jesu što jes jes...Black swan wrote:baš sam se čudio što se ne javljate
možda što su vam za praznike toliko vrući bili da si se mogao opeći
u gaćama sam hodo po stanu
jesu što jes jes...Black swan wrote:baš sam se čudio što se ne javljate
možda što su vam za praznike toliko vrući bili da si se mogao opeći
da li ti ovo odgovara?quarterback wrote:ja im uvijek platim nakon treceg racuna koji dobijem, moj protest radi toga sto nisu organizovali ni jedno mjesto koje je na ruku ljudima koji su na potezu grbavica - centar
da uvedu placanje smsom bez provizije kao sto je uveo bh telecom bilo bi im sve placeno u roku od 2 minuta nakon dostave racuna
Bio sam juce kod sestre (reon Klasa), ono je prevruce.mali_milojica wrote:Ne znam za druge,ali ja i djeca u potkosuljama sjedimo u kuci
I ja sam mislio da jesu, ali nisu... Grijali su iza ponoci, ali jutros u 5 nisu...azurna_obala wrote:Radijatori topli do maloprije
Edit, mislim da su grijali cijelu noć.
Jesu. Na loz ulje.drndalo wrote:Maloprije cuh na radiju da su toplane u objektima koji mogu presle na alternativna goriva, zbog radi manjeg dotoka plina...
Da, cuo sam i ja na radiju, i odmah mi naum padne situacija sa onim ekstremnim zagadjenjem zraka pred kraj godine, kad su "stručnjaci" govorili kako treba preći sa uglja na plindrndalo wrote:Maloprije cuh na radiju da su toplane u objektima koji mogu presle na alternativna goriva, zbog radi manjeg dotoka plina...
Jbga, dakle ipak su uhljupi i prodane duše , narod zna !vješalica wrote:nisu to nikakvi uhljupi
plina ima ali se moraju izvući pare za lož ulje dobavljačima
budžet puni privatne dobavljače lože