Top-Vijest:Manchester United trazi Edina Džeku!!!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ibizza

#1 Re: Top-Vijest:Manchester United trazi Edina Džeku!!!

Post by ibizza »

ipak,njegova je zelja da ode u najtrofejniji klub na sijetu,a to je AC MILAN :D
arzuhal

#2 Re: Top-Vijest:Manchester United trazi Edina Džeku!!!

Post by arzuhal »

Kakav ba MU..neka njega još među vukovima...
Ingot

#3 Re: Top-Vijest:Manchester United trazi Edina Džeku!!!

Post by Ingot »

A cijenjeni izvor te "vijesti", ugledni britanski tabloid Daily Star. Al dok je ovaca, bice i vune
paja_patak

#4 Re: Top-Vijest:Manchester United trazi Edina Džeku!!!

Post by paja_patak »

zuzarinjo wrote:Dobro i ja volim Milan,al hajmo realno jel bolje igrati u Italiji,gdje cekas neko da ti slomije nogu ili u Engleskoj gdje si maksimalno zasticen kod sudija?
ko sto je eduardo bio zasticen :D
bijelo_dugme

#5 Re: Top-Vijest:Manchester United trazi Edina Džeku!!!

Post by bijelo_dugme »

bermiin wrote:ipak,njegova je zelja da ode u najtrofejniji klub na sijetu,a to je AC MILAN :D
Nije budala otic u saban ligu serie A.

Pa bolje je mu da jos par godina dere bundesligu nek da ide u Milan igrat sa penzionerima pred praznim tribinama.

Serie A nazalost propada i ako nastavi vako za 2-3 godine ce izgubiti 4. mjesto za ligu sampiona...

Dalje, Wolfsburg nema problema sa parama i igra u ligi sampiona sledece godine. Neznam sto bi Magath zurio, nece Dzeki vrijednost past ;-)
mafia

#6 Re: Top-Vijest:Manchester United trazi Edina Džeku!!!

Post by mafia »

Otvorio sam forum samo o nogometu:

http://nogonet.smfforfree.com/index.php

I prije sam vodio forum s istim imenom samo što je nakon svaće među adminima se raspao.No do tada je bilo dosta članova kako hrvatskih tako i srpskih.Pokušavamo opet to ponoviti.Nadam da ce netko i od vas doći.

Forum je za sada free no ukoliko se skupi dosta članova otkupiti cu domenu.

Nadam se da se vidimo tamo.

I ispričavam se adminima zbog ovako pomalo nepristojnog reklamiranja :evil::) pozz
paja_patak

#7 Re: Top-Vijest:Manchester United trazi Edina Džeku!!!

Post by paja_patak »

ćiro wrote:Dvanaest miliona funti je smiješna cifra za Džeku, mislim da magat bez minimalno 20-25 miliona uopšte neće da razmatra ponudu.
ma sta 25 ispod 50 nigdje ga ne trebaju pustiti mada mislim da bi 60 bilo najrealnije...
Charuga
Globalni moderator

#8 Re: Top-Vijest:Manchester United trazi Edina Džeku!!!

Post by Charuga »

mafia wrote:Otvorio sam forum samo o nogometu:

http://nogonet.smfforfree.com/index.php

I prije sam vodio forum s istim imenom samo što je nakon svaće među adminima se raspao.No do tada je bilo dosta članova kako hrvatskih tako i srpskih.Pokušavamo opet to ponoviti.Nadam da ce netko i od vas doći.

Forum je za sada free no ukoliko se skupi dosta članova otkupiti cu domenu.

Nadam se da se vidimo tamo.

I ispričavam se adminima zbog ovako pomalo nepristojnog reklamiranja :evil::) pozz
Dobro je ovo ali ima jednu manu ... Ako pokusavas okupiti clanove iz svih zemalja bivse Juge onda bi bilo dobro da pored topica "Hrvatski nogomet" gdje imas: -Hrvatska "A" reprezentacija (Sve o našem seniorskom sastavu), -HNL (Sve o prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi), -Zanimljivosti (Sve vezano za hrvatske igrače i trener u hrvatskoj i vani) ubacis i o fudbalu u ostalim zemljama bivse nam domovine.
elSaik

#9 Re: Top-Vijest:Manchester United trazi Edina Džeku!!!

Post by elSaik »

paja_patak wrote:
ćiro wrote:Dvanaest miliona funti je smiješna cifra za Džeku, mislim da magat bez minimalno 20-25 miliona uopšte neće da razmatra ponudu.
ma sta 25 ispod 50 nigdje ga ne trebaju pustiti mada mislim da bi 60 bilo najrealnije...
Da, ali kao prvi dio. Još 40 miliona onda, nakon dvije godine. :mrgreen:
klixober

#10 Re: Top-Vijest:Manchester United trazi Edina Džeku!!!

