TOP5 - TV Programi koje najvise gledate...
- Haris033
#1 TOP5 - TV Programi koje najvise gledate...
Napravimo top5 najgledanijih kanala na podrucju sarajevskog kantona..
Evo moje top liste:
1.HRT1
2.NovaTV
3.HRT2
4.VH1
5.Dicovery Channel
Evo moje top liste:
1.HRT1
2.NovaTV
3.HRT2
4.VH1
5.Dicovery Channel
-
FFK as Lucy01
#2 Re: TOP5 - TV Programi koje najvise gledate...
Sto samo sarajevskogHaris033 wrote:Napravimo top5 najgledanijih kanala na podrucju sarajevskog kantona..
HBO
Showtime
Encore
History
IFC
- trinaesti
Good evening. This is Zenica calling.
Bonsoir. C'est Zenica appelle.
This is how Zenicas jury voted:
C'est comment le jury de Zenicas a voté:
BHT 1 one point. BHT 1 un point.
FTV two points. FTV deux points.
NOVA TV three points. NOVA TV trois points.
HRT 1 four points. HRT 1 quatre points.
HRT 2 five points. HTR 1 cinq points.
p.s. treba samo pogledati Špicu, Spizzu, Schpitzu ili Uzmi ili ostavi, ili Vecernju školu ili Drugi format ili Kontraplan ili Nedjeljom u dva ili Na rubu znanosti ili Najslabiju kariku ili Milijunasa ili ... pa da se shvati zašto radije gledam HRT 1 i 2 nego BHT ili FTV...
Ako kablovski operateri izbace HRT 2 i nakon Svjetskog prvenstva prestat cu placati pretplatu BHT-u, prestat ću plaćati kablovsku, kupit ću digitalni receiver i gledati SAMO HRT!!! i da dodam ovu glupost: nisam Hrvat, cisto da se vidi da izbor programa ne biram radi patriotizma nego KVALITETA programa. BHT I FTV sve su drugo osim kvalitete.
gadi mi se ovo dvojezicno preseravanje u studiju prije svake utakmice. gade mi se UKOCENI voditelji, ali i "komentatori". onaj kristic valja gluposti. suko pojma nema. Baho i nekako. ali jedna lasta ne cini proljece, i nikad ga nece cinit, NIKAD!
A ZELJKU PERVANA U "GOLEU" MI NEDAJU DA GLEDAM!!!
((((
Bonsoir. C'est Zenica appelle.
This is how Zenicas jury voted:
C'est comment le jury de Zenicas a voté:
BHT 1 one point. BHT 1 un point.
FTV two points. FTV deux points.
NOVA TV three points. NOVA TV trois points.
HRT 1 four points. HRT 1 quatre points.
HRT 2 five points. HTR 1 cinq points.
p.s. treba samo pogledati Špicu, Spizzu, Schpitzu ili Uzmi ili ostavi, ili Vecernju školu ili Drugi format ili Kontraplan ili Nedjeljom u dva ili Na rubu znanosti ili Najslabiju kariku ili Milijunasa ili ... pa da se shvati zašto radije gledam HRT 1 i 2 nego BHT ili FTV...
Ako kablovski operateri izbace HRT 2 i nakon Svjetskog prvenstva prestat cu placati pretplatu BHT-u, prestat ću plaćati kablovsku, kupit ću digitalni receiver i gledati SAMO HRT!!! i da dodam ovu glupost: nisam Hrvat, cisto da se vidi da izbor programa ne biram radi patriotizma nego KVALITETA programa. BHT I FTV sve su drugo osim kvalitete.
gadi mi se ovo dvojezicno preseravanje u studiju prije svake utakmice. gade mi se UKOCENI voditelji, ali i "komentatori". onaj kristic valja gluposti. suko pojma nema. Baho i nekako. ali jedna lasta ne cini proljece, i nikad ga nece cinit, NIKAD!
A ZELJKU PERVANA U "GOLEU" MI NEDAJU DA GLEDAM!!!
-
King Kikapu
discovery channel & national georaphic kad ne repriziraju vec vidjeno.
od domacih, dakle ovih na kojima se govori stokavskim jezikom, gledao sam TV SA dok su prikazivali Homicide.
od domacih, dakle ovih na kojima se govori stokavskim jezikom, gledao sam TV SA dok su prikazivali Homicide.
-
mačak u čizmama
Discovery channel, Animal Planet, BKTV , PTC, MTv 
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
1. TV Igman
2. TV Vogosca
3. TV Bijeljina
4. Tv Braca Karic
5. TV KISS
Nemoj da bi se nasalili da ove skinete
:D:D:D
2. TV Vogosca
3. TV Bijeljina
4. Tv Braca Karic
5. TV KISS
Nemoj da bi se nasalili da ove skinete
-
radeljas
fu...ng osm bjeljina sta li na broju jedan na hsuhorns&drums wrote:1. TV Igman
2. TV Vogosca
3. TV Bijeljina
4. Tv Braca Karic
5. TV KISS
Nemoj da bi se nasalili da ove skinete:D:D:D
i al jazeera ako moze ... da bog da ih mamina kcerka dunja konjic i amela odobasic gledali do kraja zivota
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ljudi savjetujem vam da kupite digitalne recivere ko nije jer ce im cijena sad opet skociti. Ja s burazom nasao za 150KM (necu reci gdje jer jos nismo kupili
)
Onaj stari cu ostaviti na vikendici, a i onaj tanjir bas lijepo pored bazena izgleda
:D
Onaj stari cu ostaviti na vikendici, a i onaj tanjir bas lijepo pored bazena izgleda