top-shop prevara

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

esmer saric

#1 top-shop prevara

Post by esmer saric »

ne znam da li ste primjetili ali jedino za nas bosance i hercegovce odredjeni proizvodi su skuplji nego u bilo kojoj zemlji u okruženju-najnoviji primjer i bezobrazluk je povečana cijena kompresora za farbanje i jedino je poskupio u bih."HVALA" "dragi" slovenci (tako kazu ovi iz prodaje u sarajevu da je po nalogu iz slovenije),valjda što smo najbogatiji u regionu pa da nas još malo oderu mimo stare dev. štednje.predlažem javni bojkot njihovih proizvoda a pogotovo iz top-shopa. :x
Urban B.

#2 Re: top-shop prevara

Post by Urban B. »

to se dize neki ustanak? :-)
Duhovni Vođa

#3 Re: top-shop prevara

Post by Duhovni Vođa »

esmer saric wrote:ne znam da li ste primjetili ali jedino za nas bosance i hercegovce odredjeni proizvodi su skuplji nego u bilo kojoj zemlji u okruženju-najnoviji primjer i bezobrazluk je povečana cijena kompresora za farbanje i jedino je poskupio u bih."HVALA" "dragi" slovenci (tako kazu ovi iz prodaje u sarajevu da je po nalogu iz slovenije),valjda što smo najbogatiji u regionu pa da nas još malo oderu mimo stare dev. štednje.predlažem javni bojkot njihovih proizvoda a pogotovo iz top-shopa. :x

za srce me ujede
ema_

#4 Re: top-shop prevara

Post by ema_ »

Ma ko još kupuje po Top shopu :-) :-) I nek su podigli cijene, ne bi li se narod okanio, ionako prodaju smeće :thumbup:
karanana

#5 Re: top-shop prevara

Post by karanana »

pred vladu federacije a poslije toga pred njihove prostorije. blokada i kamenovanje.
ko te tjera da kupujes to smece? ako ti je skupo, neces kupiti i bojkotovat ces. ako ti odgovara, kupis. oni imaju pravo da stave bilo koju cijenu koju oni hoce.
Urban B.

#6 Re: top-shop prevara

Post by Urban B. »

ema_ wrote:Ma ko još kupuje po Top shopu :-) :-) I nek su podigli cijene, ne bi li se narod okanio, ionako prodaju smeće :thumbup:

Mojne tako ba,ovo je ozbiljna stvar :D
JThomas

#7 Re: top-shop prevara

Post by JThomas »

šta ću bez kompresora za farbanje... :cry:
ema_

#8 Re: top-shop prevara

Post by ema_ »

Teška situacija :cry: :lol:
Filter

#9 Re: top-shop prevara

Post by Filter »

JThomas wrote:šta ću bez kompresora za farbanje... :cry:
ima super kreĆko

:lol:
Urban B.

#10 Re: top-shop prevara

Post by Urban B. »

skupi raju,naoruzaj se(kamenje,baklje) i udari im na ambasadu 8)
illuminated

#11 Re: top-shop prevara

Post by illuminated »

esmer saric wrote:ne znam da li ste primjetili ali jedino za nas bosance i hercegovce odredjeni proizvodi su skuplji nego u bilo kojoj zemlji u okruženju-najnoviji primjer i bezobrazluk je povečana cijena kompresora za farbanje i jedino je poskupio u bih."HVALA" "dragi" slovenci (tako kazu ovi iz prodaje u sarajevu da je po nalogu iz slovenije),valjda što smo najbogatiji u regionu pa da nas još malo oderu mimo stare dev. štednje.predlažem javni bojkot njihovih proizvoda a pogotovo iz top-shopa. :x
nisi valjda kupio ? :lol: :lol:
Edin H.

#12 Re: top-shop prevara

Post by Edin H. »

Posto valjaju kompresore za farbanje?

Htio bih jedan prijateljici kupiti da farba kosu :oops:
samo malo reloaded

#13 Re: top-shop prevara

Post by samo malo reloaded »

Meni je najjace ono "u Bih se pojavila kopija kosmodiska" i onda objasnjava kako prepoznati pravi kosmodisk, elem, napravljen je od nekog materijala ne znam ti kojeg nisam upamtio, i sad prosjecni Bosanac naravno zna raspoznati razliku izmedju tog materijala i laznog Bate :D

A Dormeo je vrh, kupis Dormeo 2 sa 2 ipo metra, prvo sto te ogule ko da si golfa dvojku kupio, drugo sto kad ga parkiras u sobu, mozes ici samo jednosmjerno izmedju Doremo madraca i zida, ne mozes se mimoici nisakim, onaj sto ide u suprotnom pravcu mora cekati da ti prodjes, pa da on ide u drugom smjeru, a tek kakva guzva u prometu nastane navece kad svima prituzi pisat (ako imas veliku familiju a prosjecno veliki stan, svi naravno imaju Dormeo, eno i za djecu reklamiraju), treba ti saobracajac da regulise promet.
samo malo reloaded

