Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zna li iko ima li kakav dobar, mozda i certificiran servis za Toyote u okolini Sarajeva. Neko mi je rekao da ima u Semizovcu. Gdje tacno ako neko zna? Jeli idem autoputem pa do obilaznice prije visokog ili ima neki drugi put?
Tri su 'prava' servisa Toyote u Bosni i Hercegovini. Jedan je taj prema Semizovcu i Tuzli, malo poslije petlje za Vogoscu, Rajlovac i Visoko, drugi je u Mostaru i treci u Srebreniku.
The_Fluid wrote:Tri su 'prava' servisa Toyote u Bosni i Hercegovini. Jedan je taj prema Semizovcu i Tuzli, malo poslije petlje za Vogoscu, Rajlovac i Visoko, drugi je u Mostaru i treci u Srebreniku.
karanana wrote:Zna li iko ima li kakav dobar, mozda i certificiran servis za Toyote u okolini Sarajeva. Neko mi je rekao da ima u Semizovcu. Gdje tacno ako neko zna? Jeli idem autoputem pa do obilaznice prije visokog ili ima neki drugi put?
ovaj u srebrniku je najbolji....meni je prosle godine radijo ...par stvari....samo ponesi sta trebas mjenjat