Imam dosta nekih gadgeta vec al ovo mi je promaklo da uopce postoji - evo donedavno. Pa da podijelim ovdje par info, mozda nekom bude isto korisno .. Nakon sto sam ga kupio, vec me par ljudi proklinje sto sam im dao ideju za potrositi pare
Sta je fol? To su uredjaji velicine limenke od pola litre, sa integrisanim zvucnicima, malim daljinskim i operativnim sistemom koji ti daje da instaliras i aplikacije. U principu to dodje kao TV box, samo sto ti ne treba TV – poneses sa sobom u ruksaku, namjestis prema praznom zidu ili plafonu, to je to. Slika i zvuk odlicni za mini kucno kino. Ima i kabl za klasicno napajanje, al to je praksi malo korisno jer u raznim sobama optimalne pozicije za projektor nisu uvijek blizu uticnice

Meni sluzi za putovanja (cesto idem poslom), pa najvise koristim za gledanje tekmi. Ili sa zenom kad idemo negdje pa kad smo mrtvi od hodanja da sta pogledamo od serija. Druga upotreba nam je u kuci - kao rezervni TV kad djeca zauzmu dnevnu s crtanim ili neko od nas dvoje, onda ono drugo moze na bijeli zid spavace projektovati sta vec hoce gledati. Imam IPTV app (smarters pro) i EON TV app, i to mi je uz Youtube dovoljno.
Da li neko ima iskustva s nekim drugim uredjajem da bi podijelio ovdje? Zanima me recimo koji brendovi jos valjaju u ovoj niši.