Torrent, i programi za razbijanje sifri
Moderator: Benq
-
roka-bruda
#1 Torrent, i programi za razbijanje sifri
Pozdrav! Kao i mnogi drugi koristim torrent. Ali ono što me zanima da li neko zna kako se koristi portable torrent, preko usb-a, naime kada dodjem na neki racunar koji mi ne dopusta da instaliram torrent bez administratorske sifre, tu je belaj. Pa bih htio da pirtam zna li neko kako funkcionira taj torrent sa usb-om?
A sto se tice pitanja za razbijanje sifri, to se vise odnosi na igre. Naime mnoge igre trebaju crack kako bi radile, za vecinu ima na netu, ali uz to dobijas + viruse. Čuo sam da je moguce pomocu nekih programa da se crackuje igra na racunaru samo treba cekati da program odradi svoje, da li neko zna neki od takvih programa koji bi to mgli odraditi?
Hvala unaprijed!
A sto se tice pitanja za razbijanje sifri, to se vise odnosi na igre. Naime mnoge igre trebaju crack kako bi radile, za vecinu ima na netu, ali uz to dobijas + viruse. Čuo sam da je moguce pomocu nekih programa da se crackuje igra na racunaru samo treba cekati da program odradi svoje, da li neko zna neki od takvih programa koji bi to mgli odraditi?
Hvala unaprijed!
-
jahh
#2 Re: Torrent, i programi za razbijanje sifri
Macolu u ruke i razbijaj.
- AmADin_gospo
#3 Re: Torrent, i programi za razbijanje sifri
pogrešno si čuo dečko
- Qurajber
#4 Re: Torrent, i programi za razbijanje sifri
Instaliraš program za razbijanje šifri, pokreneš ga kad kreneš na godišnji...dok se ti vratiš on će da vrati šifru...ako u međuvremenu ne nestane struje...
- nostalgicar
#5 Re: Torrent, i programi za razbijanje sifri
Qurajber wrote:Instaliraš program za razbijanje šifri, pokreneš ga kad kreneš na godišnji...dok se ti vratiš on će da vrati šifru...ako u međuvremenu ne nestane struje...
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#6 Re: Torrent, i programi za razbijanje sifri
nemas virusa ako skidas igre od provjerenih pirata kao npr "reloaded"...ako skidas od nekih no name divljih onda naravno da postoji rizik da su oni ubacili keyloggere ili nesto slicno.roka-bruda wrote:Pozdrav! Kao i mnogi drugi koristim torrent. Ali ono što me zanima da li neko zna kako se koristi portable torrent, preko usb-a, naime kada dodjem na neki racunar koji mi ne dopusta da instaliram torrent bez administratorske sifre, tu je belaj. Pa bih htio da pirtam zna li neko kako funkcionira taj torrent sa usb-om?
Hvala unaprijed!
-
novi_korisnik
#7 Re: Torrent, i programi za razbijanje sifri
Pozdrav,
Skidam Neku seriju preko torrenta ima 18 sezona, pa je problem sto je torrent velicine 95GB, da li postoji mogucnost da prepolovim nekako to, jer nemam trenutno toliko prostora na HDD ?
Skidam Neku seriju preko torrenta ima 18 sezona, pa je problem sto je torrent velicine 95GB, da li postoji mogucnost da prepolovim nekako to, jer nemam trenutno toliko prostora na HDD ?
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#8 Re: Torrent, i programi za razbijanje sifri
Kad otvaras torrent,izbaci ti ovako,ne ?novi_korisnik wrote:Pozdrav,

Tu obiljezis sta hoces da skines i to je to.
ako ti je mala slika idi desni klik pa view image.
-
novi_korisnik
#9 Re: Torrent, i programi za razbijanje sifri
Hvala, uspio sam!Decerto wrote:Kad otvaras torrent,izbaci ti ovako,ne ?novi_korisnik wrote:Pozdrav,
Tu obiljezis sta hoces da skines i to je to.
ako ti je mala slika idi desni klik pa view image.
-
Bolesni Doktor
#10 Re: Odg: Torrent, i programi za razbijanje sifri
Da nije Cobra 11?novi_korisnik wrote:Pozdrav,
-
novi_korisnik
#11 Re: Odg: Torrent, i programi za razbijanje sifri
JesteBolesni Doktor wrote:Da nije Cobra 11?novi_korisnik wrote:Pozdrav,
Da slucajno ne znate može li se negdje gledati online ? ili jos bolje ako ima neki prevod ? Ili na nekoj TV stanici a da nije H RTL ?
-
Bolesni Doktor
#12 Re: Torrent, i programi za razbijanje sifri
Probaj na motion empire za online.
A bolje ti je da npr. skidas jednu sezonu pa drugu,kad skines jednu,dok ti gledas seriju,stavis drugu da se skida.Prijedes na drugu,stavis trecu da skidas itd...
A bolje ti je da npr. skidas jednu sezonu pa drugu,kad skines jednu,dok ti gledas seriju,stavis drugu da se skida.Prijedes na drugu,stavis trecu da skidas itd...
-
novi_korisnik
#14 Re: Torrent, i programi za razbijanje sifri
Nisam uspio "razbiti" torrent ..
Kada idem dvostruki klik na torrent otvori ovo

Pokusavao sam sve opcije iz padajuce liste, ali bezuspjesno
Kada idem dvostruki klik na torrent otvori ovo

Pokusavao sam sve opcije iz padajuce liste, ali bezuspjesno
-
novi_korisnik
#15 Re: Torrent, i programi za razbijanje sifri
Uspio sam