Top shop-Relax tone
Moderator: anex
- jedna tamo
#1 Top shop-Relax tone
Kupila sam ovaj masažer po preporuci, sad za sad nevidim promjene, ali nadam se da će ih biti..
prvo sam ovaj masažer vidjela na TV, reklamira ga neka žena, navodno je iz konfekcijskog broja 40/42 prešla na 38...
nije ni jeftin 100 KM a ovaj lik u top shopu kaže da je to sada hit proizvod i da ide ko lud..
da li ima neko ovaj masažer i jeli stvarno neko smršao?
prvo sam ovaj masažer vidjela na TV, reklamira ga neka žena, navodno je iz konfekcijskog broja 40/42 prešla na 38...
nije ni jeftin 100 KM a ovaj lik u top shopu kaže da je to sada hit proizvod i da ide ko lud..
da li ima neko ovaj masažer i jeli stvarno neko smršao?
- niko_niko_kao_ja
#2 Re: Top shop-Relax tone
ma sto se ticu mrsanja lazu, ali je masazer dobar za razbijanje celulita i razdrmavanje.
poslije fizicke aktivnosti odlican je za opustanje misica.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#3 Re: Top shop-Relax tone
Kupila moja mama, iako ima vec 2 masazera kuci, bolja od ovog, ali ...
Ama neces ni grama smrsati, sto ba tako naivno vjerujete, sta vam je ljudi.
Kao i svaki masazer dobar je za relaksaciju.
Zna se kako se mrsa, a masazer je dobar za kao sto rece komentar ispod, poslje fizicke aktivnosti, i bit ce mozda nekih efekata ako se kombinuje sa ostalim, trening i prehrana ako hocete mrsati.
Nemojte ba tako nnaivno bacati pare, ko moja mati, pa onda kasnije meni kaze kako sam ja bila u pravu.
Ako vec hocete da kupujete te djidje sa tv shopova prvo pitajte imaju li ljudi iskustva, da ne bacate pare.
I naravno da ce reci lik da je to hit proizvod, i da ce reci da je eto samo zahvaljujuci masazeru sletila 4 konf. broja.
Jes' malo morgen, ali moraju nesto reci da se proda to. Zar niste do sada shvatili kako funkcionisu tv shopovi.
Cuvajte te pare za nesto pametnije i korisnije, a ne padajte na ublehe, kosmodisk, masazer, serpe...
Kao i svaki masazer dobar je za relaksaciju.
Zna se kako se mrsa, a masazer je dobar za kao sto rece komentar ispod, poslje fizicke aktivnosti, i bit ce mozda nekih efekata ako se kombinuje sa ostalim, trening i prehrana ako hocete mrsati.
Nemojte ba tako nnaivno bacati pare, ko moja mati, pa onda kasnije meni kaze kako sam ja bila u pravu.
Ako vec hocete da kupujete te djidje sa tv shopova prvo pitajte imaju li ljudi iskustva, da ne bacate pare.
I naravno da ce reci lik da je to hit proizvod, i da ce reci da je eto samo zahvaljujuci masazeru sletila 4 konf. broja.
Jes' malo morgen, ali moraju nesto reci da se proda to. Zar niste do sada shvatili kako funkcionisu tv shopovi.
Cuvajte te pare za nesto pametnije i korisnije, a ne padajte na ublehe, kosmodisk, masazer, serpe...
- roki
#4 Re: Top shop-Relax tone
Ti sve lažu.Prikažu ti nabildane momke i djevojke kako koriste neku spravu i ti misliš da ćeš i ti tako izgledatiniko_niko_kao_ja wrote:ma sto se ticu mrsanja lazu, ali je masazer dobar za razbijanje celulita i razdrmavanje.poslije fizicke aktivnosti odlican je za opustanje misica.
Džaba si bacila 100KM.Mogla si kupiti i tablete za mršanje ili uplatiti fitnes
- ladyblue18
#5 Re: Top shop-Relax tone
Upravo to.roki wrote:
Ti sve lažu.Prikažu ti nabildane momke i djevojke kako koriste neku spravu i ti misliš da ćeš i ti tako izgledatiyes aha
![]()
![]()
Obmana i ubleha samo takva, i onda se zale oni koju kupe kako ne izgledaju kao oni sa reklame
- jedna tamo
#6 Re: Top shop-Relax tone
neznam ali meni je stvarno super, imam zategnute mišiće, napete i stvarno opušta...
a i one ljubavne ručke isto..tako da mislim da će mi pomoći...
