Torte
Moderator: anex
- sesalmir
-
lelica
#3 Re: Torte
iz iskustva ti mogu reći da je slastičarna Azra odlična............ja kod njih stalno kupujem torte i prezadovoljna sam posebno rođendanskim............e sad ne znam za koju ti priliku treba torta,ako su rođendanske oni prave samo reform torte za rođendan (oblik kakav ti izabereš), a ako ti treba obična torta moj ti je savjet da uzmeš tortu anđeo najbolja je sigurno.........eto toliko od mene nadam se da sam ti pomogla
- to sam ja
#4 Re: Torte
Hvala puno
...znaci to je ta teta...nisam bila sigurna
-
ozbiljna
#5 Re: Torte
Iskreno i bez uvrede ali meni ove Azrine torte nisu nesto... vjerujem da su ukusne ali izgled je daleko od savrsenog, uz to mi se ne svidjaju. Za svoju svadbenu tortu izabrala sam Igora iz Zenice (zapravo BL) i to i s njim sam se morala prvo posvadjati da bih dobila tortu sa marcipanom a ne sa kod nas uobicajenim slagom.
Gdja. Azra bi takodje bolje izgledala sa podignutom kosom, u bijeloj kosulji, a i blagi osmijeh ne bi bio zgroreg. Ona vjerovatno hoce da izgleda "kulerski" ali ovo mi se cini neprilicnim u odnosu na poziv kojim se bavi. Eto, dobronamjeran savjet
Gdja. Azra bi takodje bolje izgledala sa podignutom kosom, u bijeloj kosulji, a i blagi osmijeh ne bi bio zgroreg. Ona vjerovatno hoce da izgleda "kulerski" ali ovo mi se cini neprilicnim u odnosu na poziv kojim se bavi. Eto, dobronamjeran savjet
- to sam ja
#6 Re: Torte
Iskreno, bas me briga kako teta Azra izgleda, glavno da pravi dobre torte! A meni ove domace i te kako njam, njam izgledaju...Treba mi torta za rodjendan, tako da mi izgled i nije toliko bitan...bitan mi je ukus 
- lala_sa
#7 Re: Torte
torta od sira iz torte i to je nenadjebiva.... u prilog tome govori i njena cijena, ali vrijedi vala...
- Epitop
#8 Re: Torte
Jest vam sadistička tema sram vas bilo, sad odo napolje da koju tortu pojedem

-
caniggia
#9 Re: Torte
Torte-i-to definitivno. Samo sto je problem koju izabrati, jer su sve feneomenalne. Toplo preporucujem cokoladnu od sira, tortu od mrkve (fantasticna je) ili brownie tortu.
Azrine torte su prejednostavne, pune oraha i osjeti se margarin. Bezeze...
Azrine torte su prejednostavne, pune oraha i osjeti se margarin. Bezeze...