Toplo/hladno

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Ma ja ba

#51 Re: Toplo/hladno

Post by Ma ja ba »

sorted wrote: Vari buxne s drugovima, pa poslije s tobom stonira, a katkad se istripuje i na podvojenost kad je high.
Ako mu kazes da smanji granje, ostavice te.
:lol: :lol:
p206

#52 Re: Toplo/hladno

Post by p206 »

tipično... žene traže problem tamo gdje ga nema...
JThomas

#53 Re: Toplo/hladno

Post by JThomas »

pa nije uopšte smiješno, istinito je. neko može biti sjeban i nadrkan iz milijardu razloga, pa eto i što je pao na samo jednom na kladionici. al' žene moraju izmišljati problem ako ga već nema...
kkić

#54 Re: Toplo/hladno

Post by kkić »

Žene, žene, žene... :o
kkić

#55 Re: Toplo/hladno

Post by kkić »

Johnny_x wrote:Odgovor je veoma jasan, zajebe ga jedan par na kladionici. Za novu godinu kao što reče je bio pravo mrzovoljan htio je vjerovatno da te iznenadi sa nekim poklonom, a nije uspio jer je ga je neko u 93 oborio. Nemoj da se brineš to je sasvim normalni proces nakon što te jedan par obori.
Ako ti on govori da se ne kladi, laže te jer zna da ako prizna da češ mu ti postavit mnogo pitanja, kako se to igra, šta ovo znači, a to bi mu bilo veoma teško objasnit, isto kad bi ti njemu pokušala objasnit razliku između maskara.
:shock: :thumbup:
sha_ba

#56 Re: Toplo/hladno

Post by sha_ba »

ti si se haman i ohladila.... :mrgreen:
kkić

#57 Re: Toplo/hladno

Post by kkić »

m@m@ wrote:mozda ima problema a ne zeli te opterecivati njima :shock: od kad to traje? jes se uvijek tako ponasa kad dodje od jarana ili ima prenosa i kad se ne vidi s njima?
Pa nekad ima i prenosa, što kažeš, a nekada je i takav kad dođe od jarana. Nekad, nekad se desi da mi kaže u čemu je stvar ali prethodno što ja sebe dobro izmučim i razmišljam o tome dva-tri dana, onda mi kaže šta je bilo i kao sad je normala sve. Možda si u pravu, ne želi me opterećivati. :?
dusa_raskopuša

#58 Re: Toplo/hladno

Post by dusa_raskopuša »

Ako se to konstantno ponavlja, onda to vise nisu prenosi, nego nesto ozbiljnije. Moguce da se nalazi 'izmedju dvije vatre', (ako me razumijes), pa ne zna kako ce, sta ce i koju ce. :mrgreen:
ortodont

#59 Re: Toplo/hladno

Post by ortodont »

Ako je rak u horoskopu, ja ga razumijem, a ti mu oprosti sve. :D
sha_ba

#60 Re: Toplo/hladno

Post by sha_ba »

nego imal zime????
:D
dale cooper

#61 Re: Toplo/hladno

Post by dale cooper »

dusa_raskopuša wrote:Ako se to konstantno ponavlja, onda to vise nisu prenosi, nego nesto ozbiljnije. Moguce da se nalazi 'izmedju dvije vatre', (ako me razumijes), pa ne zna kako ce, sta ce i koju ce. :mrgreen:
Jesi lopov, samo zakuhavaš dodatno. :lol:
fatamorgana

#62 Re: Toplo/hladno

Post by fatamorgana »

babyline wrote:
ortodont wrote:Ako je rak u horoskopu, ja ga razumijem, a ti mu oprosti sve. :D
ako je rak u horoskopu nikad ga neces razumjeti :D
pojasni, ;-)
respo

#63 Re: Toplo/hladno

Post by respo »

kkić wrote: Čak je i meni rekao jednom da ponekad ima osjećaj da je "neko drugi u njemu" :shock: :?
I to se pretežno dešava kada mi dođe a prethodno je bio sa drugovima.
neko rece da je ovo nasmijalo ja mislim da ima drugog decka
respo