- niko_niko_kao_ja
#7 Re: Top shop-Relax tone
a i te tablete vjerovatno imaju isti ucinak kao vec spomenuti masazer.roki wrote:Ti sve lažu.Prikažu ti nabildane momke i djevojke kako koriste neku spravu i ti misliš da ćeš i ti tako izgledatiniko_niko_kao_ja wrote:ma sto se ticu mrsanja lazu, ali je masazer dobar za razbijanje celulita i razdrmavanje.poslije fizicke aktivnosti odlican je za opustanje misica.
yes aha
![]()
![]()
masazer sam kupila cisto zbog opustanja, ni za sta mi drugo ne treba. bas fino opusti misice.
sto se tice mrsanja vjerujem samo u fizicku aktivnost.
- ladyblue18
#8 Re: Top shop-Relax tone
Nije problem u opustanju misica, to ce svaki masazer uraditi, ali ti masazer nece odnjeti kile ni naslage bez da se pomucis, znaci nista bez fizicke aktivnosti.jedna tamo wrote:neznam ali meni je stvarno super, imam zategnute mišiće, napete i stvarno opušta...
- jedna tamo
- The Nightwatchman
#10 Re: Top shop-Relax tone
kakve ba ljubavne ručke?jedna tamo wrote:neznam ali meni je stvarno super, imam zategnute mišiće, napete i stvarno opušta...
- jedna tamo
#11 Re: Top shop-Relax tone
- The Nightwatchman
#12 Re: Top shop-Relax tone
trebas ti naci nekoga da to dobro ispljeska jedno dva tri puta sedmicno. da vidis linijejedna tamo wrote:ono salo umjesto struka
- jedna tamo
- Cholina_Lokica
#14 Re: Top shop-Relax tone
daj ba, zar neko stvarno vjeruje da ce smrsati lezeci i ne radeci nista 
- The Nightwatchman
#15 Re: Top shop-Relax tone
sta se bona smijes, ja kontam ti ces ozbiljno shvatiti moju ponudu, a ti umires od smijeha. ni pm-a ni maila. nit se javlja niti dolazi....jedna tamo wrote:![]()
- Cholina_Lokica
#16 Re: Top shop-Relax tone
haman pa nisi bio dovoljno upecatljiv i jasan DThe Nightwatchman wrote:sta se bona smijes, ja kontam ti ces ozbiljno shvatiti moju ponudu, a ti umires od smijeha. ni pm-a ni maila. nit se javlja niti dolazi....jedna tamo wrote:![]()
- jedna tamo
#17 Re: Top shop-Relax tone
sve danas žene moraju 
- alica.k
- jedna tamo
#19 Re: Top shop-Relax tone
ja ono čudo nesmijem na maximum stavit toliko je jako...al eto bar taj celulit ak ništa 
-
duboka_misao
#20 Re: Top shop-Relax tone
amateri
- jedna tamo
- hana_montana
#22 Re: Top shop-Relax tone
joj njegaThe Nightwatchman wrote:kakve ba ljubavne ručke?jedna tamo wrote:neznam ali meni je stvarno super, imam zategnute mišiće, napete i stvarno opušta...
-
zbunjena2010
#23 Re: Top shop-Relax tone
Zanima me sto se tice ovog masazera. Koja je razlika izmedju onog sto se prodaje na Top-shopu, onog u Mercatoru ili Tusu cijena im je 100 KM, i onog sto vidim da prodaju cigani i nude ga "posto poto"??? Vidjela sam i na Ilidzi u jednoj prodavnici, kosta 50 KM???
Ja koliko sam vidjela, moja prijateljica kupila u Mercatoru i platila 100 KM a ovaj sto sam gledala na Ilidzi 50 KM, koliko me sjecanje sluzi, identicni su ili ???
Ja koliko sam vidjela, moja prijateljica kupila u Mercatoru i platila 100 KM a ovaj sto sam gledala na Ilidzi 50 KM, koliko me sjecanje sluzi, identicni su ili ???
- jedna tamo
#24 Re: Top shop-Relax tone
valjda postoji original i kopija kao i za kosmodisk...tj. cijena je 100 KM i u merkatoru je toliko....
mislim da su ti jeftiniji kopije
mislim da su ti jeftiniji kopije
- burek_in_space
#25 Re: Top shop-Relax tone
Salo i ljubavne ruchke
ne mozhesh drugachije skinuti, osim jakom, intenzivnom i redovnom tjelovjezhbom i regulisanjem ishrane.