ne znam.supercali wrote:Drago ti kad ga znas jeldust in the wind wrote:meni je bas drago što je momak dobio
Totalni haos - momka dijeli dva sata do 100 000 maraka!
- dust in the wind
#101 Re: Totalni haos - momka dijeli dva sata do 100 000 maraka!
- supercali
#102 Re: Totalni haos - momka dijeli dva sata do 100 000 maraka!
Pa upoznat cemo sedust in the wind wrote:ne znam.supercali wrote:Drago ti kad ga znas jeldust in the wind wrote:meni je bas drago što je momak dobio
- sunceKOtepsija
#103 Re: Totalni haos - momka dijeli dva sata do 100 000 maraka!
ti si, usudio bih se reci, kladionicarski analfabetadobar osjecaj wrote:Ova informacija o umijecu odigravanja kladionice je ok u kladionickim krugovima, na ulici medju rajom, u kafani i slicnim prostorima.
Porazavajuce je jednu od rak rana naseg drustva promovisati kao pozitivan primjer i udarnu vijest.
Kladionice su mjesta pored kojih se najezim.
- cyprus
#104 Re: Totalni haos - momka dijeli dva sata do 100 000 maraka!
Rak rana? Ejsdobar osjecaj wrote:Ova informacija o umijecu odigravanja kladionice je ok u kladionickim krugovima, na ulici medju rajom, u kafani i slicnim prostorima.
Porazavajuce je jednu od rak rana naseg drustva promovisati kao pozitivan primjer i udarnu vijest.
- Rockefeller
- Banksy
#106 Re: Totalni haos - momka dijeli dva sata do 100 000 maraka!
Da je uzgojio par tona paprika ili pokrenuo kakav mali biznis, pa hajde, ali kladionica ...
Nego, pošto reklama?
Nego, pošto reklama?
- sharafce
#107 Re: Totalni haos - momka dijeli dva sata do 100 000 maraka!
Navalite sad: igrajte,uplatite svaki dan kladionicama po 100 000, za deset godina to je 330 000 000, možda baš ti za 10 godina dobiješ 100 000.
hahahaahhahah
hahahaahhahah
- sharafce
#108 Re: Totalni haos - momka dijeli dva sata do 100 000 maraka!
Pridružujem se čestitkama:sunceKOtepsija wrote:lik je hladno ocitao lekciju iz sportskog kladenja svima, i kladionicama i kladionicarima, vec se o njemu govoriu na svim portalima, forumima, i van granica bosne i balkana
http://www.klix.ba/vijesti/bih/mostarac ... /151005016
+Zbog pogođenih 20 parova i značajnog novčanog dobitka Mostarac definitivno zalužuje iskrene čestitke.
-bravo, majstore, čestitam ti na svim izgubljenim satima dok si dumao koga ćeš zaokružit
-čestitam ti na nervozi koju si imao dok čekaš rezultate
-čestitam ti na zapostavljanju porodice (majke, cure, prijatelja) dok si, isto lud, buljio u rezultate u kladionici, iz susjednog kafića, dok su se "normalni" ljudi pitali : U šta zuri!?
-čestitam ti na ovisnosti, to je baš lijep osjećaj
-Čestitam ti što znaš računati, pa si skontao koliko si im platio, da to nije baš "čista zarada",...
I, na kraju: Nema tih para da mu mogu platiti koliko je propustio dobrih stvari radi ovoga.
Sad napadajte, ja odoh malo log aut
- trcicu trceci
#109 Re: Totalni haos - momka dijeli dva sata do 100 000 maraka!
Kakva patetika, nemam te sta napadati. Nego, ne mora uopste znaciti da je covjek ovisan. To sto je pratio listic kakve to veze ima sa zapostavljanjem porodice.sharafce wrote:Pridružujem se čestitkama:sunceKOtepsija wrote:lik je hladno ocitao lekciju iz sportskog kladenja svima, i kladionicama i kladionicarima, vec se o njemu govoriu na svim portalima, forumima, i van granica bosne i balkana
+Zbog pogođenih 20 parova i značajnog novčanog dobitka Mostarac definitivno zalužuje iskrene čestitke.
-bravo, majstore, čestitam ti na svim izgubljenim satima dok si dumao koga ćeš zaokružit
-čestitam ti na zapostavljanju porodice (majke, cure, prijatelja) dok si, isto lud, buljio u rezultate u kladionici, iz susjednog kafića, dok su se "normalni" ljudi pitali : U šta zuri!?
-Čestitam ti što znaš računati, pa si skontao koliko si im platio, da to nije baš "čista zarada",...
I, na kraju: Nema tih para da mu mogu platiti koliko je propustio dobrih stvari radi ovoga.
odavno gluplji post nisam procitao
- dust in the wind
#110 Re: Totalni haos - momka dijeli dva sata do 100 000 maraka!
koliko filozofiranja na jednoj temi koja je mogla biti relaksirajuća. ključajte temu. 
