Topčiderske žrtve

Post Reply
manijak1

#1 Topčiderske žrtve

Post by manijak1 »

:oops: 9997 :oops:
...........dva mrtva vojnika pronađena su u krugu kasarne anamo neke Gardijske brigade ....... u martu ili februaru ........nije bitno ( mladići koji su na redovnom služenju vojnog roka bili , dva mladića od 19 godina ) pokrenula se medijska hampa ..........na onu BK TV dolazili pukovnici , majori i ustvrdili da je istragom utvrđeno da su stradali nesretnim slučajem ..........kad na scenu stupa :D :D neki podoficir koji tvrdi da su mladići ubijeni zato što su vidjeli Ratka Mladića ( odmah je Ministarstvo odbrane te zemlje saopštilo da je riječ o ......čuj lijepe terminologije koja se da bi bila prezentirana javnosti provjerava i ovjerava po 1000 puta - problematičnom tipu sklonom alkoholu - ja ne znam oficira JNA koji to nije bio sem dvojice :D :D koja su u ta šugava vremena zapala mene baksuza :D ) koji je ovakvu tvrdnju iznio u stanju nervnog rastrojstva ( il' je kasnila plata il' su ga izbacili iz stana il' su ga naguzili zato što nije mašina :D ) i eto ..............poklapa se jedino to što nema nikakvih tragova na mjestu zločina :D :D koji bi doveli do nekog koji je to učinio i da se nije moglo utvrditi jel' - ovo je smešno :D - ubistvo učinjeno u krugu ili van kruga Vojarne :D eto :D nisam nešto klikao na onaj ovo najozbiljnije mislim dobri i realni po sastavu forumaša i njihovim pogledima na ovu vukojebinu od regiona Forum B92 .
Sada ono pametno pitanje :D :D Šta Vi :lol: :lol: mislite ili Vas boli Burek za sve moguće posljedice po tu zemlju i po građane te zemlje ako se nekim putem dođe to istine ili je sve ovo montirala ta nestašna CIA :D :D da se ljudi udalje od nesretne stvarnosti pune neimaštine , jednoumlja i bezdana .
JBT

Post by JBT »

Jos 2 do 10 000. :shock:
JBT

Post by JBT »

Trebao bi u onom 10 000-om napisati nesto tipa onih govora na dodjeli Oskara.
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Znam da te boli Burek ali dva života u početku su nestala iz nepoznatih razloga u miru .............kako je njihovim roditeljima ( plus roditeljima plus članovima užih i širih porodica žrtava agresije na BiH ) samo zatoi jer je Ratko izašao da piša a Koštunica i Tadić tvrde da ne znaju gdje je Mlađan.
Što Oskara , dobra je i Zlatna Palma :oops:
St.Germain

Post by St.Germain »

kad se tupani docepaju istine (pri tome naravno ne mislim da su gradjani SiCG tupani, nego da je stanje civilne svijesti na jako niskom nivou i da je nacional-sovinizam i balkansko-pomodarska svijest o, ah tako vaznom NACIONALNOM bicu jestjednako drustveno-politicki mainstream koji je istovremeno i stanje duha "nacije" , sto btw ni u ostalim krajevima Balkana nije nista drukcije) koja je samo jedna i jedina bez ikakve samokriticnosti i i koja apriori negativno obiljezava bas svaki glas razuma karakterizirajuci ga neprijateljem drustva, onda je odgovor na tvoje pitanje jasan ko dan. tebi, meni i jos nekima, ali nazalost ne njima
Toozla

Post by Toozla »

...koliko se sjecam, zvanicna verzija istraznih organa bila je da su se vojnici medzusobno poubijali(zvuci poznato...haa :shock: )....bila je tema na bez cenzure prije par mjeseci...
Toozla

Post by Toozla »

Apis wrote:De ne glupirajte se sa tim "misterijama"...pravi ste mahalasi.
Gori od treba.
To sto mozete vi da zamislite, to ne postoji ni u filmovima Spilberga.
..ja sto nas argumentovano demantira... :shock:
manijak1

Post by manijak1 »

Apis :D ne kaki :oops: s kokardom , umrljaćeš je :D
Zadig

Post by Zadig »

Apis wrote:Ma eto, vi ste ponudili argumente...sta kaze onaj ? "da je ratko izasao da pisa ?"... :D , jeli to argument ?

Samo malo smanjite dozivljaje, nista vise...pogotovo ovaj navijac Zelje, vidim da je pun misterija... :-) i da obozava mahalanje...visak zenskih gena, vjerovatno. :lol: A vama plaho zao dva vojnika JA :roll: ...
Ne kackaj, evo meni je zao bilo koja dva zivota neduzna i mlada a vjerujem i svima ovdje...

a jel ti to porices mogucnost da je mlatko tu negdje mal malo pa u Srbijii?
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Ja sam cuo da je Ratko izaso da zapali dzoint, ova dvojica dosli da se ogrebu za dim i...

Ko kaze da trava ne skodi zdravlju ?
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Ti navijaš za Sratid , pardon Sartid ? :D
Pa eto , što su ih ubili :?
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: LUIđi si nego što se može pretpostaviti :D
U Kini ? :D Ili Japanu. :?ili je u Parizu ?Možda u Sibiru :?
Usput , boli me Burek šta će s tobom biti , to najviše zavisi od tebe :D ili ako naiđeš na nekoga nezgodnog :D sve pare ovog svijeta ti neće pomoći , i kao slijedeće ništa od navedenog nisam ustvrdio već sam samo uočio da nema rješenja za slučaj koji bi se nekada i sada , odmah razriješio ili to tako treba biti ?
Da ti nisi malo nadrkan :? zbog poraza Slavije ?
I nisam ja rekao da su vidjeli Mladića već podoficir vojske ex :D SRJ :D.
U toj nekadašnjoj JNA se brojao svaki bojevi metak , a kadrova imaju na izvoz .......vještaka , isljednika , kriminologa .........
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Nisu loši ni u rukometu :D
Post Reply