top-shop prevara

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

talić

#51 Re: top-shop prevara

Post by talić »

Magla se uvjek najbolje prodavala ali stvarno treba biti lakovjeran pa povjerovati u njihove reklame i proizvode. U posljednje vrijeme mi je najiritantnija reklama za kremu "ekstrakta puža" uklanja ožiljke, strije,.... uz sve laži još i jako loš fotošopiran snimak navodnih ožiljaka koje ne bi ni plastični hirurg uklonio tek tako.
detroit-mercy

#52 Re: top-shop prevara

Post by detroit-mercy »

samo malo reloaded wrote:Meni su jos gori oni sto svaki mjesec salju kao "slucajnim uzorkom ste izvuceni iz bubnja, vecera u hotelu Saray, uz prezentaciju nasih proizvoda, na poklon ste dobili jastuk" :D a svaka firma iz Laktasa cini mi se :D

Nisam jos nikada otisao, ali pretpostavljam da racunaju na to da ce me oguliti na prezentaciji, ono, uzmite ajde uzmite ma uzmite vidite sto je ovaj jorgan dobar, steta da jastuk bude usamljen, ajde ajde kupite, evo dajemo popust od 20%, a mogli bi i ove serpe kupiti, nema veze sto imate kuci serpe, kupite, znate, ove serpe su carobne a vase kod kuce sigurno nisu...

ja nisam bas toliko naivan, ali znam ljude koji bi im dali i platu i jos se zaduzili, jer ne znaju odbiti te navalentne prodavace magle.
U mene starce stalno izvlace na te vecere po hotelima, haj sto idu oni nego vazda i jos povedu jedan par sa njima :mrgreen: .
Elem, starci dzabe jedu, malo prozvirlaju i fataju se noge, :skoljka: btw, ko je od moje starke pfening na taj nacin izvukao treba mu dici spomenik :mrgreen: .
kurcshlus

#53 Re: top-shop prevara

Post by kurcshlus »

talić wrote:Magla se uvjek najbolje prodavala ali stvarno treba biti lakovjeran pa povjerovati u njihove reklame i proizvode. U posljednje vrijeme mi je najiritantnija reklama za kremu "ekstrakta puža" uklanja ožiljke, strije,.... uz sve laži još i jako loš fotošopiran snimak navodnih ožiljaka koje ne bi ni plastični hirurg uklonio tek tako.

dok je ovaca biće i vune.
branimir stulic

#54 Re: top-shop prevara

Post by branimir stulic »

Mister Dzirlo... cang-slang... pa onda ona krema za skidanje naslaga sala sa stomaka koju namazes na stomak i masiras rukama oko 2 sata. I kupuje raja..
A onda reklame...
Pa onda ona masina za sve - vitafon, pa ljekovite Bozen alge...
pa onda onaj sto sihire skida, pa Torabi, pa Dnevnik.
Ima li iko ovdje da istinu govori?
kurcshlus

#55 Re: top-shop prevara

Post by kurcshlus »

branimir stulic wrote:Mister Dzirlo... cang-slang... pa onda ona krema za skidanje naslaga sala sa stomaka koju namazes na stomak i masiras rukama oko 2 sata. I kupuje raja..
A onda reklame...
Pa onda ona masina za sve - vitafon, pa ljekovite Bozen alge...
pa onda onaj sto sihire skida, pa Torabi, pa Dnevnik.
Ima li iko ovdje da istinu govori?
ima, ima... oni što su naletjeli.
Rimad

#56 Re: top-shop prevara

Post by Rimad »

Probao sam neke stvari od Dormea.

Anatomski jastuci (dobio na poklon) - ukočio sam se od njih, Najgore što nisam odmah shvatio da je od njih. Tri sedmice sam se jedva saginjao.

Dormeo dušek, latoflex i neki jastuk sa mem pjenom (nešto kupio, nešto dobio gratis) - i supruga i ja smo zadovoljni.

Dušek u početku neugodno miriše, ali nakon 2-3 sedmice izađe miris.

To je moje iskustvo sa Top Shopom.

Inače, imam puno bolje iskustvo sa Top Shopom, nego sa Dormeo prodavnicom u Paromlinskoj, koji ti i ne žele reći da imaju neki popust, već sam morao sam sugerisati tipa "zar nemate taj i taj popust?", "pa imamo" :-) .

Ima li ko iskustvo sa onim sokovnikom?

