i am sadd
Topljenje sala !
Moderator: anex
-
bonez
#1 Topljenje sala !
Postoje li neke tablete za topljenje sala , da ste vi imali iskustva i da mi nece naskoditi !
i am sadd
i am sadd
- Bumbar
#2 Re: Topljenje sala !
nopebonez wrote:Postoje li neke tablete za topljenje sala , da ste vi imali iskustva i da mi nece naskoditi !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i am sadd
ali ako kako drugo mozemo pomoci
- chuchumbamayumbe
#3 Re: Topljenje sala !
http://www.hydroxycut.com/bonez wrote:Postoje li neke tablete za topljenje sala , da ste vi imali iskustva i da mi nece naskoditi !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i am sadd
Meni su svojedobno pomogle, ali su tada bile se ephedrom.
Sada ih ima u svakakom obliku, za noc, dan, bez kofeina, hardcore, ali su najbolje bile kada su imale sada nedozvoljenu ephedru.
Ne znam gdje se nalazis i d ali ih mozes nabaviti, ali iz licnog iskustva ti ih toplo preporucujem!
Plus, ubijaju apetit nevidjeno, i to je po meni najbolja stvar. Trebas se baviti nekom fizickom aktivnoscu, najbolje na bazen ili trcanje laganini, da bi dale svoj najbolji efekat.
I obavezno pij vode 2-3 litra MINIMUM (dnevno)!
- Abu FEED el-Castro
Ima kako nema, popijes prije spavanja i kad se probudis zateknes sav čaršaf mokar, sve iscurilo a ti se prepolovio/la 
- Bumbar
#5 Re: Topljenje sala !
hmmmmmm...rade uz smanjenu ishranu kao pojacivaci metabolizma???chuchumbamayumbe wrote:http://www.hydroxycut.com/bonez wrote:Postoje li neke tablete za topljenje sala , da ste vi imali iskustva i da mi nece naskoditi !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i am sadd
Sada ih ima u svakakom obliku, za noc, dan, bez kofeina, hardcore, ali su najbolje bile kada su imale sada nedozvoljenu ephedru.
Ne znam gdje se nalazis i d ali ih mozes nabaviti, ali iz licnog iskustva ti ih toplo preporucujem!
Plus, ubijaju apetit nevidjeno, i to je po meni najbolja stvar. Trebas se baviti nekom fizickom aktivnoscu, najbolje na bazen ili trcanje laganini, da bi dale svoj najbolji efekat.
- chuchumbamayumbe
#6 Re: Topljenje sala !
Pogledaj na link, tamo imas FAQ.Bumbar wrote:hmmmmmm...rade uz smanjenu ishranu kao pojacivaci metabolizma???chuchumbamayumbe wrote:http://www.hydroxycut.com/bonez wrote:Postoje li neke tablete za topljenje sala , da ste vi imali iskustva i da mi nece naskoditi !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i am sadd
Fat burner plus ostale napredne tehnologije.
- Bumbar
#7 Re: Topljenje sala !
upravo citamchuchumbamayumbe wrote:
Pogledaj na link, tamo imas FAQ.
Fat burner plus ostale napredne tehnologije.
- Bosanac sa dna kace
sace te priko privatnih poruka safatat Herbalife zombiji
sa fizickoma aktivnoscu ce se istopit salo, ako sjedis na prid kompom po vazda nema od te ljubavi nista
sa fizickoma aktivnoscu ce se istopit salo, ako sjedis na prid kompom po vazda nema od te ljubavi nista
-
Hierarchia
#9 Re: Topljenje sala !
Postoje li neke bobe koje će od mene načiniti Jennifer Lopez, bez trunke sala, sa velikim sisama i guzom, zdravu kao drijen sa tendencijom 90 godina života, i ako može još koji gram pameti pride.bonez wrote:Postoje li neke tablete za topljenje sala , da ste vi imali iskustva i da mi nece naskoditi !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i am sadd
- Bumbar
#11 Re: Topljenje sala !
eeeee...hebi ga...Hierarchia wrote:Postoje li neke bobe koje će od mene načiniti Jennifer Lopez, bez trunke sala, sa velikim sisama i guzom, zdravu kao drijen sa tendencijom 90 godina života, i ako može još koji gram pameti pride.bonez wrote:Postoje li neke tablete za topljenje sala , da ste vi imali iskustva i da mi nece naskoditi !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i am saddRužna sam i to me čini nesretnom.
ja u bobe ove ne vjerujem bas...mogu pomoci...ali je to sjeb organizma
moja rodica hoce pa hoce...:s...pa rekoh bolje mozda ove nego da narucuje one sto se u avazu reklamiraju
- Jara
#12 Re: Topljenje sala !
Postoje...samo nisu legalizovane kod nas !Hierarchia wrote:Postoje li neke bobe koje će od mene načiniti Jennifer Lopez, bez trunke sala, sa velikim sisama i guzom, zdravu kao drijen sa tendencijom 90 godina života, i ako može još koji gram pameti pride.bonez wrote:Postoje li neke tablete za topljenje sala , da ste vi imali iskustva i da mi nece naskoditi !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i am saddRužna sam i to me čini nesretnom.
- Comrad
Ne postoje! I te fat burnere kad uzmeš moraš opet trčati ili raditi neku aktivnost, naravno najbolje bi bilo popit tabletu i boli te briga sjediš a kile se tope
Da bi smršao jedino što ti treba jeste čvrsta volja, stani svaki dan pred ogledalo i pogledaj se, ako nisi zadovoljan, baciš se fino na trčanje, manje hrane i to je to... 
