top trash domaćeg novinarstva

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
bach

#1 top trash domaćeg novinarstva

Post by bach »

Čovjek se nekada upita može li domaće novinarstvo otići još dublje i postati još nepismenije i bljutavije. Moj šampion je tekst ovaj tekst iz asa -avaza.
Pogrešni kondomi zamalo uništili vezu
Umjesto "durexs clasic" naš čitatelj greškom kupio one za produžen odnos, zbog čega se, bez efekta, trudio sat vremena...
19.03.2009. 04:30

Nepoznavanje razlike među kondomima i njihove karakteristike jednog od naših čitatelja moglo je koštati čak i ljubavne veze.

Kako tvrdi on sam, nezgoda se desila jer je, planirajući romatičnu večer sa novom djevojkom, kupio kondome koji mu ne odgovaraju pa je, umjesto umjerenog i nezaboravnog užitka, ljubav vodio puni sat vremena, ali bez uživanja i vrhunca. Za sve su, kaže, krivi kondomi sa učinkom produženog užitka.

Bez razlike

- Do tada sam koristio standardne "durex clasic" kondome, koji mi najbolje odgovaraju jer su namijenjeni gotovo svima. Međutim, posljednji put, u žurbi sam kupio prve s reda, misleći da je razlika mala. Međutim, umalo da mi dođu glave - žali se B. A.

Kako sam priča, nakom večere uz svijeće, ugodnih dodira i svega što potom slijedi, uslijedio je seksualni čin. Radi sigurnosti, stavio je kondom i očekivao nezaboravne trenutke. Ali...

- U prvim minutama nisam osjetio razliku. Sve je bilo uredu. Međutim, kako smo duže vodili ljubav javljao se problem - djevojka je uživala, a ja se nisam ni približavao vrhuncu. Nedugo zatim sam shvatio da sam kupio kondome koji muškarcu daju mogućnost produženog odnosa, jer odgađaju vrhunac. Bilo mi je neugodno, jer sam ubrzao ritam sa namjerom da sve bude kao i uvijek, ali je ona bila na mukama. Molila me da prestanem, što sam i učinio - objašnjava ovaj mladić.

Morao objasniti

Tu muke nisu prestale, jer je djevojci morao da objasni o čemu se radi. Nije mu, kaže, vjerovala dok joj nije pokazao pakovanje kondoma. Ipak, veli, sve se dobro završilo, kada su, nakon kraće pauze, nastavili ali - bez prezervativa.

- Ne daj Bože nikome. Kao da vodite ljubav sa dervetom - sabira svoje utiske ovaj nespretni ljubavnik. Ipak, kaže, javio nam se da ispriča svoje iskustvo, kako se drugi ne bi prevarili, kao on.

Tekst je preuzet iz bh. dnevnika "as"...

Autor: K. M.

Mislim daod ovog novinarstava u tragovima ne može gore. Nigdje imena aktera, grada, njihove dobi, vremena, lokacije, čisti trash. PItam li se za koga je ovaj tekst pisan, vjerovatno za publiku sa četiri razreda osnovne.

Postirajte svoje omiljene trash tekstove iščezlog domaćeg novinarstva.
bos

#2 Re: top trash domaćeg novinarstva

Post by bos »

Moj sampion si ti i tebi slicni besposlicari.
bach

#3 Re: top trash domaćeg novinarstva

Post by bach »

bos wrote:Moj sampion si ti i tebi slicni besposlicari.
Uz inat tebi, evo još jedan trash domaćeg novinarstva:
Skuplja potpise da bi dokazao ljubav
Nada se da će tako ubijediti i svoju simpatiju da sa njim uplovi u ljubavne vode...
18.03.2009. 01:30

Sarajlija Ervin zaljubljen je u djevojku koja je od njega starija deset godina. Mnogi bi kazali kako nije ništa neobično u ovoj još jednoj ljubavnoj priči.

Međutim, specifičnost ove priče je to što Ervinova simpatija smatra da okolina neće blagonaklono gledati na njihovu eventualnu vezu zbog razlike u godinama.

Ovaj dvadesetogodišnji mladić došao je na ideju kako da damu koja mu se neizmjerno sviđa ubijedi da ipak ne postoje prepreke da oni budu par.

Naime, Ervina smo zatekli u "akciji" skupljanja potpisa ljudi koji smatraju da ne postoji ništa loše u tome što je on jednu deceniju mlađi od svoje, nada se, buduće djevojke.

