top-shop prevara
-
esmer saric
#1 top-shop prevara
ne znam da li ste primjetili ali jedino za nas bosance i hercegovce odredjeni proizvodi su skuplji nego u bilo kojoj zemlji u okruženju-najnoviji primjer i bezobrazluk je povečana cijena kompresora za farbanje i jedino je poskupio u bih."HVALA" "dragi" slovenci (tako kazu ovi iz prodaje u sarajevu da je po nalogu iz slovenije),valjda što smo najbogatiji u regionu pa da nas još malo oderu mimo stare dev. štednje.predlažem javni bojkot njihovih proizvoda a pogotovo iz top-shopa. 
- Duhovni Vođa
#3 Re: top-shop prevara
esmer saric wrote:ne znam da li ste primjetili ali jedino za nas bosance i hercegovce odredjeni proizvodi su skuplji nego u bilo kojoj zemlji u okruženju-najnoviji primjer i bezobrazluk je povečana cijena kompresora za farbanje i jedino je poskupio u bih."HVALA" "dragi" slovenci (tako kazu ovi iz prodaje u sarajevu da je po nalogu iz slovenije),valjda što smo najbogatiji u regionu pa da nas još malo oderu mimo stare dev. štednje.predlažem javni bojkot njihovih proizvoda a pogotovo iz top-shopa.
za srce me ujede
- ema_
#4 Re: top-shop prevara
Ma ko još kupuje po Top shopu
I nek su podigli cijene, ne bi li se narod okanio, ionako prodaju smeće 
- karanana
#5 Re: top-shop prevara
pred vladu federacije a poslije toga pred njihove prostorije. blokada i kamenovanje.
ko te tjera da kupujes to smece? ako ti je skupo, neces kupiti i bojkotovat ces. ako ti odgovara, kupis. oni imaju pravo da stave bilo koju cijenu koju oni hoce.
ko te tjera da kupujes to smece? ako ti je skupo, neces kupiti i bojkotovat ces. ako ti odgovara, kupis. oni imaju pravo da stave bilo koju cijenu koju oni hoce.
- Urban B.
#6 Re: top-shop prevara
ema_ wrote:Ma ko još kupuje po Top shopu![]()
I nek su podigli cijene, ne bi li se narod okanio, ionako prodaju smeće
Mojne tako ba,ovo je ozbiljna stvar
- JThomas
#7 Re: top-shop prevara
šta ću bez kompresora za farbanje... 
- ema_
#8 Re: top-shop prevara
Teška situacija

- Filter
#9 Re: top-shop prevara
ima super kreĆkoJThomas wrote:šta ću bez kompresora za farbanje...
- Urban B.
#10 Re: top-shop prevara
skupi raju,naoruzaj se(kamenje,baklje) i udari im na ambasadu 
- illuminated
#11 Re: top-shop prevara
nisi valjda kupio ?esmer saric wrote:ne znam da li ste primjetili ali jedino za nas bosance i hercegovce odredjeni proizvodi su skuplji nego u bilo kojoj zemlji u okruženju-najnoviji primjer i bezobrazluk je povečana cijena kompresora za farbanje i jedino je poskupio u bih."HVALA" "dragi" slovenci (tako kazu ovi iz prodaje u sarajevu da je po nalogu iz slovenije),valjda što smo najbogatiji u regionu pa da nas još malo oderu mimo stare dev. štednje.predlažem javni bojkot njihovih proizvoda a pogotovo iz top-shopa.
- Edin H.
#12 Re: top-shop prevara
Posto valjaju kompresore za farbanje?
Htio bih jedan prijateljici kupiti da farba kosu
Htio bih jedan prijateljici kupiti da farba kosu
- samo malo reloaded
#13 Re: top-shop prevara
Meni je najjace ono "u Bih se pojavila kopija kosmodiska" i onda objasnjava kako prepoznati pravi kosmodisk, elem, napravljen je od nekog materijala ne znam ti kojeg nisam upamtio, i sad prosjecni Bosanac naravno zna raspoznati razliku izmedju tog materijala i laznog Bate
A Dormeo je vrh, kupis Dormeo 2 sa 2 ipo metra, prvo sto te ogule ko da si golfa dvojku kupio, drugo sto kad ga parkiras u sobu, mozes ici samo jednosmjerno izmedju Doremo madraca i zida, ne mozes se mimoici nisakim, onaj sto ide u suprotnom pravcu mora cekati da ti prodjes, pa da on ide u drugom smjeru, a tek kakva guzva u prometu nastane navece kad svima prituzi pisat (ako imas veliku familiju a prosjecno veliki stan, svi naravno imaju Dormeo, eno i za djecu reklamiraju), treba ti saobracajac da regulise promet.
A Dormeo je vrh, kupis Dormeo 2 sa 2 ipo metra, prvo sto te ogule ko da si golfa dvojku kupio, drugo sto kad ga parkiras u sobu, mozes ici samo jednosmjerno izmedju Doremo madraca i zida, ne mozes se mimoici nisakim, onaj sto ide u suprotnom pravcu mora cekati da ti prodjes, pa da on ide u drugom smjeru, a tek kakva guzva u prometu nastane navece kad svima prituzi pisat (ako imas veliku familiju a prosjecno veliki stan, svi naravno imaju Dormeo, eno i za djecu reklamiraju), treba ti saobracajac da regulise promet.