- dobar osjecaj
#111 Re: Totalni haos - momka dijeli dva sata do 100 000 maraka!
U Sarajevu to ne mozes toliko osjetiti ni primjetiti. U manjim mjestima kladionice su kao mracne rupe u kojima se utapaju zivoti i nade brojnih porodica ciji ocevi, sinovi, braca sate i sate, umjesto da rade i stvaraju nesto, osmisljavaju na sta se kladiti. Razmisljanje o kladionici mnogima zauzima znacajan dio zivota. Citav zivot im se sveo na to. Vidjela sam i vidjam ih previse. Dakle, jeza me hvata od kladionica koje su zamijenile radna mjesta i unistile brojne porodice. Ejs, daj Boze da grijesim.cyprus wrote: Rak rana? Ejs
- trcicu trceci
#112 Re: Totalni haos - momka dijeli dva sata do 100 000 maraka!
iskreno, boli me ona stvar sto je neko glup da daje ogromne pare na kocku... takve ne treba zaliti kad su debili
- sharafce
#113 Re: Totalni haos - momka dijeli dva sata do 100 000 maraka!
Ma, ne, čuj ovisan!?trcicu trceci wrote:Kakva patetika, nemam te sta napadati. Nego, ne mora uopste znaciti da je covjek ovisan. To sto je pratio listic kakve to veze ima sa zapostavljanjem porodice.sharafce wrote: Pridružujem se čestitkama:
Pogrešno sam se izrazila, izvini, mora da je od prvog put ubo svih 20 parova.
Bez pet godina ovisnosti-ništa
- JThomas
#114 Re: Totalni haos - momka dijeli dva sata do 100 000 maraka!
ne može gazda namjestiti 16 bjelosvjetskih događaja koji su potpuno javni. kad je štela jedan je događaj i ne zna niko ko ne treba da zna, ako procuri već je propalo i "opoziva" se...SmokingMan wrote:
More svašta da bude,ali braco 100 K gengi.Hajde da ja i ti napravimno kakav tal sa gazdom,uložimo po dvije markice,nama po 15% od okupnog iznosa,platimo porez,ostalo gazdi za nove poslovnice.
nego jednostavno iz miliona tiketa sedmično mora neko ubosti nešto veliko, ali to u velikoj slici ne znači apsolutno ništa. kladionica može biti na gubitku samo u jednom slučaju - ako ljudi ne igraju dovoljno u toj kladionici. a nikad ako igraju. to ne kažem ja nego teorija vjerovatnoće i beskonačni nizovi.
Last edited by JThomas on 05/10/2015 16:20, edited 1 time in total.
- It_is_a_Leclerc
#115 Re: Totalni haos - momka dijeli dva sata do 100 000 maraka!
dobar osjecaj wrote:Ova informacija o umijecu odigravanja kladionice je ok u kladionickim krugovima, na ulici medju rajom, u kafani i slicnim prostorima.
Kladionice i kockarnice su prodavnice lažne nade, i u zemlji u kojoj nema nikakve, i takva, lažna, dobro dođe. Da ne griješim dušu, ima ljudi koji odigraju nešto onako, iz zezancije, dok se vraćaju sa posla, pa onda i ne prate, i ne znaju da li su dobili. Ali, velika većina tih nesretnika u zadimljenim prostorijama, koji stišću svoje listiće čekajući da neki tamo Čileanac u drugoj ekvadorskoj ligi dobije crveni karton, pa da im se "sredi život" jednostavno je pretragična.
Kladionice u BiH su u vlasništvu tajkunske organizacije iz Širokog Brijega i Mostara, koja praktički egzistira na pokušajima egzistencijalno nesređenog stanovništva da, svojim "znanjem" i srećom, preko noći postanu bogataši.
Što se ovog dobitka tiče, ja dotičnoj ili dotičnom čestitam. Daj Bože da ih pametno potroši i investira. Ali, poznavajući činjenice o kockarskom mentalitetu mene ne bi čudilo ni da ih baci u ledenu vodu. Što je, opet i dakako, njegovo neotuđivo pravo.
- trcicu trceci
#116 Re: Totalni haos - momka dijeli dva sata do 100 000 maraka!
gledaj koliko si ti postova napisao, kontaj jos plus da je 10 minuta prije toga citanja na forumu to je 10 000 minuta na forumu, izgubljenih sati sa porodicom, prijateljima...sharafce wrote:Ma, ne, čuj ovisan!?trcicu trceci wrote:Kakva patetika, nemam te sta napadati. Nego, ne mora uopste znaciti da je covjek ovisan. To sto je pratio listic kakve to veze ima sa zapostavljanjem porodice.
Pogrešno sam se izrazila, izvini, mora da je od prvog put ubo svih 20 parova.
