toplomjer:D
Moderator: Benq
- shiljak
#1 toplomjer:D
Treba mi neki program koji mjeri temperaturu u kucistu (graficka.maticna,HDD...)
HITNO!!
HITNO!!
-
shin
- shiljak
KOD MENE JE 6800shin wrote:Onda ti graficka nema senzor za mjerenje temperature, nVidia 6xxx ima senzor pa cak i u drajveru pokazuje tempe.
Jesi li probao u Everestu?
Bas mi do graficke stalo da vidim kolika mi je temperatura (treba mi nesto kao diagram, da vidim poslje igrice kolika mi je temperatura)...
- shiljak
Evo imam jedan veeeeliki problem sa SpeedFan. Kada sam ga tek instalirao i pokrenuo, nisam nista klikao po programu (mensecini), i kada sam ga ugasio ventilatori su u kucistu poceli da se brzo okrecu, ono bas brzo i vise neg sto treba. I sada kad uvjek palim PC ventitatori se pale valjda ne maximum sekundi pa prestanu pa za sekundi ponovo pocnu, pa kad se pojavi logo od windowsa (ono tek kad se pali kompijuter (crna podloga)) pocnu se nrmalno ponasati. Ja sam izbrisao taj program ali opet isto...
Sta sad??
Ako nemognem popraviti to de recite kad uzmem ono "windows restore" promjeniti samo u onoj particiji gdje je windows ili ce i u drugim (da sacuvam podatke na DVD)...Help
Sta sad??
Ako nemognem popraviti to de recite kad uzmem ono "windows restore" promjeniti samo u onoj particiji gdje je windows ili ce i u drugim (da sacuvam podatke na DVD)...Help
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
De ba prvo otiði na stranice proizvoðaèa svog hardvera pa skini njihove dijagnostièke alate... Obièno je odgovor na pitanja 2 klika away ili pod nosom u obliku CD-a sa driveirma za ploèu npr 
- shiljak
KAKVE DIAGNOSTICKE ALATEztluhcs wrote:De ba prvo otiđi na stranice proizvođača svog hardvera pa skini njihove dijagnostičke alate... Obično je odgovor na pitanja 2 klika away ili pod nosom u obliku CD-a sa driveirma za ploču npr
ZNA LI KO SA TIM "System Restore" HOCELI MI SE IZBRISATI STA SA TE DRUGE PARTICIJE!!dA PROBAM PRVO TO, DA SE NEMUCIM SA TIM DIAGNOSTICKIM ALATIMA...
- shiljak
nazalost nisam, i izbrisao i ponovo instalirao i opet kad sam izgasio program pocese ventilatori da se brze okrecu...Fakat neznam sta da radim. Mislio sam sa onim "System Restore" ali mi nema za taj datum (samo noviji), mislis li imali kakve koristi o reinstalaciji drajvera?shin wrote:Siljak jesi li sredio problem sa speedfanom? Izbri si ga pa ponovo instaliraj.
Ako nemogne nista mozda reinstaliram os, al nekako mi ga zao posto je mozda orginal...
Ili mozda da instaliram windowsXP na drugoj particij (pada imam dva XP-a)i da vidim hoce li sve biti uredu??