Torabi na BHT1 - sramota!

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Locked
Anil

#1 Torabi na BHT1 - sramota!

Post by Anil »

Prvo da razjasnim:

1. Smatram se vjernikom (muslimanom);
2. Mislim da sva ta prica oko planeta i energije ima neke veze sa dzinskim djelovanjem iako ni on sam (Torabi) mozda toga nije svjestan (nek mi Allah dz.s. oprosti ako grijesim, jer sumnjicenje je najgori govor, ali sve sto sam procitao o toj tematici ukazuje na to);
3. Nisam bio kod Torabija niti namjeravam ici i molim Allaha dz.s. da mi ne da povoda da idem.

Medjutim... takodjer mislim da je nastup onog nekulturnika iz casopisa AURA u vecerasnjoj emisiji na BHT1 apsolutna sramota za nas sve. Dovodeci ga BHT1 je pridonio da posaljemo groznu sliku o sebi. Pa covjek je stvarno totalno ogranicen... i moraaaaam ponoviti NEKULTURAN!

Jos kad sam cuo onaj komentar u vezi lijecenja hemoroida?!?!?! FUUUUUUUJ!!! I on uredjuje casopis?!?!?!

Pa jeste li culi covjeka iz Zagreba, koji se javio telefonom, kako normalno sagledava kompletnu situaciju, a ovaj nas hajvan k'o junac navalio bez ikakvih manira i mjerila kulturnog ponasanja... i sto je najgore bez argumenata.

Ocigledno je da je gledanost najbitnija, a ne ko je u studiu... Boze sacuvaj...

Inace nemam naviku histerisati po forumima ali sad se nisam mogao suzdrzati...
super_zena

#2 Re: Torabi na BHT1 - sramota!

Post by super_zena »

sutra odmah u red kod Torabija, da te rijesi histerije :D
stochar

#3 Re: Torabi na BHT1 - sramota!

Post by stochar »

nije odgovorio na pitanje: zasto ne ode lijepo u bolnicu, i obidje od odjela do odjela i sve izlijeci?

drugo, sto onom PR-u ne izlijeci dioptriju? (nije bilo pitanje u emisiji, a trebalo je)

sto lijeci samo u BiH i HR? Gdje jos lijeci?

sto nista nije rek'o kad je heljic spomenuo da nema nikakve dozvole za rad?

gdje su registar kase na prodaji vode? ko moze znati koliko je prodato i na osnovu cega se moze dokazati da na neki drugi racin nije uplacen tal od Pivare?

jedino je pozitivno sto je dio para fakat uplatio, bilo bi lijepo kad bi i drugi slicni prevaranti bar dio uplacivali za pomoc...
Cheguevarax

#4 Re: Torabi na BHT1 - sramota!

Post by Cheguevarax »

Anil wrote:Prvo da razjasnim:

1. Smatram se vjernikom (muslimanom);
2. Mislim da sva ta prica oko planeta i energije ima neke veze sa dzinskim djelovanjem iako ni on sam (Torabi) mozda toga nije svjestan (nek mi Allah dz.s. oprosti ako grijesim, jer sumnjicenje je najgori govor, ali sve sto sam procitao o toj tematici ukazuje na to);
3. Nisam bio kod Torabija niti namjeravam ici i molim Allaha dz.s. da mi ne da povoda da idem.

Medjutim... takodjer mislim da je nastup onog nekulturnika iz casopisa AURA u vecerasnjoj emisiji na BHT1 apsolutna sramota za nas sve. Dovodeci ga BHT1 je pridonio da posaljemo groznu sliku o sebi. Pa covjek je stvarno totalno ogranicen... i moraaaaam ponoviti NEKULTURAN!

Jos kad sam cuo onaj komentar u vezi lijecenja hemoroida?!?!?! FUUUUUUUJ!!! I on uredjuje casopis?!?!?!

Pa jeste li culi covjeka iz Zagreba, koji se javio telefonom, kako normalno sagledava kompletnu situaciju, a ovaj nas hajvan k'o junac navalio bez ikakvih manira i mjerila kulturnog ponasanja... i sto je najgore bez argumenata.

Ocigledno je da je gledanost najbitnija, a ne ko je u studiu... Boze sacuvaj...

Inace nemam naviku histerisati po forumima ali sad se nisam mogao suzdrzati...
Sine, moli Allaha da ti da sabur :D
Anil

#5 Re: Torabi na BHT1 - sramota!

Post by Anil »

Naglasavam jos jednom: Ne branim i ne podrzavam Torabija.

Skrecem paznju na nekulturno ponasanje i nivo (ako se to uopste moze nazvati nivoom) na kojem komuniciraju nasi "strucnjaci" i kvazi novinari.

Poenta svega je da smo se osramotili... definitivno...
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#6 Re: Torabi na BHT1 - sramota!

Post by ladyblue18 »

Pa jel treba za svako Torabijevo pojavljivanje na tv-u otvarati novu temu?

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 42&t=77182
Locked