Bez pet godina ovisnosti-ništa
neko nije bio nasmijan, neko majci nije mijesio slag za tortu, necija sestra ostala je sa neiskoristenom casom farbe u ruci, neciji otac nije imao kome reci da se makne ispred televizora, necija djevojka je uzalud ostavila necijeg prijatelja kada nije imao prijatelja da se pozali... a sve zbog foruma, zalosno
- klavirdžija
#117 Re: Totalni haos - momka dijeli dva sata do 100 000 maraka!
Ovaj je mahali interesantniji i važniji od bilo kog Nobelovca.
Kad se upitamo zašto nam je ovako, evo čega se trebamo sjetiti. Mada makar takvih primjera zatucanosti imamo za izvoz, šteta što ih niko više ne kupuje.
Kad se upitamo zašto nam je ovako, evo čega se trebamo sjetiti. Mada makar takvih primjera zatucanosti imamo za izvoz, šteta što ih niko više ne kupuje.
- cyprus
#118 Re: Totalni haos - momka dijeli dva sata do 100 000 maraka!
A kao situacija u malim mjestima bi se popravila da nema kladionica, i kao svi ti što vise po kladionici radili bi nešto korisno da je nema... Ahaaa...dobar osjecaj wrote:U Sarajevu to ne mozes toliko osjetiti ni primjetiti. U manjim mjestima kladionice su kao mracne rupe u kojima se utapaju zivoti i nade brojnih porodica ciji ocevi, sinovi, braca sate i sate, umjesto da rade i stvaraju nesto, osmisljavaju na sta se kladiti. Razmisljanje o kladionici mnogima zauzima znacajan dio zivota. Citav zivot im se sveo na to. Vidjela sam i vidjam ih previse. Dakle, jeza me hvata od kladionica koje su zamijenile radna mjesta i unistile brojne porodice. Ejs, daj Boze da grijesim.cyprus wrote: Rak rana? Ejs
Ovo ti je isto kao da kažeš, štajaznam, ispijanje pive je rak rana našeg društva... To što neko u kladionici (ili alkoholu) vidi izlaz iz svojih problema, nije uzrok loše situacije u našem društvu, nego posljedica...
- 34sf4drgu67d25
#119 Re: Totalni haos - momka dijeli dva sata do 100 000 maraka!
Haha, nema se sta cestitati... Na jednog ovakvog sretnika dodje 100 000 gubitaka koji se zavaravaju da se moze `zaraditi` na kladionici.sunceKOtepsija wrote:lik je hladno ocitao lekciju iz sportskog kladenja svima, i kladionicama i kladionicarima, vec se o njemu govoriu na svim portalima, forumima, i van granica bosne i balkana
- GandalfSivi
#120 Re: Totalni haos - momka dijeli dva sata do 100 000 maraka!
Jebo majku, koje traume se ovdje ispoljavaju. Ni ja nesta ne podrzavam kladjenje, ali ako je vec tema tu, vjerovatno je napravljena za one koji suosjecaju sa momkom i koji su gledali utakmicu, navijajuci za treci gol, skoro kao da je njihov listic.
I onda se vazda mora naci par pacijenata koji pocnu gluposti pisati dok uzivaju u svojim moralnim velicinama.
Jebite se ba, momak je uzeo pare, svaka mu cast i zavrsena prica. Preskocite temu ako vam se ne svidja...
I onda se vazda mora naci par pacijenata koji pocnu gluposti pisati dok uzivaju u svojim moralnim velicinama.
Jebite se ba, momak je uzeo pare, svaka mu cast i zavrsena prica. Preskocite temu ako vam se ne svidja...
- jao_situacije
#121 Re: Totalni haos - momka dijeli dva sata do 100 000 maraka!
hoćel on te pare ikad vidjeti
- It_is_a_Leclerc
#122 Re: Totalni haos - momka dijeli dva sata do 100 000 maraka!
Joj, de dobro te je.GandalfSivi wrote:Jebo majku, koje traume se ovdje ispoljavaju. Ni ja nesta ne podrzavam kladjenje, ali ako je vec tema tu, vjerovatno je napravljena za one koji suosjecaju sa momkom i koji su gledali utakmicu, navijajuci za treci gol, skoro kao da je njihov listic.
Svi imamo pravo da komentiramo što želimo i kako želimo. Ako ti se ne sviđa, preskoči post.
- klavirdžija
#123 Re: Totalni haos - momka dijeli dva sata do 100 000 maraka!
Još ono o pacijentima... Popij lekić. 
-
calculator
#124 Re: Totalni haos - momka dijeli dva sata do 100 000 maraka!
Šta je relaksirajuće u ovoj temi?dust in the wind wrote:koliko filozofiranja na jednoj temi koja je mogla biti relaksirajuća. ključajte temu.
-
PM72