- samo malo reloaded
#14 Re: top-shop prevara
uostalom, sta mi tu imamo pisati, ljudi su sve objasnili
- metar_drva
#15 Re: top-shop prevara
Duhovni Vođa wrote:esmer saric wrote:ne znam da li ste primjetili ali jedino za nas bosance i hercegovce odredjeni proizvodi su skuplji nego u bilo kojoj zemlji u okruženju-najnoviji primjer i bezobrazluk je povečana cijena kompresora za farbanje i jedino je poskupio u bih."HVALA" "dragi" slovenci (tako kazu ovi iz prodaje u sarajevu da je po nalogu iz slovenije),valjda što smo najbogatiji u regionu pa da nas još malo oderu mimo stare dev. štednje.predlažem javni bojkot njihovih proizvoda a pogotovo iz top-shopa.
za srce me ujede
-
talić
#16 Re: top-shop prevara
top shop mjesečno plati reklamu na televizijama (pretpostavljam) 300 do 500 000 maraka. Minut reklame na npr. OBN-u u jutarnjem terminu je 900 maraka a ni drugi nisu jeftiniji. Pogodite kako se pokrivaju tako visoki troškovi reklame , naravno precjenjenom robom. Upravo sam ovih dana tražio informaciju ko su stvarni proizvođači tava delimano ili madraca dormeo i nema izgleda da saznaš ko to proizvodi uz to zemlje u kojima se plasira ta kvazi kvalitetna roba su zemlje Balkana, u Austriji, Njemačkoj i ostatku razvijene Europe nema proizvoda teleshopa.
- badalpur
#17 Re: top-shop prevara
Radila sam u njihovom call centru. kratko, ali dovoljno da shvatim koji su to manipulatori i prevaranti ! u pitanju je takav gerila marketing da te bude stid reci da neces kupiti pa makar odvojio od usta. A ko su im ciljna skupina? Ponajvise domacice i penzioneri ! Uglavnom ljudi koje je lako uvjeriti ! Ne biste vjerovali koliko oni zaradjuju! Call centar im je za nekoliko godina narastao deset puta i jedan je od najjacih i najuspjesnijih koje Studio MOderna ima u vise od 20 zemalja. Ako uzmete u obzir da je slovenski call centar na dnu te ljestvice, onda ce vam biti jasno zasto dobro prolaze u BiH..... 
- sinus
- O'zone
- Globalni moderator
#19 Re: top-shop prevara
Pa nemoj tako moraju ljudi na nečemu zaraditi
- Tranquilizer
#20 Re: top-shop prevara
samo malo reloaded wrote:uostalom, sta mi tu imamo pisati, ljudi su sve objasnili
-
StupskaBitanga
#21 Re: top-shop prevara
Mojoj rodici je Dormeo za mjesec dana se udubio tj bio neuslovan za korištenje
A prvo onaj kosmodisk kako će ono majke vam pomoći sama plastika
A prvo onaj kosmodisk kako će ono majke vam pomoći sama plastika
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#22 Re: top-shop prevara
pa ljudi moji zlatno pravilo kapitalizma: na siromasima se najbolje zarađuje!
čista logika....da su pametni ne bi bili kokuzi, a kokuzu najbolje moreš smeće uvalit...pogotovu ako šljašti
nije samo top shop jedini....đe god se okrenem neko prodaje zdravu hranu upakovanu u tablete svih boja i govna za instant mršanje, zategnutu kožu i zdrav život. I to ljudi kupuju lopatom
čista logika....da su pametni ne bi bili kokuzi, a kokuzu najbolje moreš smeće uvalit...pogotovu ako šljašti
nije samo top shop jedini....đe god se okrenem neko prodaje zdravu hranu upakovanu u tablete svih boja i govna za instant mršanje, zategnutu kožu i zdrav život. I to ljudi kupuju lopatom
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#23 Re: top-shop prevara
stara kineska poslovica kaze:Tranquilizer wrote:samo malo reloaded wrote:uostalom, sta mi tu imamo pisati, ljudi su sve objasnili
![]()
![]()
- mirz_a
#24 Re: top-shop prevara
esmer saric wrote:ne znam da li ste primjetili ali jedino za nas bosance i hercegovce odredjeni proizvodi su skuplji nego u bilo kojoj zemlji u okruženju-najnoviji primjer i bezobrazluk je povečana cijena kompresora za farbanje i jedino je poskupio u bih."HVALA" "dragi" slovenci (tako kazu ovi iz prodaje u sarajevu da je po nalogu iz slovenije),valjda što smo najbogatiji u regionu pa da nas još malo oderu mimo stare dev. štednje.predlažem javni bojkot njihovih proizvoda a pogotovo iz top-shopa.
Najbogatiji neznamo gdje cemo s parama !
-
enesmu
#25 Re: top-shop prevara - varaju sve otvorenije
Ljudi pazite se. Obavijestite svoje prijatelje. Top Shop su postale prave fukare. Meni su prodavali dva jastuka i ko fol uz to treba da dodju dvije ekstra jastucnice. Normalno to nije isporuceno negu su to jastucnice koje dodju sa jastucima i uracunate su u cijenu. Oni snimaju svaki razgovor i kada su skontali da je njihov prodavac lagao, nisu nikad dopustili da cujem taj dio. Takodje su trebali da posalju clansku kartu i 2 vaucera na po 10 KM. To NIKAD nije stiglo. Iygleda da su totalno U KRIZI i sada na sve nacine pokusavaju da OTMU jos koju marku prije nego sto konacno propadnu. JA SAM NASJEO JER ME NIKO NIJE OBAVIJESTIO KAKVI SU PREVARANTI.