total tv-Bih

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

clarion_

#51 Re: total tv-Bih

Post by clarion_ »

MissGump wrote:A koji su to naši molim te?? 21 vijek a mi još uvijek ko u 42. da živimo...

čuj vaši, naši, njihovi... uuuuužaaaaasss

elem, da ne skrećem s teme... uvodim ovaj mjesec total tv ne zato što sam eskim nego zato što u centru sarajeva živim u ulici koja nema niti jednog jedinog operatera kablovske osim bht-ove Moje tv, a njima ne da ne dam pare nego nema teoretske šanse...
Valjda će biti OK
koristim total tv godinu dana i sasvim je ok, plaćam 21KM za osnovni+prošireni+ HD paket.
prednost je što nema prekida kanala isl.
madridist

#52 Re: total tv-Bih

Post by madridist »

Total vrijedi svake marke koju platiš..
MissGump

#53 Re: total tv-Bih

Post by MissGump »

sto posto ću ga uzeti jer nemam drugih opcija, mislim imam ali odbijam :D ...

al vidim sad na popisu programa da nema hrt i novatv to mi je malo razočaravajuće ali preživjet ćemo :D

možda na onim satelitskim programima ima, jel zna netko??
madridist

#54 Re: total tv-Bih

Post by madridist »

ma hrt-ovi i pogotovu novatv ti sigurno neće toliko nedostajati kad uzmeš u obzir ostatak ponude totala
dinooh

#55 Re: total tv-Bih

Post by dinooh »

Koliko troskova treba ocekivati kad se prikljucuje total tv. Ne bih kupovao opremu nego iznajmio. Je li 80KM kao sto pise na njihovoj stranici + mjesecna pretplata. Cim istekne ugovor za eronet, prelazim na total
clarion_

#56 Re: total tv-Bih

Post by clarion_ »

dinooh wrote:Koliko troskova treba ocekivati kad se prikljucuje total tv. Ne bih kupovao opremu nego iznajmio. Je li 80KM kao sto pise na njihovoj stranici + mjesecna pretplata. Cim istekne ugovor za eronet, prelazim na total
kad se prikljucuje dajes 80KM i to je za postavljanje antene i ostalo, onda prvi mjesec 1KM pa onda svaki sljedeći šta već odabereš
MissGump

#57 Re: total tv-Bih

Post by MissGump »

dinooh wrote:Koliko troskova treba ocekivati kad se prikljucuje total tv. Ne bih kupovao opremu nego iznajmio. Je li 80KM kao sto pise na njihovoj stranici + mjesecna pretplata. Cim istekne ugovor za eronet, prelazim na total
80 KM je i to je to... kasnije možeš otkupiti opremu ako hoćeš al ne kontam što bi... danas sam ih zvala, kažu nema opreme trenutačno ali će stići za dan dva pa bi mi mogli doći instalirati do kraja tjedna :-D

prva tri mjeseca markica a onda će meni biti 16 KM jer taj paket hoću...
Post Reply