Total TV
- nuernberg
#1 Total TV
Imali ko total tv???i jeste li zadovoljni...
Trazim neki bosanski paket za satelit... imo sam ntv hayat namjeravam ponovo da uzmem ali me zanima da li mogu da za iste pare dobijem veci paket gdje ima obn,ftv itd??
Trazim neki bosanski paket za satelit... imo sam ntv hayat namjeravam ponovo da uzmem ali me zanima da li mogu da za iste pare dobijem veci paket gdje ima obn,ftv itd??
-
upsala
#2 Re: Total TV
Nemam Total,gledam preko emulatora,ali čim prestanu da rade,odnosno da Digi pređe na nagru3,prelazim na total.Za 16km nagledaš se šta ti duša želi(filmovi,sport,politika,muzika,edukacija,zabava za odrasle itd).Slobodno uzmi,nećeš se pokajati!
-
Betandwin
#3 Re: Total TV
iz dobro obavjestenih izvora , Nova uskoro u Totalu , vrijedi 16 markica ,imas more kanala , a nisu ni oni srbijanski loši RTS1 i 2 , sporta na njima ko u priči
- zalizani
#4 Re: Total TV
Kupis sky star 2 ubacis u prazan PCI slot,downloadujes ProgDVB ili kupis najbolji DVBViewer,download Vplug emulator,okreneš antenu na Thor satelit,ubacis aktualne vkeys i vsids u Vplug folder i gledas sve ove kanale.nuernberg wrote:Imali ko total tv???i jeste li zadovoljni...

- nuernberg
#5 Re: Total TV
ljubim te zalizanizalizani wrote:Kupis sky star 2 ubacis u prazan PCI slot,downloadujes ProgDVB ili kupis najbolji DVBViewer,download Vplug emulator,okreneš antenu na Thor satelit,ubacis aktualne vkeys i vsids u Vplug folder i gledas sve ove kanale.nuernberg wrote:Imali ko total tv???i jeste li zadovoljni...
![]()
![]()
-
gosnmerkel
#6 Re: Total TV
'' Kupis sky star 2 ubacis u prazan PCI slot .....'' .
Novi sam korisnik satelit kanala i molio bih objašnjenje oko ovoga.
Znači li to : ubaciš SKY STAR 2 u kompjutor,tj. slobodan PC slot _ ??
I kako onda povezati Satelitsku antenu sa PC- jem.
I kako onda ubaciti foldere ? Jer,čitav taj riječnik kao ,
PC slot,folderi govori o gledanju satelit programa na PC-u.
Kako povezati PC sa TV-om to znam.
Unaprijed zahvalan za detalje.

Novi sam korisnik satelit kanala i molio bih objašnjenje oko ovoga.
Znači li to : ubaciš SKY STAR 2 u kompjutor,tj. slobodan PC slot _ ??
I kako onda povezati Satelitsku antenu sa PC- jem.
I kako onda ubaciti foldere ? Jer,čitav taj riječnik kao ,
PC slot,folderi govori o gledanju satelit programa na PC-u.
Kako povezati PC sa TV-om to znam.
Unaprijed zahvalan za detalje.
-
landlord
#7 Re: Total TV
Pa sky star je kartica.. koju ubacis u komp. Sa njom dodje i daljinski. Na dijelu koji je izvan kucista spojis F-konektorom koaksijalni kabl koji je na drugom kraju spojen na antenu. Stavis ove programe u pluginove sto je covjek rekao i gledas.
Ako hoces da to gledas direkt na TVu kupis dreambox, oko 230 KM, pretplatis se na Card sharing (od 20 KM mjesecno pa navise), i uzivas u svim mogucim kanalima koje mozes hvatati sa svojom antenom. Naravno ovo za card sharing mozes imati i sa sky star karticom, ali meni nije bio neki gust, da mi je komp stalno upaljen i da moram to gledati sa kompa, ili prebacivati sliku sa kompa na tv.. bio neki predugacak kabl koji je unistavao sliku i sl.
U obje ove varijante mozes ubacivati i subtitles i sl stvari. Ma milina ziva..
Ako hoces da to gledas direkt na TVu kupis dreambox, oko 230 KM, pretplatis se na Card sharing (od 20 KM mjesecno pa navise), i uzivas u svim mogucim kanalima koje mozes hvatati sa svojom antenom. Naravno ovo za card sharing mozes imati i sa sky star karticom, ali meni nije bio neki gust, da mi je komp stalno upaljen i da moram to gledati sa kompa, ili prebacivati sliku sa kompa na tv.. bio neki predugacak kabl koji je unistavao sliku i sl.
U obje ove varijante mozes ubacivati i subtitles i sl stvari. Ma milina ziva..
-
Betandwin
#8 Re: Total TV
manje komplikovano kupis neki lijevi digitalni resiver s mogucnosti emulacije , pa kad zatreba preko daljinskog ukucas kljuceve
-
Mezzo-x
-
gosnmerkel
#11 Re: Total TV
Zahvaljujem,zahvaljujuci odgovorima kao od --landrod--
uspjesno konektovan.
uspjesno konektovan.