Što se tiče cijena, ne branim Top Shop, ali svi deru - od prodavnica, salona, raznih firmi, do majstora. Zašto je tako - valjda svi hoće da se obogate preko noći, neuređeno društvo i neuređena država, ali ovo nije za ovu temu.
vozač

#58 Re: top-shop prevara

Post by vozač »

najozbiljnije se bavim mišlju da tužim nekog od prizvođača deterđenta i to fino uzmem čarape ko na reklami, umočim ih u blato, smotam u loptu, ubacim u mašinu i kad ih izvadim fino na sud i tužba, pa jebo te ne može pola deterđenata najobičniju mrlju skinuti, a da onako lafo opere čarape, kad su smotane, ma nema šanse ...

ovo nije zajebancija, fakat bi se trebalo nekad napraviti lud i tužiti ih, ko u americi, dokaz ... vaša reklama sa TV-a koja je najobičnija laž

ovaj bezobrazluk nema granica, u svim segmentima i oblicima prodaje bilo čega :x
illuminated

#59 Re: magnetski povez

Post by illuminated »

a gauche wrote:Imam 45 godina,neko bi rekao u najboljim godinama,često mi nampadne,ali nisam mogla raditi.Kako koristim magnetski povez sad radim,a odem i u baštu.Preporučila bih ga,jer mi je od njega puno bolje,a i krastavac je mašala veći. Kada sam imao 9 godina ošanlo me avto,sa 14 godina ošno me kamijon.Kako koristim magnetski povez i to 3 komada,pa me uvežu,glava mi više ne pada.Preporučio bih da kada prelazite ulicu pogledate lijevo i desno i da prelazite na zeleno.
:lol: :lol: :thumbup:
sav zamotan u magnetske poveze....oci se jedva vide... :)

Ima angegdota o nekom liku sto ih je zvao i hebo im sve pisku...da ne moze vise da izdrzi ....
"koji god kanal upalim vi ste tamo, majku vam ...."
pokusali da ga smire ,"pa gospodine, prebacite kanal.."
"kako majku vam kad ste na svim kanalima..."
isx

#60 Re: top-shop prevara

Post by isx »

Šta mislite o pozivima tipa, dobili ste to i to, samo trebate platiti poštarinu 30 KM?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#61 Re: top-shop prevara

Post by Velkoski »

krhneš im sve odmah i gotovo :mrgreen:
zlo zlo

#62 Re: top-shop prevara

Post by zlo zlo »

one kreme puževe itd, ima toga na aliju po par dolara, prije ću vjerovat kinezu da je meljo puževe nego ovima :lol: :lol:
isx

#63 Re: top-shop prevara

Post by isx »

Kazu dobili ste kosmodisk, samo trebate postu platiti. :D
zrakomlat

#64 Re: top-shop prevara

Post by zrakomlat »

isx wrote:Kazu dobili ste kosmodisk, samo trebate postu platiti. :D
Reci im nek ti pošalju autobusom, ti ćeš petaka kondukteru dati :D
radiša

#65 Re: top-shop prevara

Post by radiša »

isx wrote:Šta mislite o pozivima tipa, dobili ste to i to, samo trebate platiti poštarinu 30 KM?
Pitas samo gdje treba doci po posiljku da se dzaba ne salje i ne trose pare
Edin H.

#66 Re: top-shop prevara

Post by Edin H. »

radiša wrote:
isx wrote:Šta mislite o pozivima tipa, dobili ste to i to, samo trebate platiti poštarinu 30 KM?
Nigeria :D
radiša

#67 Re: top-shop prevara

Post by radiša »

Edin H. wrote:
radiša wrote:
Nigeria :D
Ako je nigerija kazes ne primam poklone od cokoladnih
Kaligrafija

#68 Re: magnetski povez

Post by Kaligrafija »

a gauche wrote:Imam 45 godina,neko bi rekao u najboljim godinama,često mi nampadne,ali nisam mogla raditi.Kako koristim magnetski povez sad radim,a odem i u baštu.Preporučila bih ga,jer mi je od njega puno bolje,a i krastavac je mašala veći. Kada sam imao 9 godina ošanlo me avto,sa 14 godina ošno me kamijon.Kako koristim magnetski povez i to 3 komada,pa me uvežu,glava mi više ne pada.Preporučio bih da kada prelazite ulicu pogledate lijevo i desno i da prelazite na zeleno.
Druze, vidim da ti je post iz 2011, a onom ko je podigao ovaj topic iz ko zna kojih razloga, ruke mu se pozlatile, inace nikad ovo remek djelo nebi procitao...evo smijem se tvom postu citav dan, kad sam procitao, poceo sam se gusiti od smijeha, suze su me oblile... :lol: :lol: :lol: :thumbup: :sax:
Post Reply