Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MissGump wrote:A koji su to naši molim te?? 21 vijek a mi još uvijek ko u 42. da živimo...
čuj vaši, naši, njihovi... uuuuužaaaaasss
elem, da ne skrećem s teme... uvodim ovaj mjesec total tv ne zato što sam eskim nego zato što u centru sarajeva živim u ulici koja nema niti jednog jedinog operatera kablovske osim bht-ove Moje tv, a njima ne da ne dam pare nego nema teoretske šanse...
Valjda će biti OK
koristim total tv godinu dana i sasvim je ok, plaćam 21KM za osnovni+prošireni+ HD paket.
prednost je što nema prekida kanala isl.
Koliko troskova treba ocekivati kad se prikljucuje total tv. Ne bih kupovao opremu nego iznajmio. Je li 80KM kao sto pise na njihovoj stranici + mjesecna pretplata. Cim istekne ugovor za eronet, prelazim na total
dinooh wrote:Koliko troskova treba ocekivati kad se prikljucuje total tv. Ne bih kupovao opremu nego iznajmio. Je li 80KM kao sto pise na njihovoj stranici + mjesecna pretplata. Cim istekne ugovor za eronet, prelazim na total
kad se prikljucuje dajes 80KM i to je za postavljanje antene i ostalo, onda prvi mjesec 1KM pa onda svaki sljedeći šta već odabereš
dinooh wrote:Koliko troskova treba ocekivati kad se prikljucuje total tv. Ne bih kupovao opremu nego iznajmio. Je li 80KM kao sto pise na njihovoj stranici + mjesecna pretplata. Cim istekne ugovor za eronet, prelazim na total
80 KM je i to je to... kasnije možeš otkupiti opremu ako hoćeš al ne kontam što bi... danas sam ih zvala, kažu nema opreme trenutačno ali će stići za dan dva pa bi mi mogli doći instalirati do kraja tjedna
prva tri mjeseca markica a onda će meni biti 16 KM jer taj paket hoću...