Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
laky_Sa wrote:vozdra rajo novi sam ovdje i registrovao sam se iskljucivo radi slijedeceg pitanja...
planiram kupiti neka fina kolica .. a za oko mi je zapala toyota celica (2001) full oprema, 1.8 TS ... problem je u tome sto neki govore kako valja neki kako ne valja ...ofo, ono a sad bi zamolio ako ovdje neko malo VISE zna o tom autu i da li vrijedi 20.000 da me posavjetuje !?
unaprijed hvala
ma nije ti to za nasi puteva bolan...
bolje ti je kupi - kamion....
laky_Sa wrote:a jeli moguce da chip na benzincu smanjuje potrosnju
Pitanje: Kakva je potrosnja goriva nakon chip tuninga?
Odgovor: Potrosnja goriva zavisi od nacina voznje. Sa optimalnim chip tuningom, modifikacije i povecani obrtni moment uzrokuju smanjenje potrosnje goriva za oko 10%.
laky_Sa wrote:a jeli moguce da chip na benzincu smanjuje potrosnju
Pitanje: Kakva je potrosnja goriva nakon chip tuninga?
Odgovor: Potrosnja goriva zavisi od nacina voznje. Sa optimalnim chip tuningom, modifikacije i povecani obrtni moment uzrokuju smanjenje potrosnje goriva za oko 10%.
Fino, iako tu spravu (u ovakvu spravu) stavljaju oni koji hoce da idu brze nego sto su isli ranije (a ne da guslaju da bi manje trosili) pa i potrosnja skokne u visine.
laky_Sa wrote:jel hoces da kazes da kad ga "deres" da tad smanjuje potrosnju a kad guslas sve je po starom
Ne nego da većinom takva "kolica" tuniraju tako da lete i kad normalno voze potrošnja je malo veća, a kad deru deru po svakom pitanju.
Ali ne vozi to svak
laky_Sa wrote:jel hoces da kazes da kad ga "deres" da tad smanjuje potrosnju a kad guslas sve je po starom
Ne nego da većinom takva "kolica" tuniraju tako da lete i kad normalno voze potrošnja je malo veća, a kad deru deru po svakom pitanju.
Ali ne vozi to svak