Uvjerljivo kaže da ako skupi stotinu potpisa, imat će neoboriv dokaz da okolina neće sa negodovanjem gledati na njihovu vezu. Nada se da će tako ubijediti i svoju simpatiju da sa njim uplovi u ljubavne vode.

Od ovog zaljubljenog mladića nismo mogli dobiti mnogo informacija o djevojci koja mu se dopada. Moglo bi se zaključiti da ona nije političar, jer joj je bitan glas javnosti.

Tekst je preuzet iz bh. dnevnika "as"...

Autor: S. K.
jedna

#4 Re: top trash domaćeg novinarstva

Post by jedna »

Ovo je nečuveno!!!
Tragedija: Dženaza umjesto svadbe

Dan prije ugovorenog vjenčanja 29-godišnjaku djevojka rekla da to ne želi uraditi • Došao kući i u očaju se objesio...

Sumedin Kukuruz (29) objesio se u porodičnoj kući u Jelovče Selu kod Gradačca tačno u ponoć s 30. na 31. mart, saopćeno je iz policije MUP-a Tuzlanskog kantona. Obješenog o sajlu u otvoru koji je vodio na tavan pronašli su tek sutradan oko 11 sati otac Jasim i majka Umihana, te o slučaju obavijestili policiju u Gradačcu.

Šta je 29-godišnjaka nagnalo da na sebe digne ruku nije teško odgonetnuti, tim prije što je mladić prije nego što će se odlučiti na najtežu odluku u životu ostavio oproštajno pismo na četiri stranice. Pismo je u posjedu policije, ali su njegov sadržaj uglavnom znali članovi uže porodice, prije svih otac, koji nam je jučer prilikom boravka u Jelovče Selu ispričao strašnu sudbinu svoga sina.

- Te večeri sin, koji je radio kao konobar, kući je došao sa prijateljima Hasanom i Feridom Fejzovićem i glasno i veselo su pričali kako će se Sumedin sutra (utorak, op. a.) ženiti sa djevojkom Mirelom Curić iz Domaljevca, koja je radila u obližnjem kafiću "Top-gol". Sve je bilo isplanirano i dogovoreno, mi smo se radovali što ćemo dobiti snahu. On je oko 21 sat otišao kod nje da ugovore sitnice, a onda je nedugo nakon toga došao sav skrhan i žalostan. Rekao je da od svadbe nema ništa. Šta je bilo u "Top-golu", oko čega su se sporječkali, zbog čega mu ta Mirela nije uzvratila ljubav i odbila ugovorenu svadbu ne znam. Znam da je rekao majci "živite vi od danas svoj život" i otišao u svoju sobu na sprat - kazao je Sumedinov otac Jasim u šoku.

U Jelovče Selu od mladih ljudi smo saznali da su se Sumedin i Mirela zabavljali oko četiri mjeseca, da je to bila velika ljubav i da su svi očekivali dan kada će se vjenčati. Mladić Mustafa Haskić priča kako je Sumedin vodio dnevnik, uvijek bi svakog dana brižljivo pisao šta je radio, s kim se družio i šta je doživio toga dana.

- Bio je nogometni sudija, maser mjesnog nogometnog kluba Jelovče Selo, omiljen u cijelom kraju, a poznat jer je jedanaest godina radio kao konobar. Od njegovog oca smo doznali da je Mirela Curić zvala Sumedina na njegov mobitel u utorak, nakon što su sina skinuli s vješala.

- Rekao sam joj da Sumedin još spava. Zvala je još jednom, a tada se na telefon javio policajac koji joj je kazao šta se dogodilo s njezinim mladićem. Od tada se više nije viđala u Jelovče Selu.

Dženaza Sumedinu Kukuruzu, na kojoj su mladi nosili svatovske marame, obavljena je jučer na mjesnom mezarju u prisustvu velikog broja ljudi. Umjesto svadbe, pjesme i veselja, jučer su u ovom naselju bili tuga, suze, bol i plač.

Autor: H. ČALIĆ
Naravno (H)Avaz. Glupljeg teksta odavno ne pročitah. Obratiti pažnju na boldirano.
Pored toga što su objavili identitet djevojke (što nije baš etično) tu je i slika leša kojeg iznose.
atom62

#5 Re: top trash domaćeg novinarstva

Post by atom62 »

avaz su nadrealne novine!
Neelix

#6 Re: top trash domaćeg novinarstva

Post by Neelix »

otkad niste :)
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#7 Re: top trash domaćeg novinarstva

Post by mIRCerka »

da li postoji tema o avazovim biserima? Postoji.
Locked