9997
...........dva mrtva vojnika pronađena su u krugu kasarne anamo neke Gardijske brigade ....... u martu ili februaru ........nije bitno ( mladići koji su na redovnom služenju vojnog roka bili , dva mladića od 19 godina ) pokrenula se medijska hampa ..........na onu BK TV dolazili pukovnici , majori i ustvrdili da je istragom utvrđeno da su stradali nesretnim slučajem ..........kad na scenu stupa

neki podoficir koji tvrdi da su mladići ubijeni zato što su vidjeli
Ratka Mladića ( odmah je Ministarstvo odbrane te zemlje saopštilo da je riječ o ......čuj lijepe terminologije koja se da bi bila prezentirana javnosti provjerava i ovjerava po 1000 puta - problematičnom tipu sklonom alkoholu - ja ne znam oficira JNA koji to nije bio sem dvojice

koja su u ta šugava vremena zapala mene baksuza

) koji je ovakvu tvrdnju iznio u stanju nervnog rastrojstva ( il' je kasnila plata il' su ga izbacili iz stana il' su ga naguzili zato što nije mašina

) i eto ..............poklapa se jedino to što nema nikakvih tragova na mjestu zločina

koji bi doveli do nekog koji je to učinio i da se nije moglo utvrditi jel' - ovo je smešno

- ubistvo učinjeno u krugu ili van kruga Vojarne

eto

nisam nešto klikao na onaj ovo najozbiljnije mislim dobri i realni po sastavu forumaša i njihovim pogledima na ovu vukojebinu od regiona Forum B92 .
Sada ono pametno pitanje

Šta Vi

mislite ili Vas boli Burek za sve moguće posljedice po tu zemlju i po građane te zemlje ako se nekim putem dođe to istine ili je sve ovo montirala ta nestašna CIA

da se ljudi udalje od nesretne stvarnosti pune neimaštine , jednoumlja i bezdana .