#14 Re: top-shop prevara

Post by samo malo reloaded »

uostalom, sta mi tu imamo pisati, ljudi su sve objasnili

metar_drva

#15 Re: top-shop prevara

Post by metar_drva »

Duhovni Vođa wrote:

za srce me ujede
:lol: :lol:
talić

#16 Re: top-shop prevara

Post by talić »

top shop mjesečno plati reklamu na televizijama (pretpostavljam) 300 do 500 000 maraka. Minut reklame na npr. OBN-u u jutarnjem terminu je 900 maraka a ni drugi nisu jeftiniji. Pogodite kako se pokrivaju tako visoki troškovi reklame , naravno precjenjenom robom. Upravo sam ovih dana tražio informaciju ko su stvarni proizvođači tava delimano ili madraca dormeo i nema izgleda da saznaš ko to proizvodi uz to zemlje u kojima se plasira ta kvazi kvalitetna roba su zemlje Balkana, u Austriji, Njemačkoj i ostatku razvijene Europe nema proizvoda teleshopa.
badalpur

#17 Re: top-shop prevara

Post by badalpur »

Radila sam u njihovom call centru. kratko, ali dovoljno da shvatim koji su to manipulatori i prevaranti ! u pitanju je takav gerila marketing da te bude stid reci da neces kupiti pa makar odvojio od usta. A ko su im ciljna skupina? Ponajvise domacice i penzioneri ! Uglavnom ljudi koje je lako uvjeriti ! Ne biste vjerovali koliko oni zaradjuju! Call centar im je za nekoliko godina narastao deset puta i jedan je od najjacih i najuspjesnijih koje Studio MOderna ima u vise od 20 zemalja. Ako uzmete u obzir da je slovenski call centar na dnu te ljestvice, onda ce vam biti jasno zasto dobro prolaze u BiH..... :run:
sinus

#18 Re: top-shop prevara

Post by sinus »

O'zone
Globalni moderator

#19 Re: top-shop prevara

Post by O'zone »

Pa nemoj tako moraju ljudi na nečemu zaraditi :mrgreen: marža sitnica (mogu misliti ako cijena ide od 2-20 dolara da oni uzimaju ovaj od 2 dolara)
Tranquilizer

#20 Re: top-shop prevara

Post by Tranquilizer »

samo malo reloaded wrote:uostalom, sta mi tu imamo pisati, ljudi su sve objasnili

:lol: :lol: :lol:
StupskaBitanga

#21 Re: top-shop prevara

Post by StupskaBitanga »

Mojoj rodici je Dormeo za mjesec dana se udubio tj bio neuslovan za korištenje
A prvo onaj kosmodisk kako će ono majke vam pomoći sama plastika
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#22 Re: top-shop prevara

Post by JoseMujica »

pa ljudi moji zlatno pravilo kapitalizma: na siromasima se najbolje zarađuje!

čista logika....da su pametni ne bi bili kokuzi, a kokuzu najbolje moreš smeće uvalit...pogotovu ako šljašti

nije samo top shop jedini....đe god se okrenem neko prodaje zdravu hranu upakovanu u tablete svih boja i govna za instant mršanje, zategnutu kožu i zdrav život. I to ljudi kupuju lopatom
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#23 Re: top-shop prevara

Post by corolla02 »

Tranquilizer wrote:
samo malo reloaded wrote:uostalom, sta mi tu imamo pisati, ljudi su sve objasnili

:lol: :lol: :lol:
stara kineska poslovica kaze: :lol: laHkat je ogledalo zdravlja :lol: :lol:
mirz_a

#24 Re: top-shop prevara

Post by mirz_a »

Najbogatiji neznamo gdje cemo s parama !
enesmu

#25 Re: top-shop prevara - varaju sve otvorenije

Post by enesmu »

Ljudi pazite se. Obavijestite svoje prijatelje. Top Shop su postale prave fukare. Meni su prodavali dva jastuka i ko fol uz to treba da dodju dvije ekstra jastucnice. Normalno to nije isporuceno negu su to jastucnice koje dodju sa jastucima i uracunate su u cijenu. Oni snimaju svaki razgovor i kada su skontali da je njihov prodavac lagao, nisu nikad dopustili da cujem taj dio. Takodje su trebali da posalju clansku kartu i 2 vaucera na po 10 KM. To NIKAD nije stiglo. Iygleda da su totalno U KRIZI i sada na sve nacine pokusavaju da OTMU jos koju marku prije nego sto konacno propadnu. JA SAM NASJEO JER ME NIKO NIJE OBAVIJESTIO KAKVI SU PREVARANTI.
Post Reply