Pogrešni kondomi zamalo uništili vezu
Umjesto "durexs clasic" naš čitatelj greškom kupio one za produžen odnos, zbog čega se, bez efekta, trudio sat vremena...
19.03.2009. 04:30
Nepoznavanje razlike među kondomima i njihove karakteristike jednog od naših čitatelja moglo je koštati čak i ljubavne veze.
Kako tvrdi on sam, nezgoda se desila jer je, planirajući romatičnu večer sa novom djevojkom, kupio kondome koji mu ne odgovaraju pa je, umjesto umjerenog i nezaboravnog užitka, ljubav vodio puni sat vremena, ali bez uživanja i vrhunca. Za sve su, kaže, krivi kondomi sa učinkom produženog užitka.
Bez razlike
- Do tada sam koristio standardne "durex clasic" kondome, koji mi najbolje odgovaraju jer su namijenjeni gotovo svima. Međutim, posljednji put, u žurbi sam kupio prve s reda, misleći da je razlika mala. Međutim, umalo da mi dođu glave - žali se B. A.
Kako sam priča, nakom večere uz svijeće, ugodnih dodira i svega što potom slijedi, uslijedio je seksualni čin. Radi sigurnosti, stavio je kondom i očekivao nezaboravne trenutke. Ali...
- U prvim minutama nisam osjetio razliku. Sve je bilo uredu. Međutim, kako smo duže vodili ljubav javljao se problem - djevojka je uživala, a ja se nisam ni približavao vrhuncu. Nedugo zatim sam shvatio da sam kupio kondome koji muškarcu daju mogućnost produženog odnosa, jer odgađaju vrhunac. Bilo mi je neugodno, jer sam ubrzao ritam sa namjerom da sve bude kao i uvijek, ali je ona bila na mukama. Molila me da prestanem, što sam i učinio - objašnjava ovaj mladić.
Morao objasniti
Tu muke nisu prestale, jer je djevojci morao da objasni o čemu se radi. Nije mu, kaže, vjerovala dok joj nije pokazao pakovanje kondoma. Ipak, veli, sve se dobro završilo, kada su, nakon kraće pauze, nastavili ali - bez prezervativa.
- Ne daj Bože nikome. Kao da vodite ljubav sa dervetom - sabira svoje utiske ovaj nespretni ljubavnik. Ipak, kaže, javio nam se da ispriča svoje iskustvo, kako se drugi ne bi prevarili, kao on.
Tekst je preuzet iz bh. dnevnika "as"...
Autor: K. M.
Mislim daod ovog novinarstava u tragovima ne može gore. Nigdje imena aktera, grada, njihove dobi, vremena, lokacije, čisti trash. PItam li se za koga je ovaj tekst pisan, vjerovatno za publiku sa četiri razreda osnovne.
Postirajte svoje omiljene trash tekstove iščezlog domaćeg novinarstva.