje frustracije i mrznju prema cijelom jednom narodu.
To sto tema jos nije zatvorena, govori nesto i o forumu i "postivanju pravila foruma".
Rekoh svoje, ono kad muslimanski sovinist koristi srpske lazi da bi pljuvao po Hrvatima. Balkan.
-
RepublikanskaGarda
#40 Re: Tragedija židovske obitelji Deutsch
dječak sa šibicama wrote:Ne pada mi na pamet na ovakvoj temi raspravljati normalno.
To sto tema jos nije zatovrena, govori nesto i o forumu.
- Hajvan
#41 Re: Tragedija židovske obitelji Deutsch
dječak sa šibicama wrote:
kako mislite muslimnski šovinist?
što to znači?
takođe što znaći srpske laži, a što znači termin Hrvati?
a tema bi trebala pod ključ.
-
backizagrestuphaseja
#42 Re: Tragedija židovske obitelji Deutsch
Sto je tek glupu paralelu, forum je orvelovski receno fasisti maskirani u antifasiste, to onaj vatromet od jucer u glavi, slavili sredstvo? Jeruzaleme o kako si lijep, ulice od zlata, more od kristala!dječak sa šibicama wrote:Ne pada mi na pamet na ovakvoj temi raspravljati normalno.
-
dječak sa šibicama
#43 Re: Tragedija židovske obitelji Deutsch
Kad cijeli narod zelis proglasiti genocidnim, "tradicionalno zlocinackim", i koristis se lazima trece strane koju takodje mrzis... eto to znaci.
- Gojeni H
#44 Re: Tragedija židovske obitelji Deutsch
Sibicar - klix-ov Antemurale Christianitatis.
-
backizagrestuphaseja
#45 Re: Tragedija židovske obitelji Deutsch
Nije behar procitao, ipak su i Bosnjaci, a pogotovo okrutni su bili sami Zidovi prema svojima, al'sto on zna o zidovskim ritualnim ubojstvima djece, ne?dječak sa šibicama wrote:Kad cijeli narod zelis proglasiti genocidnim, "tradicionalno zlocinackim", i koristis se lazima trece strane koju takodje mrzis... eto to znaci.
- Hajvan
#46 Re: Tragedija židovske obitelji Deutsch
nismo se razumjeli…dječak sa šibicama wrote:Kad cijeli narod zelis proglasiti genocidnim, "tradicionalno zlocinackim", i koristis se lazima trece strane koju takodje mrzis... eto to znaci.
i Vi ste jedan citav narod proglasiili vjerskom skupinom, a time ste nefgirali njihov jezik (bosanski) i njihovu nacionalnu državu (Bosnu).
Ovim ne negiram pravo ostalim građanima, narodima i manjinama svih vrsta da Bosnu doživljavaju svojom domovinom.
- Hajvan
#47 Re: Tragedija židovske obitelji Deutsch
sumirprimus wrote:nista novo u odnosima...backizagrestuphaseja wrote:Zidovi u Hrvatskoj nisu omiljeni daleko duze od drugog rata, Radic je pisao da je krscanstvo toplina, a zidovstvo hladnoca, te da su oni negativni element kojeg ce on uvijek progoniti i u teoriji i u praksi. Tako i bi, al'danas je Hrvatska nazalost opet vrlo zidofska drzava, ne sumnjam da ce opet puknuti film.
srecom moj sin je imo priliku slusat pradjeda uzivo i njegova iskustva sa hrvatskom drzavom..a tek srbijom...
Iz zvaničnog Beograda su sa ushcenjem javili da je to prvi grad bez ijednog Jevreja!!
Divni neki ljudi to su.
U isto vrijeme, Rajvosa babe, the BRAND:

Spašavanja komšija od nacističkog/ustaškog zuluma.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#48 Re: Tragedija židovske obitelji Deutsch
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Lokman

» Lokman