#64 Re: Toplo/hladno

Post by respo »

kkić wrote:
Aquatic B wrote:Šta je u horoskopu!? :D
Djevica :)
nije vise taj neki drugi u njemu mu je skino junf :D
kkić

#65 Re: Toplo/hladno

Post by kkić »

respo wrote:
kkić wrote:
Aquatic B wrote:Šta je u horoskopu!? :D
Djevica :)
nije vise taj neki drugi u njemu mu je skino junf :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
WildRedRose

#66 Re: Toplo/hladno

Post by WildRedRose »

babyline wrote:

:thumbup: :thumbup:

savjet: nemoj ga nikad pitat' sta mu je, kad te ne interesuje, sam ce ti reci., a mozda i ti puno pricas dok ste zajedno, i ne da mu se da ti se otvori, kad mu dosadi tvoja prica :-) bez uvrede, ali to je vrlo moguce.
drugacetvrtina

#67 Re: Toplo/hladno

Post by drugacetvrtina »

kkić wrote:Pozdrav svima.
Ovako, u vezi sam sa dečkom 9 mjeseci, lijepo mi je, sve to stoji ali jednostavno neke stvari me ponekad muče. Naime, pored njega se osjećam lijepo, lijepo provodimo vrijeme zajedno, pričamo o svemu (o seksu ne moram ni pričati, odlično :-D ), ali jednostavno ponekad se zatvori u sebe, mrzovoljan je i potpuna suprotnost od onoga kakav uistinu jeste. Čak je i meni rekao jednom da ponekad ima osjećaj da je "neko drugi u njemu" :shock: :?
I to se pretežno dešava kada mi dođe a prethodno je bio sa drugovima. Možda je bitno da spomenem, dan prije nove godine, znači, sve smo isplanirali, zajedno sami slavimo, ali taj dan prije bio je jako mrzovoljan i u jednom momentu mi je rekao da neće nigdje da slavi, da će ostati kući. To veče mi je bio mnogo čudan. Dok, već sutradan došao je, slavili smo, sve oke. Da li su ga možda drugovi iznervirali, rekli mu nešto?
Što se tiče emocija, jako ih teško ispoljava, rijetke su situacije, ali kada ih ispoljava ostavi me bez teksta, stvarno :razz: :) . Ali, Bože moj, možda je jednostavno takav. Moja mišljenje.
Jer, on meni i ne govori baš sve stvari, osjećam to i kada je takav, i ja ga pitam zašto, uvijek je odgovor: "Ma ništa, sve je normala."
Kakav pristup bi trebala imati prema momku koji je toliko ponosan jer u konsultiranju sa našim zajedničkim prijateljem rekao mi je da je vjerovatno to taj muški ponos. Da li mogu nešto učiniti da taj ponos malo popusti? :roll:

Da ja tebi kazem iskreno, to moze biti bezazleno, ali i ne mora. Mozda ima neki pshicki problem, jer tako drasticna promjena raspolozenja nije nesto uobicajno. Osvrni se jos malo na njegovo ponasanje...
kkić

#68 Re: Toplo/hladno

Post by kkić »

WildRedRose wrote:
babyline wrote:

:thumbup: :thumbup:

savjet: nemoj ga nikad pitat' sta mu je, kad te ne interesuje, sam ce ti reci., a mozda i ti puno pricas dok ste zajedno, i ne da mu se da ti se otvori, kad mu dosadi tvoja prica :-) bez uvrede, ali to je vrlo moguce.
To je takva "šifra" od momka da je to nenormalno. Ali, hajde, izgleda da sam ga zavoljela baš takvog kakav jeste.
Pokušaću, ne pričam mnogo, ali sigurno pričam više od njega. Valjda me neće pitati: "A što si to šutljiva?" :D
WildRedRose

