Kako? Hajde ne bilo ti teško uporedi opremu pa ćeš vidjeti da kod Seata dosta plaćaš kao dodatnu opremu što ovdje dobiješ u srednjim paketima. Jebo ga LED šta ste se ufatili LED svjetla k'o muhe na nešto.emko1234 wrote:I Ioniq i Niro su za klasu veći od CHR, samim tim su upotrebljiviji od njega. Iskreno Toyota se nije proslavila s ovom avangardnom linijom auta gdje manje više svi modeli dijele iste linije. I Rav, CHR, i Corolla, i Prius. Nekako mi smiješno na cesti izgledaju. Možda je nekome moćno ali i Arona i TRoc naspram ovoga izgledaju zajebano. Ovo ko neki hibridni insekt. Plus ovaj zadnji kraj, preglednost 0 bodova kao i prostor za glavu. Sve to 50 milja?citroen xm wrote:Ne znam, nisam u poziciji da odlučujem, ali meni taj Hyundai baš jadno izgleda. Zastario bar deceniju. Kia mi je ono niti smrdi niti miriše, kao da ne postoji. A i jedni i drugi digli cijene žestoko. T-Roc je rekao bih odličan, C3 Aircross simpatičan ali kao kinder jaje. Cactis mi je odličan. Seat jadan do bola, žao bi mi za njega bilo dati i 20000 KM.
Ali sve nabrojeno sem koreanaca nema ono što čovjek traži, Hibrid. A za razliku od njih koji imaju C-HR izgleda miljama ispred, moćno, originalno, kvalitetno i na kraju dokazano kada su hibridi u pitanju.
Teško da bi moje pare vidjeli.
Kad si kod Seata, Arona FR je 36k KM. Full, dsg, 18 inča felge, led farovi. Po opremi klasu iznad ovog CHRa, i ostane cener.
P.S Evo gledam Seata Aronu FR...mislim smiješno porediti opremu jer kod najboljeg paketa FR opreme imaš doplatu za recimo prednje i zadnej parking senzore...smiješno majke mi.
https://www.seat.ba/konfiguracija-i-kup ... nici/arona