- ja_cura_
#14 Re: Topljenje sala !
a gdje se mogu nabaviti i koja im je cijena?chuchumbamayumbe wrote:http://www.hydroxycut.com/bonez wrote:Postoje li neke tablete za topljenje sala , da ste vi imali iskustva i da mi nece naskoditi !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i am sadd
- chuchumbamayumbe
#15 Re: Topljenje sala !
Preko interneta.ja_cura_ wrote:a gdje se mogu nabaviti i koja im je cijena?chuchumbamayumbe wrote:http://www.hydroxycut.com/bonez wrote:Postoje li neke tablete za topljenje sala , da ste vi imali iskustva i da mi nece naskoditi !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i am sadd
Ili u americkom PX-u na Butmiru. Cijene orijentaciono imas na internetu.
-
malizeleni
Tablete za mrsanje su cisto sranje. Ubijaju apetit u najboljem slucaju, po principu sto manje jedes, manje se debljas, mrsanje se ne spominje.
Hoces da smrsas ?
Jedi puno povrca, zelenog, (ne kao prijesnog, neg zelene boje) ala spinat, paprike, brokoli, itd.
Pokusaj ubaciti porciju povrca velicine sake u obroke. Zaboravi bijeli i polu bijeli hljeb.
Za dezert vocne salate.
Kupi dobru tavu i peci bez masnoce. Pokusaj se kloniti crvenog mesa, piletina, puretina su stvar.
Sat vremena setnje svako vece i vidices kako kile lete dole. Ako uspijes odrzati fizicku aktivnost, preporucujem neki proteinski shake, da poboljsas metabolizam.
Imas tonu jelovnika na netu, potrazi malo. Pametno jesti i fizicki aktivitet je jedino rijesenje. Inache say hello to YO-YO
Hoces da smrsas ?
Jedi puno povrca, zelenog, (ne kao prijesnog, neg zelene boje) ala spinat, paprike, brokoli, itd.
Pokusaj ubaciti porciju povrca velicine sake u obroke. Zaboravi bijeli i polu bijeli hljeb.
Za dezert vocne salate.
Kupi dobru tavu i peci bez masnoce. Pokusaj se kloniti crvenog mesa, piletina, puretina su stvar.
Sat vremena setnje svako vece i vidices kako kile lete dole. Ako uspijes odrzati fizicku aktivnost, preporucujem neki proteinski shake, da poboljsas metabolizam.
Imas tonu jelovnika na netu, potrazi malo. Pametno jesti i fizicki aktivitet je jedino rijesenje. Inache say hello to YO-YO
- iceman ze
smrsaces samo ako se bude kombinovala fizicka aktivnost+pravilna prehrana. Mislim da je sve ostalo bacanje vremena i truda uzalud.
Ja sam imao problema sa kilama, ali uz ovbo navedeno sam vec za 2 mjeseca smrsao 3 kg......a nisam se odricao previse, i ljepse se osjecam, mozda izgleda malo, ali vjeruj mi da nije.
Sto se tice prehrane, smanjio sam unosenje hljeba, masnoca, od mesa samo pileca prsa.....dosta voca i povrca......kolace sam skroz izbacio, gazirana pica, slatkaste sokove......uglavnom limunda bez secera.......mineralna vode i sl.
4 puta semicno trcim oko 5 km......bez nekog presinga.....ponekad ubacim sprinteve i sl....
Sve u svemu nema nekih magicnih tableta i oni Herbalife proizvoda koju podvaljuju ljudima, cista ubleha, nebi oni vozali BMW serije 5 i Mercedese C klase......
Ja sam imao problema sa kilama, ali uz ovbo navedeno sam vec za 2 mjeseca smrsao 3 kg......a nisam se odricao previse, i ljepse se osjecam, mozda izgleda malo, ali vjeruj mi da nije.
Sto se tice prehrane, smanjio sam unosenje hljeba, masnoca, od mesa samo pileca prsa.....dosta voca i povrca......kolace sam skroz izbacio, gazirana pica, slatkaste sokove......uglavnom limunda bez secera.......mineralna vode i sl.
4 puta semicno trcim oko 5 km......bez nekog presinga.....ponekad ubacim sprinteve i sl....
Sve u svemu nema nekih magicnih tableta i oni Herbalife proizvoda koju podvaljuju ljudima, cista ubleha, nebi oni vozali BMW serije 5 i Mercedese C klase......
-
zmijaIzmaj
nis...testiracemo karakter vecerasBumbar wrote:zmijaIzmaj wrote:ja gladna![]()
hahaha...sutiiii...i ja sam![]()
- Bumbar
evo ja taman naginjemzmijaIzmaj wrote:nis...testiracemo karakter vecerasBumbar wrote:zmijaIzmaj wrote:ja gladna![]()
hahaha...sutiiii...i ja sam![]()
![]()
...nema do ujutru nista, osim napiti se vode
![]()
-
Leonid Breznjev
zar vino??? bijelo??? paa....Bumbar wrote:hahaha...tebi onda Janu sa limunom i limetomzmijaIzmaj wrote:hvalaja sam musliman
![]()
![]()
![]()
ali bez zeze...voda je najbolja ako hoces da izgubis kile...samo naginji