#69 Re: Toplo/hladno

Post by WildRedRose »

kkić wrote:
To je takva "šifra" od momka da je to nenormalno. Ali, hajde, izgleda da sam ga zavoljela baš takvog kakav jeste.
Pokušaću, ne pričam mnogo, ali sigurno pričam više od njega. Valjda me neće pitati: "A što si to šutljiva?" :D
nece te pitati jer ce mu to odg, mozda te cak i pohvali kako si sad'fina', a ustvari ne pricas puno :roll: :lol: et' samo ti pokusaj, pa javi ishod :D
respo

#70 Re: Toplo/hladno

Post by respo »

sta te onda muci ako si se zaljubila u takvog kakav jeste
ako ti smeta ta sifra napustis ga i nadjes neku sifru koja je vec provaljena inace su 4* (zvjezdice)
djevojka26

#71 Re: Toplo/hladno

Post by djevojka26 »

Kakva šifra, kakve nenormalno drastične promjene raspoloženja..... Momak se ponaša skroz ok, zar mora uvijek biti veselo, brbljivo i sl. Ako je djevica u horoskopu, takvi su ti bas kako i rece toplo/hladno, zamisljeni, analiziranje, ponekad im je lijepo i ako samo sute, a kad primjetis da podize taj svoj nevidljivi zid i zatvori se, probaj biti sto ljubaznija, osjecajnija, puna razumijevanja i poneka lijepa rijec…i bice sve ok, a stalo mu je do tebe cim se toliko dugo zadrzao uz tebe.
10slukom

#72 Re: Toplo/hladno

Post by 10slukom »

kkić wrote:Pozdrav svima.
Ovako, u vezi sam sa dečkom 9 mjeseci, lijepo mi je, sve to stoji ali jednostavno neke stvari me ponekad muče. Naime, pored njega se osjećam lijepo, lijepo provodimo vrijeme zajedno, pričamo o svemu (o seksu ne moram ni pričati, odlično :-D ), ali jednostavno ponekad se zatvori u sebe, mrzovoljan je i potpuna suprotnost od onoga kakav uistinu jeste. Čak je i meni rekao jednom da ponekad ima osjećaj da je "neko drugi u njemu" :shock: :?
I to se pretežno dešava kada mi dođe a prethodno je bio sa drugovima. Možda je bitno da spomenem, dan prije nove godine, znači, sve smo isplanirali, zajedno sami slavimo, ali taj dan prije bio je jako mrzovoljan i u jednom momentu mi je rekao da neće nigdje da slavi, da će ostati kući. To veče mi je bio mnogo čudan. Dok, već sutradan došao je, slavili smo, sve oke. Da li su ga možda drugovi iznervirali, rekli mu nešto?
Što se tiče emocija, jako ih teško ispoljava, rijetke su situacije, ali kada ih ispoljava ostavi me bez teksta, stvarno :razz: :) . Ali, Bože moj, možda je jednostavno takav. Moja mišljenje.
Jer, on meni i ne govori baš sve stvari, osjećam to i kada je takav, i ja ga pitam zašto, uvijek je odgovor: "Ma ništa, sve je normala."
Kakav pristup bi trebala imati prema momku koji je toliko ponosan jer u konsultiranju sa našim zajedničkim prijateljem rekao mi je da je vjerovatno to taj muški ponos. Da li mogu nešto učiniti da taj ponos malo popusti? :roll:

bipolaran.
oklas

#73 Re: Toplo/hladno

Post by oklas »

Patoloski kockar!

Ovo ti je 99%, posto sam se prepoznao u tvom problemu.
oklas

#74 Re: Toplo/hladno

Post by oklas »

Nikakav hodza, Kleopatra i vidovite Dzemile mu nece pomoci.
Puno se varas ako mislis da ti mozes puno uciniti, ako on sam nije svjestan svog problema...
Pitaj ga direktno, ali u trenutku kada bude neraspolozen (mozda ti i prizna).

Sretno u svakom slucaju!
Post Reply