Post by klixober »

Manchester United Enter Race To Sign Edin Dzeko
The Red Devils are reportedly on the trail of the young Bosnian striker...
5 Apr 2009 17:30:24

Manchester United lead the race to sign Wolfsburg's young striker Edin Dzeko, according to The Daily Mail.

The 23-year-old has attracted the interest of many clubs this season, including United's bitter rivals Arsenal, who reportedly took a closer look at the Bosnian earlier in the year, but nothing materialised.

Other Premier League clubs have also been linked with the Bosnia and Herzegovina international, with Portsmouth, Blackburn Rovers and Sunderland all apparently showing an interest in securing the youngsters services.

The former FK Teplice striker would command a transfer fee of around £12 million, and it is thought he will probably move to the Premier League in the summer after his performances in the German Bundesliga.

The Red Devils are also reportedly interested in Bayern Munich's Franck Ribery, in what could be a double assault on Bundesliga clubs, as the club look to strengthen for next season.

Dzeko has been playing his football in the German top flight for the past two years, having been signed by Wolfsburg for a fee of €4 million, and he has impressed in his 52 appearances for the club, in which he has scored a very impressive 23 goals.

Nick Turner, Goal.com

http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... edin-dzeko
Edin H.

#11 Re: Top-Vijest:Manchester United trazi Edina Džeku!!!

Post by Edin H. »

Ma ako je pametan neka se hvata Abu Dhabi United Group and Dr. Sulaiman Al-Fahima :oops:

Mjesto u timu zagarantovano :D

Ko ne zna o kome se radi - vlasnici Manchester City-ja

Poslije transfera neka Dzeko kupi Zelju :zoka:
zalizani

#12 Re: Top-Vijest:Manchester United trazi Edina Džeku!!!

Post by zalizani »

I otjera sve koji su mu stali na žulj :-) :oops:
hrabren miloradovic

#13 Re: Top-Vijest:Manchester United trazi Edina Džeku!!!

Post by hrabren miloradovic »

Pa ako dođe , to bi bio buljuk balkanskih igrača u velikom Mančesteru!

Ovako....

Nemanja Vidic -the rock , Tuta Bugarin Berbatov , mali brat Sandžo Adem Ljajić , Zoran Bob Tošić i Edin Džeko!

Nije loše , mislim da bi Džeko mogao igrati umesto Berbatova bez problema! , otiće Ronaldo(valjda) i eto ga u tandemu sa Roonijem ili možda baš sa Berbatovim!
Pošto je ekonomska kriza neće se Mančester preterano izuvati sa nekom većom lovom , pa je mogućnost Džekinog prelaska u Mančester sasvim i moguća! , bez obzira što je to objavio neki žuti magazin!
paja_patak

#14 Re: Top-Vijest:Manchester United trazi Edina Džeku!!!

Post by paja_patak »

elSaik wrote:
paja_patak wrote:
Da, ali kao prvi dio. Još 40 miliona onda, nakon dvije godine. :mrgreen:
sto jes jes krajnje objektivno :D
kijameta

#15 Re: Top-Vijest:Manchester United trazi Edina Džeku!!!

Post by kijameta »

zuzarinjo wrote:Dobro i ja volim Milan,al hajmo realno jel bolje igrati u Italiji,gdje cekas neko da ti slomije nogu ili u Engleskoj gdje si maksimalno zasticen kod sudija?
Kao Eduardo naprimjer.
Edin H.

#16 Re: Top-Vijest:Manchester United trazi Edina Džeku!!!

Post by Edin H. »

Poslije one utakmice sinoc vrijeme je Rafi da kupi dokazanog strijelca Dzeku, a rijesi se one smlate Toressa.
pOZz

#17 Re: Top-Vijest:Manchester United trazi Edina Džeku!!!

Post by pOZz »

Edin H. wrote:Poslije one utakmice sinoc vrijeme je Rafi da kupi dokazanog strijelca Dzeku, a rijesi se one smlate Toressa.
Vala baš. :oops:
Neelix

#18 Re: Top-Vijest:Manchester United trazi Edina Džeku!!!

Post by Neelix »

ako je pametan nece otici. malo smo se mi bosnje "zanijeli", nije on jos uvijek taj nivo....sta ima iza sebe, 3 mjeseca dobrog fudbala?

ako ode u nekog od giganata, grijace klupu, a to nece biti dobro ni za reprezentaciju. neka ga u wolfsburgu jos godinu dvije, ima vremena :)
Post Reply